Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
Megérkezett a Blackview tab 18.
Elég sokat vártam rá,12.23-án rendeltem és 01.16- érkezett meg.
16-a estétől nyúzom, belakás,beállítások stb.
100%- ról indultam,most 33%- on van,pedig nem keveset nyúztam. Nem tudom a kép mond e valamit,mást nem találtam:
[kép]
Összességében nagyon elégedett vagyok eddig a tabbal.Ami problémát találtam eddig:
Automatikus fényerő szabállyozás:
- hát az katasztrófális volt,hol kiégette a szememet,hol elsötétedett,alig lehetett valamit látni.
-- kézire,majd vissza automatára megoldotta.S- pen,gyárit nem tudtam rendelni a tabbal együtt, a 2 db. samsung tollat nem kezeli,egyik régi, a másik smu 23 u- é.
Ami hiányzik az egy normális fotó,videó szerkesztő,nincs gyári mint a legtöbb androidon,a gugli fotót telepítette fel,utálom.
Szerencsére régen megvettem egy fotó kezelőt,fotó,videó szerkesztős.A win.ablakos kezelés tetszik,nem nagyon használtam csak kipróbáltam. A bluetoth billentyűzettel lehet kihasználni jobban,de én kézben használom a tabot, persze úgy is működik,ezzel még játszok majd.
Hirtelen ennyi.
Nem bántam meg,hogy megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest