- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atika88
senior tag
Tapasztalatból mondom: a csomagod kibontását (legyen az bármi, különösen hasonló esetekben mint ez!), dokumentumokkal, számlákkal együtt fel kell venned videóra! Aztán szépen lehet feljelentéssel fenyegetőzve egy levelet küldeni a videóval együtt a postának és az üzletnek is. Kapod is szépen egyből a kártérítést v. csere készüléket
-
sonaj0203
aktív tag
Nem ismerem ezt a céget, bár itt elég sokan emlegetik meg rendeltek is egy páran már onnan. Szerintem az van amit "z0d1AK" kolléga is írt. Elég, ha mondjuk 1000 megrendelésből spórolnak 1-en nekik már gondolom akkor is megérte. És gondolom külföldi céggel nem igen tudsz mit kezdeni. Fogyasztóvédelem vagy mi van ilyenkor???
Mert helyi postás, helyi cég, vagy helyi eladó tökét sem egyszerű elkapni, de külföldiét.
-
sonaj0203
aktív tag
Kitől jött és ki nem írta rá hogy törékeny, sőt csomagnál van olyan, hogy érték megjelölés, szerintem az fizessen aki így adta/adatta postára.
sajnáljuk amúgy
Együtt érző vagyok, mert én is postai csomagküldéssel készülök vásárolni hamarost egy Koobe S7 Easy-t. Remélem nem járok így
-
monti0222w
addikt
Szia kérdéseidre válaszolva, reggel lehúztam a töltőről 100% du.mikor haza értem bekapcsolva 98% -t mutatott. A külső hangszorója kihangósítva jó joutube jól hallható fülessel még nem probáltam, de nem hiszem hogy gáz lenne ha kihangósítva jó!
Nekem csilibácsi álltal jött be .
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest