- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
A teclast x98 proban 4 giga ram van. Dual OS, es 64 Giga hatter. nemtudom melyik mipad verzio araval hasonlitottad, de a 64-eshez kepest olcsobb a teclast, es nagyobb, es dokkolhato billel.
Ha azt nezem, hogy mondjuk a Chuwi Hi8 Prot meg lehetett venni EU raktarbol 110 dollarert, akkor sok a Mipad2 200 dollar folotti ara. Ok a Hi8-ban csak Z8300 van, de nincs sok jelentosege. (Mondjuk az csak win only verzio volt)
A MiPad elso szeriaert nem nagyon voltak odaig meg vissza. Es pont a szoftver volt a gyenge pont. Pont annal a gyartonal ahol azt mondjuk hogy van rendes tamogatas.
Fogyasztasban sokkal jobb a Z8xxx szeria, teljesitmenyben nem jelentos az elorelepes. Meg talan a memoriakezeles, mert lehet melle 4Gigat rakni.
Most jelent meg a heten a Teclast X80 Plus, 100 dollar alatt Z8300-zal, es dual boot, szoval van droid is.
-
-
pècsimunkás
addikt
Szerintem otthon , ágyban fekve egyèrtelműen jobb a 10 collos , cipelni sem olyan vèszes . Ha többet használnád a buszon, talán ( ! ) jobb a 8-as . Nekem a mostani a 2. 10- es tabletem èn elvagyok velük , mondjuk nekem kiváltja a laptopot v a számìtógèpet , azèrt vettem 10 collost .
-
xmaas
őstag
Hat ezt neked kell tudnod senki se tudhatja melyik kenyelmesebb neked.
Altalaban filmezni stb. en azon az elven vagyok minel nagyobb annal jobb az elmeny legalabbis en jobban elveztem a 10" mint a kisebbet es igazbol nem veszes hurcolaszas szempontjabol .
Rajtad mulik meg azon hogy mennyit kolthetsz ilyen celra
-
Exian
addikt
"Esti, ágyban fekvős olvasáshoz szeretnék tabletet vásárolni "
Este ágyban fekve aludni kell
Én ehhez inkább egy jófajta e-ink olvasót javasolnék megfelelő fényű lámpa mellett, már amennyiben könyv formátumú anyagok olvasása a cél és nem online tartalom és médiák fogyasztása.
A tabletet nem ajánlom estére, lefekvés előtt, bár ezt most úgy sem fogja senki érteni és főleg megérteni
A lényeg, ha jól akarsz aludni, alvás előtt ne olvass tableten, nem segít hozzá a jó alváshoz... persze a TV sem. Sajnos a melatoninnak nagyon nem tesz jót a TV, tablet, telefon kékes fénye. De ez egy más téma, bocs, nem akarok okoskodni, de nem véletlenül reagáltam rá, mi sajnos (feleségem és én) nagyon rossz alvók voltunk, aztán kiderült, miért (elalvás TV-re, elalvás előtt közvetlenül tablet/telefon, akármi olvasás).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest