- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
Shrimplandhu #66691 üzenetére
Megnézed, hogy milyen alkalmazás fut és azt letiltod vagy törlöd. A WiFi beállításnál nézd meg, hogy nem lett-e bekapcsolva, hogy alvás közben is menjen a WiFi. A kínai alkalmazásokat töröld vagy tiltsd le, ha lehet.
-
trafóóó
tag
válasz
Shrimplandhu #66531 üzenetére
Nem tudsz majd mindent törölni ,de amit enged nyugodtan törölheted.
-
trafóóó
tag
válasz
Shrimplandhu #66413 üzenetére
Ha rám hallgatsz és kicsit tudsz még dobni rá, és nem sürgős ,akkor érdemes a 64GB verziót venni.
Sokkal jobban használható szerintem és jobban elférsz rajta.
Dual Boot gépnél legalábbis. -
cidalain
veterán
válasz
Shrimplandhu #66409 üzenetére
erős kritérium?
2 kritériuma volt: pénzösszeg, kijelzőméret
az hogy gyors, az nem megfogható, illetve egy totál átlagos 4 magos intel bail trail 2 GB rammal, már szerintem gyorsnak számít. -
bazsimano
őstag
válasz
Shrimplandhu #66380 üzenetére
9.7"... volt hozza kupon ugy jott ki 35-37re most mar nem emlekszem...es eu raktarbol...
-
bazsimano
őstag
válasz
Shrimplandhu #66378 üzenetére
bizony a tiny-nal "joval"dragabb! kicsit meglepo volt nekem is az arak kozti kulonbseg.
En is sajnos lecsusztam a gb-s teclasrol, pedig azt szerettem volna. csak kicsit meggondolom magam mindig hogy most kell-e vagy sem...mert gondolni kell a csaladi koltsegvetesre
de szerintem ha kijon megint gb-n 35 korul akkor valoszinu rendelek...bar onnan is rosszakat hallottam hebe hoba...nem erkezik meg az aru, nem adjak vissza a penzt, csak pontokra valtjak...
-
cidalain
veterán
válasz
Shrimplandhu #66375 üzenetére
Ha nem idegenkedsz a kínaitól, és lenyeled a problémásabb garanciát, akkor jó választás lehet.
EU raktár: ha van időd várjál, ha nincs, ne várjálSenki sem tudja hogy lesz e valami EU raktáron. És ha igen, mikor.
Ha megfelelően olcsón van kínából ingyen szállítással, akkor áfával együtt is versenyképes lehet: EU raktárakból általában van 15-20 dollár posta, ami kb egyenértékű egy 100 dolláros cucc áfájával. Kínából vigyázz, mert az áfát a postaköltséggel együtti árra fizeted, így onnan csak akkor rendelj, ha ingyen van a posta. plusz még van vámkezelési költség is kb 2000 Ft. (viszont ha átcsúszik a vámon akkor nagyon jól is járhatsz)
-
csendes
addikt
válasz
Shrimplandhu #66375 üzenetére
Gearbest és tinydeal EU raktárban szokott lenni, és van most is. Banggood EU raktárban még tabletet nem láttam.
-
Shingen
addikt
válasz
Shrimplandhu #60576 üzenetére
Az Lg nagyon jó a szervizháttere Bp. Váci úton van nagy Lg szerviz.
Szerintem a gyári gari nem elhanyagolható.
DE te tudod.......... -
bazsimano
őstag
válasz
Shrimplandhu #60576 üzenetére
sziasztok!
amugy LG 8.0 es az ilyen teclast es baratai kozott, melyiket erdemes vasarolni? erdemes megprobalkozni a rendelessel?melyik az a "noname" , mert azert gondolom mar annyira nem "noname"k ezek ami eleri vagy tullő az LG tudásán? előre is köszi
b. -
Shingen
addikt
válasz
Shrimplandhu #60571 üzenetére
LG-Pad 10.1 60e válaszd, ha megtudod venni hivatalos forgalmazótól, mert ott 2 év gyári gari van, ami szerintem megérné a felárat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest