- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
JANI666 #1520 üzenetére
Az lényegtelen, hogy milyen klienst használsz egyik ill másik gépen, ha tableten fringről eszközölsz hívást, azt tudja a másik gép skypeja fogadni.Én is szoktam wifin hazatelefonálni fring segítségével az e51ről úgy,hogy a telefonon a fring "skype"üzemmódra van állítva, itthon meg a család a számítógép előtt figyel skypeon.
-
Balinov
titán
válasz
JANI666 #1365 üzenetére
Udv,
szerintem megoldhato ez androiddal. Gondolom a kamerak egy pc-re vannak csatlakoztatva, igy ha igazam van, akkor pl. egy Ustream-es megoldassal tudod kuldeni akar privat csatornan is a videostreamet, amit a tableten 3G/WIFI-n a nativ Ustream-es klienssel akar folyamatosan is meg tudsz oldani.#
Link magarol az ustream-rol
bovebben a szoftveroldalrolaz ustream minosegerol: rendszersen nezek ustream-es sportkozvetiteseket, es ugy vettem eszre, hogy ahol normalis eszkoz rogzit/kuldi a streamet egy normalis savszelessegel (upload sebesseg szamit ez esetben) ott teljesen elfogadhato a stream sebessege/minosege.
Itt van egy pelda ra, London, Tower Bridge 24/7 webcam kepe
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
JANI666 #1129 üzenetére
Azért nem lehet sok helyen tapogatni, mert nincs is sok választék. Mit lehet most kapni? Samsung Galaxy Tab, mely egy-két helyen megtapogatható, Toshiba Folio, mely megint egy-két helyen van csak kirakva. Ezen kívül jelenleg készletről mit kapsz? Kínaiakat ugyebár nem hoznak be az országba, más meg nincs. Archos érkezik, ViewSonic érkezik, Bluethunder készül/érkezik, tehát nem nagyon van más.
iPad-et ne keress Magyarországon kiállítva. Hivatalosan nem forgalmazott készülék, minden üzlet, aki árulja, külföldről rendelni (bár ez nem teljesen igaz, a Motoker elkezdte forgalmazni őket a napokban). -
harry
veterán
válasz
JANI666 #1121 üzenetére
Szerintem itt Budapesten sem jobb a helyzet, mármint eleve kevés helyen árulnak még tableteket, kipróbálni meg főleg nem egyszerű feladat (nagyobb helyeken, pl. MediaM lehet vannak a drágábbakból, pl. Samu, iPad, de ez sem biztos - aztán ennyi, én legalábbis nem hallottam ilyesmiről).
-
z0d1AK
nagyúr
A Galaxy Tab teszt várható, még a héten publikálni akarom (emiatt késik majd a Surfer tesztje is, előbb ez akkor már). Magyarországon már megvásárolható, függetlenül, rablánc nélkül. Délután csináltam képet róluk.
Rakal: Steve Chipy-vel jó kapcsolatot ápolunk, több cuccot is kapott már tőlünk tesztre.
-
-
-
upszilon
őstag
Nekem majd akkor fog igazán bejönni ez a tablet dolog, amikor már olyan lesz tudásban mint egy jobb mostani netbook. Arra gondolok, hogy majd én telepíthetek rá Ubuntu linuxot, meg lesz benne 2GB RAM, stb. Szóval amolyan billentyűzet-rész nélküli csonka-netbook. És persze akkor, ha nem lesz drágább mint a netbook. Vajon miért nem ezzel a megoldással kezdték?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- gerner1
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged