- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acer Smart Display 21,5"..
Hard Reset?Értelmes válaszokat kérek, nem IDIÓTÁKÉT....
UI: Nincs Vol Up, Vol Down, Home....stb stb, OKÉ?
-
válasz
csendes #66550 üzenetére
Igen erről van szó...
# Nem támogatja a Toshiba (még W8.1 with Bing-t sem lehet simán rárakni, mert egy csomó driver nincs a support-on sem)
# Giro driver onnan valóban tölthető (source-ben) de addig nem szenvednék vele, amíg az auidio-ra nincs megoldás
Az Intel SST with Realtek codec driver-t már egy valaggal próbáltam, de egyik sem ment (írtam az illetékeseknek, akik szinte azonnal írták, hogy talán az év második felében lesz megfelelő android ISO)
# Linux még "rosszabb", mert a Giro, meg az Audio nem támogatása mellett, még a WLAN kártyát sem ismerik fel (ami egy tabletnél azért nem ártana)Maradt, hogy visszaállítottam az eredeti állapotot(szöröstül-böröstül, Recovery partícióstul(ami meg wimboot amúgy, még véletlenül sem "normális" recovery cucc), meg mindenestül...), de csak ezt is azért tudtam megoldani 100%-ban, mert van ismerősöm és neki van ilyen tablet-je, így sec by sec clone-al(az eredeti 32 bites UEFI firmware-l együtt, mert ezen a xaron ez van) bit-re pontosan (meg egy picit az az UEFI Shell-be átírva) tökéletes eredeti állapotot tudtam előidézni, plusz magyarosítottam az OS-t (ez azért megint nem gyenge, hogy angol W8.1-el (bing-el) szállítanak Magyarországon egy előtelepített tablet-et)
Köszönöm a segítőszándékodat!
-
válasz
cidalain #66547 üzenetére
OK... Adott ez a gép (vigyázat, W8-1 with Bing-el van előtelepítve)
Na most erre szeretnének Androidot-t tenni(nem Én, hanem az ügyfél). Ezt megoldottam, csak nincs hang, meg nem megy a giró (nem fordul el a képernyő, pedig be van kapcsolva, hogy fordítsa el...)
Ha lenne hang, meg menne a giró(nem kell a gyorsulásmérő stb, csak a vízszintes/függőleges elforgatás), akkor OK, de nem megy(girohoz lenne driver, csak férfiasan be kell vallanom, hogy nem vagyok biztos benne, hogyan gyártsam le a driver-t, mert source-ben van, meg addig, amíg a hanghoz nincs megoldás, addig felesleges is lenne)
De ha az Intel SST drivet-t meg egyik sem támogatja(4.X, 5,X, 6.X nem támogatja(mert nem támogatja)), akkor szopás van...)
UI: A vasárnapom arra ment el, hogy egy ilyen gépre(amiről mindent partíciót töröltek) eredeti állapotra hozzak... Ez megtörtént, csak androidot szeretnének rárakni...
-
Van olyan Android OS (beta, RCakárhány, modded, stb stb) ami az Intel Atom gépekre "jó"? (Bay Trail-hez kellene, ami Wifi-t(mondjuk ez megy), Sound-t(Intel SST Audio with Realtek Codec), Gyro-t(Kionix) és touchscreen-tLimited by Toshiba) támogat...)
-
válasz
tjb007 #52860 üzenetére
Hát rendszerprogramozó is holtig tanul, ez tény, bár most lesz egy "pár" újabb ősz hajszálam, így 40-en túl.
A "wipe data"-t még értem, ADB-t kiderítettem, hogy mi is az(kugli a barátom), bár ha ehhez még az AlienWare-emre kell ilyen bisz-basz-okat pakolni, és csak úgy lehet ,az "okos" monitort összekötve elvégezni a műveletet, akkor exponenciálisan fogok őszülni...Azt viszont tényleg nem értem, hogy az mit jelent, hogy "Recovery alól"?
(Elnézést, de az Android nem a szakterületem és igazából nem is számítottam ilyen jelenségekre, hogy pont a factory reset xar szét "mindent"... Ha nem ebbe a topikba tartozik, akkor megköszönném, ha pl. privátba leírnád, hogy mit is jelent a "recovery alól" avagy mi is annak a menete)Természetesen köszönöm a válaszod, korábban felvetett "problémára" is korrekt segítséget adtál. Noha a konkrét alkalmazás nem támogatta az adott "okos"monitort, de egy másik(Smart App Lock) teljesen jól bevált.
-
-
válasz
Fire/SOUL/CD #52809 üzenetére
Hmm, ennyire egyedi problémába sikerült belefutni, hogy senkinek sincs ötlete a megoldásra?
-
Android 4.0.4el rendelkező okosmonitoron(nem talál frissítést hozzá) a gyári adatok visszaállítását követően az alábbi anomália van.
# A visszaállítást megelőzően/korábban telepített alkalmazásokat(amiknek ilyenkor törlődniük kellett volna) nem lehet újratelepíteni, mert szerinte az már telepítve van, ugyanakkor se ikon nem látszódik, se az alkalmazások közt (összes alkalmazás) sem található
# Újonnan telepített alkalmazás látszólag gond nélkül települnek, de szintén se ikon se az összes alkalmazás közt nem látszódikSzóval ilyenkor mi a teendő?
UI: Nem "legális" beavatkozások kizárva.
-
-
Köszönöm a válaszokat!
A buherált rom és társai azok kizárva, lévén egy hivatalos szervezet úgymond várótermében kerül(ne) majd kihelyezésre a "tablet"...
Pénteken vagy szombaton fogok újra "fizikai kapcsolatba" kerülni a kütyüvel, addig emésztgetem, amit írtatok.
Még1x, thx!
-
Ezen problémára kérnék megoldást.
Sajnos az Android OS amolyan vakfolt a számomra, ezt férfiasan be kell vallani, de amúgy Windows és Linux rendszerekben otthon vagyok, elsősorban Windows alá szoftvereket is fejlesztek. Ezt csak azért említettem meg, hogy nem kell nagyon fapadosan fogalmazni a megoldást illetően, meg fogom érteni.
Józan paraszti ésszel, arra is gondoltam, hogy esetleg Android kapcsán is lehet admin és user fiókot létrehozni és akkor a user fiók felügyelhető lenne. Ilyen menü amúgy van a linkelt kütyüben, csak sajnos ott meg ott akadtam el, hogy nem enged admin-t hozzáadni(egyszerűen nincs opció a hozzáadásra, a user/admin lista teljesen üres, semmilyen kérdés nem jelenik meg, semmilyen gomb)
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest