- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Öszvér
csendes tag
Hello mindenki!
Hosszú keresgélés, összehasonlítgatás és halogatás után ezt a kis aranyost szúrtam ki megvásárlásra. Játékra, filmezésre tökéletes, de akkor szemet szúrt valami. Az előbb említett két dolgon kívül még egy valamire használnám, mégpedig böngészésre... Ez pedig nem tud mobilnetet...
Tud bárki, akárki valamilyen módot arra, hogy ezt a problémát megkerüljem? Például USB-s adapter vagy hasonló? Ha pedig nem, tudna valaki ajánlani hasonló képességű mobilnet-képes típust?Ha igen, akkor millió köszönet!!!
-
Öszvér
csendes tag
válasz
cidalain #66002 üzenetére
Bocsánat, fogalmam sincs, hogy sikerült az Acert írnom. Az Alcor Access Q111M-ről kellene a vélemény.
Amúgy ismételten kösz a tippet, de az a 42 ezres weboldalról nem rendelhető és csak a Kaposvári üzletben kapható egy utolsó kirakati darab. Innen Pestről autó nélkül elmenni érte pedig kicsit nagyobb kihívás a kelleténél... -
Öszvér
csendes tag
válasz
stewe780 #65986 üzenetére
Sajnos az már egy cseppet túl van a kereteimen.
Találtam viszont ezt (Acer B1-830), erről valaki tudna véleményt mondani? -
-
Öszvér
csendes tag
Szia mindenki!
Tablet vásárlást terveztem karácsonyra, de úgy látszik, a kiválasztottamat valaki elcsípte az orrom elől.
WayteQ xTAB 8X Quad lett volna, jókat olvastam róla és szimpatikus is lett volna, de sajnos kifutott termék. Most itt állok, megint a nullán és mivel semmi ötletem sincs, kérdezném, hogy mit érné meg beszereznem.
40-45 környékén gondolkozom, lehetőleg 8 hüvelykben. Netezésre (mobilnet), olvasásra, filmezésre és játékra használnám.
Szívesen veszek bármilyen javaslatot.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest