Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLaci
őstag
Mit ajánlotok?
Nagy kijelző
max 100000Ft
megbízható, garancia
szülőknek
?Samsung Galaxy Tab 2 10.1 Wifi 16 GB
Asus Memo Pad Smart 10Más ajánlat?
-
SkyLaci
őstag
válasz
laszlohu #35493 üzenetére
igen azt én is mondtam nekik, hogy az office nem erőssége a tableteknek, de talán nem olyan sűrűn kell és nem olyan mértékben hogy ne lehetne megoldható tableten
ez a netbook nem nagyon gyengus? (tudom a tabletek sem erőgépek egy laptophoz képest, de nem is windows fut rajtuk)
-
SkyLaci
őstag
sziasztok
egy barátom kérdezett hogy milyen tabletet ajánlanék a szüleinek, akik otthonra szeretnének venni egy tabletet maguknak, ami kiváltaná a számítógépet. netezés, filmnézés, zenehallgatás, nyelvleckék hallgatása, office
Ár akár 100000 ft-ig is elmehet, feltételezem hogy célszerű lenne egy nagy 9-10 colos kijelző, használható hangerejű és minőségű hangszóró, usb otg, esetleg bővíthetőség, megbízhatóság, gördülékeny rendszerén először a nexus 10-et mondtam, mert azt hittem 100 körül kapható, de tévedtem (vagy nem? angliában play-ről mennyibe kerül?)
aztán nexus 7-et, de az lehet hogy kevés lenne
majd eszembe jutott a MyAudio 916qr, úgy emlékeztem 60000, de azóta már 80000, és azt olvastam róla hogy a hardver nem mindig bírja el a felbontást és ezért akadozik a rendszer
Még szóba kerültek a samsung tabletek, mert azok biztos jók, de semmi konkrétTi mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB GOLD
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest