- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Put2
tag
válasz
cidalain #66086 üzenetére
Igen, az!
Azért szeretném megcsinálni, mert a szomszéd srácé, akinek segíteni szeretnék, mert nem fog kapni másikat, még 1 jó ideig.. Van rá valami lehetőség? Eddig csak fake oldalakat találtam, ahol a Firmware vírus volt, van valami 5leted, h honnan lehetne hozzá szedni Firmware-t?
-
Put2
tag
Sziasztok!
Ezt a Tabot kaptam szerviz céljából: TabletPC Q88 7' Az vele a baj, h a bootképernyőnél ragad, ha megpróbálom Recovery-be tenni, akkor azt írja ki, h nincs feladat, Hogyan tudnám életrekelteni?
-
Put2
tag
Sziasztok!
Kaptam egy tabot, sajnos nem tudom, h mi a tipusa, az a baj vele, h nem indul el, a recovery képernyőnél megàll, és bàrmit próbàlok vele csinàlni nem indul, milyen program van amivel ilyen esetben gépre dugva legalàbb felismerné a tabot, és a tipusàt kiirnà? Ezek az infok tudatàban màr legalàbb el lehetne indulni! Azért kaptam a cuccot, h próbáljam meg újraéleszteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Eladó egy Samsung Galaxy Tab S4 10.5 SM-T835 (LTE)
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest