- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atika88
senior tag
Tapasztalatból mondom: a csomagod kibontását (legyen az bármi, különösen hasonló esetekben mint ez!), dokumentumokkal, számlákkal együtt fel kell venned videóra! Aztán szépen lehet feljelentéssel fenyegetőzve egy levelet küldeni a videóval együtt a postának és az üzletnek is. Kapod is szépen egyből a kártérítést v. csere készüléket
-
sonaj0203
aktív tag
Nem ismerem ezt a céget, bár itt elég sokan emlegetik meg rendeltek is egy páran már onnan. Szerintem az van amit "z0d1AK" kolléga is írt. Elég, ha mondjuk 1000 megrendelésből spórolnak 1-en nekik már gondolom akkor is megérte. És gondolom külföldi céggel nem igen tudsz mit kezdeni. Fogyasztóvédelem vagy mi van ilyenkor???
Mert helyi postás, helyi cég, vagy helyi eladó tökét sem egyszerű elkapni, de külföldiét.
-
sonaj0203
aktív tag
Kitől jött és ki nem írta rá hogy törékeny, sőt csomagnál van olyan, hogy érték megjelölés, szerintem az fizessen aki így adta/adatta postára.
sajnáljuk amúgy
Együtt érző vagyok, mert én is postai csomagküldéssel készülök vásárolni hamarost egy Koobe S7 Easy-t. Remélem nem járok így
-
monti0222w
addikt
Szia kérdéseidre válaszolva, reggel lehúztam a töltőről 100% du.mikor haza értem bekapcsolva 98% -t mutatott. A külső hangszorója kihangósítva jó joutube jól hallható fülessel még nem probáltam, de nem hiszem hogy gáz lenne ha kihangósítva jó!
Nekem csilibácsi álltal jött be .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest