Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Netfone
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Zoliwar #32538 üzenetére
Én Herot vettem, a napokban érkezett, teljesen korrekt. Kár hogy nekem nagy, de ez szubjektív. Emiatt eladó
A panel gyönyörű
a stereo hangzás is elég jó, kár hogy hátulra tették a hangszórókat. Pár 1080p mkv-t teszteltem vele, rendben vannak. Érintésérzékenység jó, akku idő jó, wifi jó, kb ennyi. HDMI-t nem tudtam próbálni mert nem jó kábelt küldtek. A gép összerakása korrekt. Amin meglepődtem, sok tabnál mondják hogy melegszik, neteztem vele kb 2 órát nem tapasztaltam, lehet játék közben már melegedne. És még egyszer: a panel gyönyörű
szerk: Filmezni 10-es sokkal jobb. 7"-os volt előtte, ahhoz képest ég és föld. De ugye ezt meg nem tudom csak úgy bevágni kabátzsebbe. Ejj-ejj, lehet 7" lesz a vége hordozni, 10 meg itthonra
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Zoliwar #32430 üzenetére
Talan ezt ha nem hazudnak az uzemidovel [link] amugy elvileg az rk3066 osokkal nincs gond jatek teren,a mali 400 igp jol dolgozik a socban...ami a ket magos mellett szolna az mar egy jol bejaratott soc,es ha nem valami leselejtezett darabot raktak a tabletbe akkor jol fog mukodni,az optimalizacio meg mar csak hab lenne a tortan...
[ Szerkesztve ]
-
stmiklosi
tag
válasz
Zoliwar #32460 üzenetére
Szevasz!
Azt én nem dönthetem el, melyik nagyságra van szükséged, ezt Neked kell tudni, én otthon a 10-est használom, de az sose megy ki a lakásból, amit magammal viszek az a 7"-os.
Amúgy ugyanaz a hardver, sok különbség nem lehet, ami inkább meghatározza az a szoftver optimalizációja, az viszont idővel biztos cserélhető.
Üdv: StMiklos -
emzeperix
tag
válasz
Zoliwar #32306 üzenetére
Hétfőn vagy kedden jutok a közelébe a T7-nek, akkor tudok többet írni róla.
Ami még eszembe jutott: Csak az erre szolgáló csatlakozón keresztül lehet tölteni, USB-n nem. A gyári töltője 5 V/3 A
(7000-8000mAh-ás akksikhoz adnak 2 A-est, ez meg csak 3000mA-es).
A gép gyári oldala, ékes keleti rovásírással: [link] Ezek szerint jönni fog rá a 4.2-es Android.
Illetve van már rá új firmware is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kuponkunyeráló
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BOOX Page e-book olvasó
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6GB/128GB + érintő ceruza + tok
- iPad Pro 11 Silver, Cellular, M2, 128gb, Apple Smart Cover, Apple Pencil 2
- iPad Air 5 64GB Wifi Használt/1 hónap gar./Akku 81%/p4073
- Samsung Galaxy Tab S6 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gararanciával!