- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
129.000? Jézus.... ugyanaz van benne kb., mint a 38.000 ft-os ZTE Blade-ben, csak ez nagyobb... hiába az Android 2.2 az ARM11-es SOC miatt az adobe nem támogatja, úgyhogy ennyi pénzért még Falsh támogatás sincs. Durván túlárazott. Mégha a Viewsonic G Tab lenne Tegra 2-vel, na de ezért ennyi pénz. Vicc....
-
lumpen_stex
aktív tag
nem üzletpolitika. egy régi hw-ra megcsinálni egy uj fw-t pont annyi munka, mint az ujra, haszon meg nem lesz belőle.
a többi kinai gyártó meg prototipust árul és arra nyomja az fw-t. jobb esetben a hw ugyanaz marad rosszabb esetben simán kicserélik azt is szó nélkül. aztán rinyálnak a juzerek, hogy nem lehet felrakni a leujabb fw-t. igy könnyű gyorsan kiadni a legujabb fw-t.
-
lumpen_stex
aktív tag
az lehet, de a archos kinaibb a htc-nél, teljesen mindegy hol van bejegyezve.
mert a legtöbb kinai cég kiadja a legujabb fw-t nem törödve azzal, hogy működik-e vagy nem, rábizza a juzerekre a teszetlést, és annyit mondanak, hogy béta. és valahogy a végleges verzióig soha nem jutnak el...viszont ráírjak nagy betükkel hogy android 2.2 meg hogy flash 10.1 de azt, hogy béta azt nem...
a htc pedig egy neves cég és adnia kell a hírnevére igy csak akkor ad ki valamit ha az tényleg hibátlan.
-
lumpen_stex
aktív tag
-
Smithy87
senior tag
Erős a gyanúm, hogy az a kütyü végleg meghalt. Valaki tudna tippet adni akkor Nekem suliban való netezésre kéne meg vonaton film nézés és tanuláshoz pdf word stb.
-
harry
veterán
Ez a ViewPad 7 megint egy drágább tablet, vagy milyen árban várható? 100-150-200? Most nézem, itt 153eFt-os előrendelési árat írnak: [link] Ha kb. ugyanaz, mint az archos 70, akkor nem tudom, a 3g+gps indokolja-e a +60k árat. De nyilván sok egyéb dologban is más lesz...
-
CHIPman
nagyúr
Épp ezért kérdezem. Nekem roppant fontos a WiFi-erősség, mert kollégista vagyok, és gépem jelenleg nincs, egy netbook meg lehet, hogy túl korlátozott lenne nekem. Az a helyzet, hogy a kollégiumnak vannak saját WiFi-hálózatai, amit a szobában nem tudok a PDA-val fogni semmilyen módon, így a 64kBps-es hotspotot kell használnom. Viszont egyszer kipróbáltam egy MSI GX600-assal, azzal még a szoba másik felén is volt jel a gyorsabb hálózatra, és azt hallottam arról, hogy annak még gyengébb is a WiFi-je. Eddig 3 PDA-m volt(i780, i8000 és i9000), és így sorban nőtt WiFi erőssége, de ugyebár még az i9000 sem közelíti meg egy gyengébb noti szintjét WiFi-erősség szempontjából.
-
-
upszilon
őstag
Akkor mi a jó fenét keresel amúgy itt? Amúgy akkor komolyan, használtál már androidos eszközt 2 percnél tovább?
Amúgy mi a jó fenéért személyeskedsz?
Egyébként igen. Próbáltam. Nemtetszett. Maradtam telefonnál az ősrégi sima LCD-s telefonnál, GPS-nél, és asztali gépnél. Van egy 15,6"-os notebookom is. Ezeket használom. Netbookot, tablettet, okostelefont meg nemhasználok. Számomra használhatatlanok. De tetszenek és nyomon követem a fejlődésüket. Például itt. Engedelmeddel. Már ha egyáltalán beleírhatok a fórumodba anélkül, hogy vérigsértődnél emiatt.
Teteszenek a tesztjeid. Olyan igazi lebeszélő stílusúak. Szavaztam is rád, de most elítéllek a személyeskedésed miatt. Szevasz!
-
GJ70
tag
Na úgy látom elkészült a SmartPad teszt, gratulálok hozzá.
Az azért a te képeiden is látszik eléggé, hogy bizony van buborék rendesen a kijelzője alatt.
Azzal , hogy lépeket készítettem a belsejéről ( lásd a 2 1800 akku ) külön örülök, ezzel is hozzájárulva a teljes képhez .
Látatlanba azt mondanám, hogy sajnálom azt amilyen állapotban került, hozzám : tanulság az mindenképpen meg kell nézni - ha lehetséges - a készüléket !
Az is látszik azért, hogy valamikor valaki - első tulaj ??? megpiszkálta/piszkáltatta a készüléket, ,mert a csatlakozó melletti csavarokon itt is látszik, hogy azt nem a gyárban csavarozták be utoljára !
Hát ennyi, üdv.
-
lumpen_stex
aktív tag
már megint hülyeséget beszélsz...
van rajta market alapból és a market alapból ingyenes igy azt nem lehet warezolni.
a market fix csak kijavitja azt a hibát, ami miatt néhány alkalmazás nem látszik (konfigurációs hibák miatt). ha fizetőset akarsz leszedni akkor azért igy is fizetni kell.
semmilyen varazolás nincs!
-
GJ70
tag
Minimum .
Tudom, hogy már írtad , hogy mi a véleményed a ZT-ről .
Igaz azóta van aki - korábban kevésbé - pozitívabban nyilatkozott.De ez most egy " rendkívüli " helyzet ....
.
Gyanítom, hogy az előlap beszerzése nem lesz egyszerű a Smartpad-hoz, ha meg lesz is, akkor mire eljut hozzám, ki tudja mennyibe fog kerülni........
.
Többe kerül majd a leves mint a hús!
A végén az lesz, hogy nem lesz semmi
.........
-
GJ70
tag
Az előlapról megy egy 4 eres szalagkábel az alaplapi nyákra, gondolom azon vezérli a "tapicskolást".
Működik, "csak" a kijelző repedezettségétől alig látni valamit, az lcd, a nyák, a csatlakozók mind jók,épek, sértetlenek, csak az előlap ment tönkre , az első képen ez látszik is.
Tulajdonképpen egy új előlappal aminek meg van a szalagkábele újra működőképessé lehet tenni !
Hát egy ilyen előlapra lenne szügségem, vagy megy a levesbe, vagy alkatrésznek ha kell valakinek.
-
GJ70
tag
Hát igen , én is sajnálom, hogy ez történt - de falnak menni, felkötni nem fogom magam. Ez megint csak egy tanulság.
Talán ha nem kellett volna azt a "kis" szervizelést végrehajtani rajta, most is vigan használnám.
Ez van. Vagy összejön az új előlap csere ( felhivtam Attilát, tud-e segíteni ) , vagy lesz egy csupasz e-pad amit nézegethetek .
Gyüjthetek egy másikra................
-
JANI666
csendes tag
Javaslat!
A legtöbb ember nem tudja mi az android.
Miért jó,hogy egy tabletben ez a rendszer.
Én is PC-n vagyok/WINDODWS/.
MI a különbség?
Lehet formatálni,és az új verziót telepíteni?
MI a helyzet a vírusokkal?
Csak pár kérdés,/lehet szó a méretről cm-ben/amit jó,ha tud az ember vásárlás előtt.
Erről is lehetne írni egy cikket/ilyen még nincs fenn/
Ezt nem írnád meg?
Ha megteszed, sok ember nevében is kösz! -
JANI666
csendes tag
A GPS nem érdekel,van külön.Valójában az Archos101-en gondolkozok,aminek a felbontása egyforma a Samsunggal.A 10"-os kijelző szimpatikusabb nekem/tudom jön a Samsungnál is/.Az érzékenység és a sebesség,viszont eléggé fontos szempont.
Erre azt hiszem még aludhatok párat, mire döntök.
A tesztvideók biztos segítenek egy kicsit.
Jó lenne megtapogatni őket,de Székesfehérváron lakom,itt a választék elég hiányos. -
JANI666
csendes tag
A Toshibáról már letettem:http://prohardver.hu/hir/egyelore_nem_valt_be_a_toshiba_elso_tabletje.html
Így elszúrni valamit.
Az Archos tesztről valami hír?
A 101-esről lesz majd teszt?
A 70-es és a 101-es között van lényeges különbség/nem a méret/?linkesítve
[ Módosította: philoxenia ]
-
GJ70
tag
Ez egy 720Mhz Telechip-es videó , elég jól néz ki a kütyü : telechips 720mhz.
És még egy tokban van ráadásul .
Elég jónak tünik. -
GJ70
tag
Rendben.
Ha tudsz erről valami linket is adni, ahol megnézhető működés közben, az még jobb ( már annyi ketyerét és videót megnéztem, hogy zsong tőlük a fejem, neheziti is a döntést, nem szeretnék mellé nyúlni ).Ha közvetítesz, megköszönöm ( vagy mi a te honoráriumod
? ), de mint említettem borsodba kellene eljutnia és max 50k-m van tokkal vonóval,de hall kell már a jövőhét elején nyélbe üthetnénk......!
Minden továbbit akkor pü-ben ?
-
GJ70
tag
Akkor erről beszélünk, igaz : 1&1 smartpad ?
-
GJ70
tag
Na közben megnéztem egy videót egy Archos5 Home e-book kezeléséről a yutyubon.
Nekem tetszett ahogy az 5" kezelte az aldikoval az ebookot, elég gyorsnak is tünt.
Gondolom ez egy 7"-on még jobban mutat.Igen azt láttam én is, hogy milyen külömbségek vannak a régi és az új verza között.
De most valóban nem tudok többet szánni rá, csak 50k körül.Amit linkeltél az nem a csak németül kommunikáló Smartpad, amiről tesztet ígértél korábban csak a Samu vagy a Toshiba teszt hamarabb elkészült ?
A németet nem komálom.
Technikai paramétereiben közel áll az Archos 7 Home Tabletjéhez, vagy jobb nála valamivel ?Az archos 7 most alóbban újonnan 50 körül megvásárolható a pixmániánál.
Szóval nem is tudom
?????
-
GJ70
tag
Na ja megtaláltam, ha erre gondoltál :archos7 .
De az valóban kérdés, hogy ez most a home vagy az internet tablet.
Ezen is android van és melyik verzió lehet.
Mondjuk ha az eladó szerint 4szer volt használva, akkor azt a pixelhibát nem lehetett volna gariztatni - egy teljes pixel ( az alpixel nem annyira ) az csak zavaró.
Egyébként már 36k, talán jó vételnek tünik.Kérdés, hogy e-bookra jó-e .
-
upszilon
őstag
Viszont van olyan, aki szeretné azt, hogy GPS is legyen benne.
Elbeszélünk egymás mellett. Mondjukhogy van benne. És hogyan fogja használni? Hová rögzíti és mivel? Hogyan kap majd áramot? Stb?
Maradjunk annyiban, hogy a rögzítés kardinális kérdés. Ha az nincs megoldva rezgésmentesen, stabilan, hogy a készülék jól látható legyen vezetés közben, de ne zavarja a kilátást és jelet is biztonsággal vegyen, akkor nem lehet majd használni üzemszerűen és akkor mindegy, hogy van benne, vagy nincs benne GPS.
...és egyébként nemérdekel tovább ez a téma.
-
upszilon
őstag
Archos 70 amit leginkább ajánlanék, bár ugye abban nincs GPS.
Az én tapasztalatom szerint, nem is kell bele GPS. Én a kocsiban egy erős tapadókorongosat használok. És ez bizony nagyon fontos dolog. Megfelelő rögzítés nélkül ugyanis (szinte) lehetelenség normálisan használni.
Egyébként a 10,1"-os Archos kb mikor jön és kb mennyibe fog kerülni nálunk?
-
lumpen_stex
aktív tag
nem az androidban hanem a system player-ben. mivel a samu systemplayer-e tudja használni a cortex hw videó gyorsitóját az a81-ben viszont csak nativ támogatás van.
nekem megvan a samu fw európai verziója és abból át lehet rakni a playert ( és egyebelket) az a81e-be mert a hw ugyanaz. csak ott a gond, hogy újabb rar-al van tömritve és 10 karakteres jelszóval tikositva. igy egy hét alatt se sikerült megtörni...
igy vagy megveszi a wits a kódot/liceszet a hw videóhoz valami 2k$-ért vagy valaki több szerencsével megtöri a rar-t és belekrakja.
1gz-en az a81 simán viszi a 720p-videót is a rockplayer-er és okosban nincs r betü sem... de nem lehet system playernek beállitani, igy ha pl 720p-s youtube-ot akarsz nézni azzal gond van. egyenlőre az a megoldás, hogy youtube profilt csinál a juzer és ott beállitja, hogy 480p a max felbontás fullscreen-ben. de az igazat megvalva minek a 720p 7"-ra...
-
Peat;)
veterán
Nálad beszerzés lesz? Kíváncsi vagyok hogy egy harmad áron megkapható cucc mit nyújt egy galaxyhoz képest a közös funkciókban(nyilván többet tud a galaxy, a de a közös pontokon nagyon érdekel a különbség).
A fizikai minőség is érdekel, mert archos valami szuperkönnyű vázat alkotott meg ehhez a tablethez elvileg és tényleg könnyű lett, kérdés az akksi idő.
-
harry
veterán
Na, ehhez sok reményt fűzök, bár próbálom objektíven szemlélni a cuccot
Elérhető már kiskerben, milyen áron? Azt hiszem, nem találkoztam még vele.
Megjelenés esetleg jövőhéten, vagy ez még képlékeny?Ja, és ez a HomeTablet, vagy az InternetTablet? Ugyan most nem jön be rendesen a honlap, de utoljára úgy néztem, hogy a 7-esből van Home és Internet változat. Bár most meg úgy látom, a 7o Internet, és a 7 Home...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HP notebook topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest