- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnics
aktív tag
válasz
cidalain #66641 üzenetére
ok köszi . a forditás ok csak az nagyon pepecselös lenne hiszen nagyon sok beállitás van és nem csak szin hanem sok minden ahogy irtam.youtubon ha beirom omni rom 4.4.4 kit kat akkor vannak bemutato videok ugyhogy nagyjából bevan állitva csak mindegyik más meg néhol olyan gyors nem lehet követni de nagyjából leirtam de azért a forditó segitségével átmegyek rajta.azért mégis magamnak kell ugy beállitani ahogy kell de gondolom amit mutatnak az is jó gondolom egy alap beállitás.köszi a segitséget!!kellemes vasárnapot!
-
pinkrain
csendes tag
válasz
cidalain #66637 üzenetére
Köszönöm a választ!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik a jobb? Az androidos vagy a windowsos tablet. Pro és kontra érvek.
Azt látom, hogy vannak olyan tabletek amelyeken mindkét OS rajta van. Viszont a windowsosokban nincs GPS, mármint a többségében ha jól vettem észre.
Igazából várok bárkitől érveket android és windows OS oprendszer mellett és ellen. -
Jacktor
aktív tag
válasz
cidalain #66581 üzenetére
Igen, azt elfelejtettem írni hogy többek közt pl. autóban lenne használva (azaz az első ülés hátuljára lenne rögzítve). Így is nagy a 10-es?
De most ahogy látom nem is olyan kicsi az a 7-es sem... hmm, na és abból mit ajánlanátok? Nyilván azért valami strapabíróbb kéne, vagy valami olcsóbb, amiért nem (annyira) kár ha baja lesz. -
Dolby
senior tag
válasz
A tiltás szerintem nem felesleges, nekem is 1,5 éves gyerekem van, és a tv távirányítóját is megkeresi (székről székre átmászva hogy elérje az asztalon) és nyomkodja, ha épp megunta a mesét, pedig napi 20-30 percnél többet nem nézi. Ilyen korban pont az a jellemző, hogy ha megy a mese de elérhető az eszköz (tablet, laptop, pc stb.) akkor azonnal nyomkodják amint van egy kis üresjárat, mert a szülőktől is azt látják :-)
-
taip
senior tag
válasz
Feltételezem, nem arról van szó, hogy kezelni akarja a gyerek, sőt szerintem kézben tartani sem, viszont jó lenne, ha a különböző koppintó, húzó mozdulatokra nem kezdene a tablet hevesen reagálni.
Még jó, hogy nem iPad, ahol markoló-csippentő mozdulattal be lehet zárni az adott appot. -
válasz
cidalain #66547 üzenetére
OK... Adott ez a gép (vigyázat, W8-1 with Bing-el van előtelepítve)
Na most erre szeretnének Androidot-t tenni(nem Én, hanem az ügyfél). Ezt megoldottam, csak nincs hang, meg nem megy a giró (nem fordul el a képernyő, pedig be van kapcsolva, hogy fordítsa el...)
Ha lenne hang, meg menne a giró(nem kell a gyorsulásmérő stb, csak a vízszintes/függőleges elforgatás), akkor OK, de nem megy(girohoz lenne driver, csak férfiasan be kell vallanom, hogy nem vagyok biztos benne, hogyan gyártsam le a driver-t, mert source-ben van, meg addig, amíg a hanghoz nincs megoldás, addig felesleges is lenne)
De ha az Intel SST drivet-t meg egyik sem támogatja(4.X, 5,X, 6.X nem támogatja(mert nem támogatja)), akkor szopás van...)
UI: A vasárnapom arra ment el, hogy egy ilyen gépre(amiről mindent partíciót töröltek) eredeti állapotra hozzak... Ez megtörtént, csak androidot szeretnének rárakni...
-
szasanyi
félisten
válasz
cidalain #66529 üzenetére
Akkor kicsit részletesebben: van egy egyedi gyártású kis / nagy bútor, beépített konyha, stb. amit elkészített rendelésre. Arról szeretne fotót készíteni jó minőségben, amit később egy megrendelőnek - hasonló igény esetén ugye - be tud mutatni, mint mintaterméket. - akár ránagyítva közelebbi / részletes képet is megmutatva. És azért tablet, mert az ott lenne nála és helyben előveheti és prezentálhat- kicsi, mobil és nem kell PC, laptop stb. mintha pölö egy pendrájvon vinné (amit ugye még le kell töltenie otthon pölö a fényképező gépről).
-
Nincs név
tag
válasz
cidalain #66505 üzenetére
Szia, és ezek a Teclastok mennyire megbízhatóak?
Anyukámnak vennék egy tabletet, ezen netezne, filmezne (így pedig hogy dual bootos, a minimális office igényeit is esetleg kitudja szolgálni). Annyira van csak szükség, hogy ne fagyjon le, ne crasheljenek appok. Otthon használná, úgyhogy nem kell annyira strapabírónak sem lennie és az akksi idő sem létszükséglet mert be lehet dugni.
Előre is köszönöm
-
bear_
aktív tag
válasz
cidalain #66488 üzenetére
Véleményem szerint nincs túlárazva, a teclast x98pro hasonló hardverrel 250 dollár, igaz az 10 colos. Másrészt szívesebben vennék xiaomit, mint más alig ismert márkát, tudván hogy a xiaomihoz van rendes támogatás.
Ez a Z3735F proci mennyivel lassabb a Z8500nál? Z3735F-as tabletet már 100 dollár körül lehet venni, jobb-e ez a proci mint a Z8300 ami az X98 plusban van?
-
-
Arti1
aktív tag
válasz
cidalain #66398 üzenetére
Tudom, tudom, nem csak alakot kell váltani a csatlakozónál, hanem analóg-digitálist, utána meg még a jó öreg frekvencia modulált szabványra kell összepakolni a képet meg a hangot egy kábelre, amit előtte szedtünk külön a hdmi-ről külön rca-kra, pedig még először ugyanúgy egy kábelen jön a hdmi-n
A lényeg, hogy mindegyik konverter jó drága, 8-10 eFt / db... Persze vannak pár dolláros alakváltó kábelek de azok nem konvertálnak semmit csak a csatlakozó fajtáját... -
Arti1
aktív tag
válasz
cidalain #66394 üzenetére
Pl. régi képcsöves TV-re rákötni filmnézéshez? Ahol van scart vagy rca bemenet ott nem olyan nagy kunszt, van hdmi-rca átalakító ebay-en egy csomó, de ahol csak coax van, az már nagyobb művészet... Bár azt hiszem láttam olyan átalakítót is ebay-en, ami coax-osra alakít (rf modulátor) de több, mint 10 eFt még kínából is...
-
C. s.
addikt
válasz
cidalain #66371 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert az Adata olcsóbb egy százassal és mégiscsak UHS-I, valamint élettartam garis szintén, de inkább nem kockáztatok. Az én választottam (Transcend) adapterrel együtt 5546 Ft.
Amit így kapásból találtam Samsungot, az 10527 Ft és UHS-I-es, 1+9 év garanciát adnak rá, a Sandisk ultra meg csak egy picit drágább, és oda meg ki sem írták a garit, de az biztos, hogy az élettartamnál rövidebb. Mindkettő drágább. (Az adapterrel csomagoltakat néztem.) Biztos lehet ennél kedvezőbb áron is találni, de most sürget az idő, ez a vásárlás nem volt bekalkulálva, de döglődik a tabom és menteném a menthetőt. Még ma venni kell egy kártyát. Hát ez van.
Azért köszi! -
-
-
Jocohun
tag
válasz
cidalain #66241 üzenetére
Köszi a választ. A méretei majdnem megegyeznek. A gyári 4x120x69 amit vennék az 133x58x3,3mm De van még kis szabad hely tehát el férne. Erre voltam kíváncsi hogy gond e ha nagyobb üzemórásat teszek bele.Az érintkezők jó helyen vannak és forrasztani kell rá a lapra mint az eredetit. Ja bocsi a több nulláért véletlen el ütöttem.
-
stigma
addikt
válasz
cidalain #66237 üzenetére
oks , pofon egyszerű amúgy, mert 1,5 hete még nem szereltem sosem tabletet, most már alaplapcserétől usb cseréig minden megcsináltam már, pofon egyszerű (youtubről betanulva
)
Remélem csak USB probléma van vele, mert akkor olcsóbban kijövök.
Útközben megnéztem a másik tabletet is ami eladásra kínálok, abban ugyanígy néz kia recovery szóval itt valszeg USB gond lesz.Köszi a segítséget!
-
t3tv3s
tag
válasz
cidalain #66222 üzenetére
Jaja c@r volt a link, ezért volt kevés lehetőség. Lehet, hogy új tabok használhatóbbak 1gb rammal mint régebben de vannak fenntartásaim az üggyel kapcsolatba, mert az enyém 3 ablak után újra töltöget és ez se régi gép. Nyüg rajta netezni. Pedig amíg notebookom működött a tab csak porosodott tehát nincs leélve. 3 hete ha használom de elég volt belőle.
-
ABee
tag
válasz
cidalain #66208 üzenetére
Oké nem baj kicsit olvasgattam én is és a Lenovo lesz meg egy power bank és még bőven kereten belül vagyok.
A pdf olvasót eleve kizártam több okból is. Nálunk nem a pdf olvasáson van a hangsúly hanem a jegyzetelésen (feladatsort kitölteni stb) ez sok e-ink olvasónál nem alap. Plusz itt sajnos nem a nyomdakész fájlokról beszélünk hanem a könyvet okosan beszkennelték a tanárok és szerintem elég ótvar ahhoz hogy egy olyan readeren ami még belefér a keretbe olvashatatlan legyen.
A ram miatt nem aggódok. Max nem lesz telepakolva és sűrűn lesz factory reset. Egy szaros pdf olvasó progit meg csak elbír 1gb ram is.
-
t3tv3s
tag
válasz
De edigit,eurot és mm-t gariztatás szempontjából jónak találom.Ezzel nincs bajom.Nem is erre értettem... Amelyik mm-ben jártam pont nem volt egyik belinkelt tab sem..tehát ennyire voltak készleten. Nyilván a központi raktárakból berendelik ha igény van rá..ezért lehet online elérni őket(már amelyiket ,mert pl az általad legjobbnak vélt lenovot csak sufniból).
Mennyit kell hozzárakni? Inkább vennék 40ezerért samsung tab 4-t 1.5 gigával mint 25-35-t 1gb-s készüléket. Megnézném milyen egy jól optimalizált 1gb ramos tab hasonló árban, mert nincsen. Fél év és összeesik a gép. Sajnos tapasztalat, mert most is ilyenről írok.
IPS kijelzővel nincs baj ha normális. Csak a 25ezresbe vacak panelt pakolnak.
Ebook readeren halál a pdf olvasása.. -
törölt tag
válasz
cidalain #66211 üzenetére
1gb rammal már nem vennék droidot
A családban van töb egy gigás (asus, wayteq) laggol és újra töltöget az összes
Hugom idén volt itthon neki egy 8" másfél gigás samsungja van az nem csinált ilyeneket
Ezért kerestem én is 2 körülit de abból tényleg nincs választék
A nexus 7(2013) tényleg a legjobb volt full hd, 2/32gb, hatos droid 40k
Ennek semmi utóda nincs?
Telóból évente már két nexus is jön
A telókba már szinte alap a 2gb le( fel)csúszhatna a tabok közé is ez a tenbencia -
Oldman2
nagyúr
válasz
"Tableten nem jo pdf-et olvasgatni, ahoz ebook readert kell venni..."
Ez jó poen, az Ebook Readeres Topikban nap mint nap előjön, hogy Tabletet ajánljunk mindenkinek PDF olvasásra.
Szerinted miért lenne jobb PDF-re egy lassú kijelzős, kis felbontású Ebook reader egy gyors, nagy felbontású kijelzővel bíró tablettel szemben?
-
törölt tag
válasz
Galaxy tab4 7.0?
Ez még elfogadható szerintem
Nekem még sikerült szereznem a
2013-as nexusból, de ez volt a másik kiszemelt ebben legalább 1,5gb ram van -
Gyula-katona
újonc
válasz
cidalain #66153 üzenetére
A ROM cserével nincs gondom, hálistennek öreg motoros vagyok ebben a témában. A linket azért kérdeztem, mert olyan hangnemben írtad, hogy azt hittem láttad is.
A google-n és a hivatalos oldalon nincs ilyen ROM. Már csak azért is kérdeztem, mert mindig tanulunk valamit. És eddig úgy tudtam, hogy a ROM, bármilyen is, nem befolyásolja a telefon vagy tablet függőségét
Azért köszönöm a választ. -
Gyula-katona
újonc
válasz
cidalain #66133 üzenetére
Egy linket tudnál adni? Mert én hiába kerestem, nem találtam.
És igen, a szolgáltató kiüti a gépet, de a vodafone horribilis összeget kér érte.
""...Vodafone:
Szeptember elseje után a határozott időtartamra kötött előfizetői szerződések esetében a határozott időtartam alatt a készülék hálózati zárának feloldását kizárólag az előfizető számhordozása esetében biztosítja. Előfizető a hálózati zár feloldását a számhordozás után, a készülékkedvezmény összegének és a hálózati zár feloldás díjának megfizetése után vagy az átvevő szolgáltató ezen díjak átvállalásáról szóló nyilatkozatának szolgáltatóhoz való kézbesítését követően kérheti.
A szeptember elseje előtt kötött előfizetői szerződések esetében az előfizető a hálózati zár feloldását a hálózati zár feloldásának díjának megfizetése után kérheti. A hálózati zár feloldására akkor van lehetőség, ha az előfizetőnek nincs díjtartozása.
A hálózati zár feloldásának díja:
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 0-1 év között: bruttó 20.000 Ft
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 1-2 év között: bruttó 10.000 Ft
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 2 év után: bruttó 2.500 FtSIM-lock feloldva...
És egy érdekesség: A Mobilaréna 2009-es cikkének részlete:
A szolgáltatóknál a készülék típusától függetlenül igényelhetjük a kártyafüggetlenítést, a hűségszerződés lejárta után ennek ára a Pannonnál 7.500, a Vodafone-nál 9.375, a T-Mobile-nál pedig nagyságrendileg 10.000 forint — hogy pontosan mennyi, azt nem találtam meg. Ha a hűségnyilatkozat érvényessége mellett akarjuk ezt megtenni, akkor a Pannonnál és a Vodafone-nál ugyanennyit, a T-nél pedig 20.000 forintot kell fizetnünk magáért a szolgáltatásért, plusz vissza kell fizetnünk a készülék vásárlásakor fennálló kedvezményeket — az összeg nagysága elvileg arányosan csökken a vásárlás óta eltelt idő összegével, a 2007-es rendelet legalábbis erre kötelezné a szolgáltatókat, de erre utaló információt csak a T-s ügyfélszolgálat adott. A lényeg, hogy mi otthon nem függetleníthetjük a telefonunkat, sőt, sarki GSM boltba sem vihetjük el, mert az egyrészt azonnali garanciavesztéssel jár, másrészt a BTK 300 §/C szerint törvénybe ütközik, hiszen vétséget követ el, aki adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, így két évig terjedő szabadságvesztéssel, közmunkával vagy pénzbírsággal büntethető. Ha pedig haszonszerzés céljából teszi mindezt, akkor kárt okoz, bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő — jelentős kár esetén ez öt, különösen nagy kárnál nyolc, különösen jelentős kár esetén pedig tíz évre módosulhat. Ugyanakkor a számhordozhatóság szabályiról szóló 46/2004. (III. 18.) Korm. rendelet 5§(11) pontja kötelezővé teszi, hogy függetlenítsék a készüléket, ha a kedvezmények ellenértékét az előfizető kifizette.
Ebből láthatjuk, hogyan változtak az elmúlt években. A többi nagyjából így van ma is, azaz nem változott a "kikódolás" ha nem maga a szolgáltató végzi ma is törvénybe ütköző cselekedet (300. §)...""idézve a :http://telefonkozpont.blog.hu/2012/08/22/simlock oldalról.
Ezért keresek olyan megoldást ami házi jellegű.
-
Traianus
tag
válasz
cidalain #66144 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Féltem, hogy ez lesz a válasz, mert futólag megnéztem a hazai kínálatot, és eléggé elkeserítő. [link] Ezzel szemezek, csak kissé bizonytalan vagyok a kínai rendelést illetően, mivel nem tudom, hogy a garancia intézése mennyire bonyolult ilyen esetekben. Melyik oldalról érdemes rendelni garancia és vám szempontjából? Vagy nincs egyértelmű különbség?
-
Exian
addikt
válasz
cidalain #66121 üzenetére
Akkor nagyon valószínű, hogy ugyan az a méret. Akkor addig elrakom, aztán majd jelentkezz
De most megnéztem, rosszul hirdetik az oldalon. Chuwi V88/V88s-ként van írva, de a leírásban meg már a méret nem stimmel, de mindenhol V88/V88s van írva.
De talán észreveszik majd az értékelésemből és lecserélik...
-
válasz
cidalain #66117 üzenetére
Ez a Tab 2 A10-30 valami régiós termék lehet? Próbálnék valami videót lesni róla, de mindenhol csak a nagyobbik A10-70-esről van videó/review. Az meg barátok közt is kicsit magasabb árú a maga 80k-s címkéjével.
Egy picit tartok tőle, hogy mit bír majd 1 GB rammal. Van annyira jól, vagy hasonlóan optimalizálva, mint az LG? (Bocs a sok kérdésért, de ajándékba akarják venni, nem akarok olyat ajánlani, amivel végül nem lesznek elégedettek.
)
-
válasz
cidalain #66110 üzenetére
Hát az már nagyon nem az a kategória, plusz anyuka tud kávét főzni.
Szerintem 50-60k--t még rászánnának egy ilyenre, de többet nem nagyon. Ez a MediaTek 8121 mennyire zabálja az akksit? Mostanában csak Qualcomm Snapdragonos kütyük akadtak a kezembe, így teljesen homály számomra, hogy ez most mennyire új/elavult/jó/rossz.
A három közül a Tab2-vel járnának a legjobban? Azért kérdezem, mert ha jól néztem, akkor kb. ez a legfiatalabb kiadás a három közül. (Mondjuk a Snapdragon 210 sem egy erőmű, de nem is az a cél, csak a stabil működés).
-
válasz
cidalain #66105 üzenetére
Hát, ha több, akkor több. Annak nincs értelme, hogy most vesznek 10kval olcsóbban, aztán egy két hét után használhatatlanra lassul. Jelly bean nem öreg már egy kicsit? Családba anno innen kaptam ajánlással Gpad 10.1-et, igaz az nem most volt és kb 60k lehetett, de az azóta is tökéletesen működik, de azt pl.: most nem is találok, gondolom azóta kivonták a forgalomból.
-
Throme
veterán
válasz
cidalain #65992 üzenetére
Végül a Lenovo A7-10F típusra esett a választás. Tegnap meg is érkezett és egész jók a kezdeti tapasztalatok.
Belépő gépnek szerintem pont jó. A felbontást szokták lehúzni, de teljesen elfogadható számomra.Ami fura volt, hogy SD filmet (sorozat) akadozva játszotta le. Leszedtem egy lejátszó app-ot és azzal is hasonlóképpen akadozott. Az aplikációban találtam egy menüpontot, és átváltottam próbaképpen hardveres megjelenítésről szoftveresre, így lett jó. Nem egészen értem, hogy egy szoftveres "meghajtás" miért ad jobb eredményt egy hardveresnél....
Lényeg, hogy zavartalan a lejátszás.Innentől már csak a megbízhatóság van hátra, ami idővel elválik...
Remélem szervizelni nem kell, mert valahol olvastam, hogy nem túl jó a szerviz cég... nem tudom ez tényleg így van-e....Szóval köszi, ez tényleg jó választás volt.
-
Palapo
aktív tag
válasz
cidalain #66039 üzenetére
Apósomnak lenne a tablet. Papok csak nagyon minimális számban lenne a tableten. Szerintem ha 5 app lesz rajta,akkor pezsgőt bontok! ;-) :-D
Inkább navigációra, nehezére, valamint fényképek és videók nézegetésére használná. Amíg a felesége éppen tájfutói versenyen fut. :-)
Tehát lényeg az országos szintű lefedettség és a gyors,stabil Net!
Akkor így marad a Huawei,bár ez nem kapható a telenornál. A lényeg,hogy akár Lg lesz telefonos nettel vagy Huawei Telekomtól nettel, nem lövünk mellé. ;-)
Voda nem is jött szóba. ;-) -
Put2
tag
válasz
cidalain #66086 üzenetére
Igen, az!
Azért szeretném megcsinálni, mert a szomszéd srácé, akinek segíteni szeretnék, mert nem fog kapni másikat, még 1 jó ideig.. Van rá valami lehetőség? Eddig csak fake oldalakat találtam, ahol a Firmware vírus volt, van valami 5leted, h honnan lehetne hozzá szedni Firmware-t?
-
LimaBravo69
tag
válasz
cidalain #66057 üzenetére
Kösz a válszt!
tjb007 és csendes kollégák már megfejtették aproblémát.
A titok nyitja a két értesítési sáv, illetve hogy a beállításokban a "kisegítő lehetőségek"-hez pakolták a képernyő elforgatását.Eszembe nem jutott volna egyik megoldás sem, végigtúrtam legalább tízszer az összes általam helyesnek vélt lehetőséget
szerk: elgépelés..
-
wandor0930
aktív tag
-
Palapo
aktív tag
válasz
cidalain #66009 üzenetére
Ma voltunk a feleségemmel a telekomban és a telenorban meglesni a két tabletet. Mondtam neki,hogy szinte egyforma jó a kettő,csak az LG egy kicsit jobb és dupla akkora a háttértárja. Megnéztük,majd a feleségem kijelentette,hogy a Huawei sokkal jobban néz ki,mint az LG... Ennyit erről...
Mivel minimális a különbség a két tablet között és - gondolom - memória bővítésre van lehetőség kártya behelyezésévelm,így esélyes a Huawei.Más!
Esetleg tudtok mondani véleményt a telekom és a telenor mobilinternetéről? Jó-e a csomag,illetve a hálózat gyors-e,megbízható-e,stb.?! -
válasz
cidalain #66022 üzenetére
Nekem 10 colos van , csak sima hd , hat fel kell igy is skalazni hogy legyen esely a w10 tapicskolos hasznalatara . Droid az mas az jol skalazodik , sokkal baratibb erinton hasznalni , a win kevesbe de nalam 140%-os nagyitassal , egyenileg beallitott betu merettel korrekt. Nalam a droid a masodlagos , mert valahogy a w10 porgosebb sokkal tobb nem csak tartalom fogyasztasra valo progival uzemel .
-
Hali1975
tag
válasz
cidalain #66022 üzenetére
Sziasztok!
Nekem eddig semmi gondom ezzel.
Elmegy.
De mivel foleg androidot hasznalok/a win csak egy plusz volt /, ezert ez nekem mindegy.Most frissitem a win cuccait rajta ,meg telepitek egy ket programot/bongeszo , media lejatszo, virusirto, stb/.
Majd kiderul:-)!
Jelentkezem, ha mar egy kicsit belaktam...
Udv -
-
Öszvér
csendes tag
válasz
cidalain #66002 üzenetére
Bocsánat, fogalmam sincs, hogy sikerült az Acert írnom. Az Alcor Access Q111M-ről kellene a vélemény.
Amúgy ismételten kösz a tippet, de az a 42 ezres weboldalról nem rendelhető és csak a Kaposvári üzletben kapható egy utolsó kirakati darab. Innen Pestről autó nélkül elmenni érte pedig kicsit nagyobb kihívás a kelleténél... -
Throme
veterán
válasz
cidalain #65989 üzenetére
Az alábbi 3 konkrét típust ebben a kategóriában ajánlanád?
(ezzel segítve #65988 takkert fórumtársnak is)WAYTEQ xTAB-7Q Wifi+GPS 7" IPS tablet
ACER Iconia B1-770 7" IPS 16GB Wifi
Lenovo A7-10F Adam (59-434734) 8GB Wifi tabletLátom van még Asus felújított, de ezt inkább lehagyom a fenti listából
-
Throme
veterán
válasz
cidalain #65984 üzenetére
Jobb HW-t hogy értsem? Erősebb (komolyabb játékok mennek rajta, több a RAM, erősebb a WIFI..stb), vagy megbízhatóbb (nem fagy ki, nem áll le, nem kezd felhősödni a kijelző...stb)?
Árban azért a 17k-27k közt mennek, szemben a nevesebbekkel , amik kb 33k - csillagos ég.
Nem szándékoztam sokat költeni rá, de ha olcsón nincs elfogadható, akkor inkább nem veszek tabot -
-
uniqm1
tag
válasz
cidalain #65963 üzenetére
Igen, a Chuwi Hi8-on is elgondolkodtam, viszont most 108 $ a Gearbest EU raktárban, annyiért már nem hoznám el. Akkor már inkább Hi8 Prot vennék, bár az meg nincs EU raktárban. A linkelt Onda viszont best buynak tűnik ennyiért, csak nem tudom, hogy merjek-e beruházni rá. Az Asus tudom, hogy jó, de azért ott van az az érzés, hogy ha kaphatok jobbat is a pénzemért, akkor inkább azt választanám. A hajamat tepni viszont nem szeretném utólag amiatt, hogy valami sz*rt választottam.
#65964 Art1: én is elgondolkodtam azon, hogy kevés lehet a 32 Gb a két rendszernek, de a 64Gb már teljesen más árkategória, meg hát sd kártyával - gondolom - ezen lehet segíteni.
-
csendes
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gurulunk, WAZE?!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen házat vegyek?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest