-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
uniqm1
tag
válasz
csendes #65971 üzenetére
Értem, akkor emiatt tényleg felesleges aggódnom. A linkelt fórumon sajnos nem nagyon volt plusz információ, eléggé kihalt a topic, de azért köszönöm.
Mindent egybevetve, használható gépnek tűnik a V820W, az Asus mellett igazándiból a fél évvel több (és nem mellesleg hazai) garancia, meg a hosszabb üzemidő szól, ha jól látom. Ha ezek nem zavarnak, nyomhatom a rendelés gombot? -
uniqm1
tag
válasz
cidalain #65963 üzenetére
Igen, a Chuwi Hi8-on is elgondolkodtam, viszont most 108 $ a Gearbest EU raktárban, annyiért már nem hoznám el. Akkor már inkább Hi8 Prot vennék, bár az meg nincs EU raktárban. A linkelt Onda viszont best buynak tűnik ennyiért, csak nem tudom, hogy merjek-e beruházni rá. Az Asus tudom, hogy jó, de azért ott van az az érzés, hogy ha kaphatok jobbat is a pénzemért, akkor inkább azt választanám. A hajamat tepni viszont nem szeretném utólag amiatt, hogy valami sz*rt választottam.
#65964 Art1: én is elgondolkodtam azon, hogy kevés lehet a 32 Gb a két rendszernek, de a 64Gb már teljesen más árkategória, meg hát sd kártyával - gondolom - ezen lehet segíteni.
-
uniqm1
tag
Sziasztok!
Alkalmankénti netezés/filmnézés/esetleg némi játék céljából vennék egy tabletet. Különösebb igényeim nincsenek, minél olcsóbban szeretném megúszni, mondjuk úgy 30k alatt, bár nincs kifejezett küszöb az árat illetően. Méretben már egy 7"-os is elég lenne, ezért a már sokat ajánlott Asus MeMO Pad 7 ME176CX 16GB Refurbished tablet is jó lehet.
Az EU raktárakat böngészve azonban megakadt a szemem ezen:
Onda V820W Windows 10 + Android 4.4
~80 dodóért ez kb. ajándék kategóriának tűnik. Visszaolvasva látom, hogy az Onda a megbízhatóbb gyártók között van, de erről a típusról nem igazán volt infó sem itt, sem az Onda topicban.
A Dual OS, meg a 8" méret szimpatikus, de
ez a hír viszont kicsit elriasztott.
Mi a véleményetek, érdemes beruházni egy ilyenbe, vagy esetleg más hasonló kínai csodába (ahogy néztem ,van - vagy legalábbis szokott lenni - még más 8" Dual OS tablet is az EU raktárakban 100$ tájékán), vagy inkább maradjak az Asusnál?
Köszönöm előre is a tanácsotok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest