-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Beni2360 #87094 üzenetére
Szerintem nem arra gondol amire te , hanem a szem követés, pontosabban amikor érzékeli , hogy olvasol , nézed a kijelzőt akkor nem zárolja , zárja az eszközt .
Gasparius
Alkalmazás ügyben hátha itt [Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik ] tudnak segíteni . -
vape1
csendes tag
válasz
Beni2360 #86664 üzenetére
Vajon a Huawei T3 10 3/32GB-hoz képest (EMAG BF-ről 40.000-ért kapnám) megéri a +18.000 Ft-os felárat az Amazonos Lenovo Tab M10 FHD Plus (postával kb 58.000)?
[Huawei MediaPad T3 10 Tablet, 9.6" kijelző, 3GB RAM, 32 GB, Wi-Fi, Szürke]
[Lenovo Tab M10 FHD Plus 26.2 cm (10.3 Inches, 1,920 x 1,200, FHD, IPS, Touch) Tablet PC Grey]Google store meg gmail van egyébként Huawei-re, vagy ha nincs, felrakható valahogy különösebb közdés nélkül?
Idősebb szülőknek lesz levelezésre, netezésre, esetleg youtube meg skype/messenger unokákkal.
Ahogy néztem, a Lenovo 3/32 helyett 4/64-es, kicsit talán nagyobb látható képméretű, nagyobb felbontású (ez talán annyira nem fontos), aksi is nagyobb talán (4800 vs 5000), bár kérdés tovább is bírja-e, mert azt hallottam róla, hogy streaming azért rendesen meríti. -
Atomcsirke
aktív tag
-
audiofül
csendes tag
válasz
Beni2360 #86399 üzenetére
Kipróbáltam...ez sem oldja meg. A virtuális billentyűzet megy jól, ott van ékezet meg minden de a fizikai billentyűzet ékezetes betüi kapcsos zárójelet és egyéb idétlen karaktereket írnak...akármire állítom. Megbololdulok tőle....nem lehet valahogy visszatenni a 10-es androidot?
-
Somatom
veterán
válasz
Beni2360 #86340 üzenetére
Vannak hátrányai.
- Onnantól a kártya a rendszer része. Kiszedése, elromlása működési problémákat okozhat.
- Bár sosem próbáltam, de tudomásom szerint az ilyen kártya, formázás nélkül, más eszközben nem használható.
- A kártyák nem csípik a fokozott RW igénybevételt.
- A külső tároló RW elérése mindíg lassabb, mint a belsőé. Ha a programok működésükhöz használják, akkor a rendszer lassulását eredményezheti. -
Somatom
veterán
válasz
Beni2360 #86334 üzenetére
Nem. Az régen volt. 4.4 -től emulált tárhely van. Az appok annyit foglalnak be a teljes tárhelyből, amennyire szükségük van. Sztem 64GB -ra sokminden ráfér, a média meg mehet mikroSD -re. Bár az Android lehetőséget ad a külső tárhely belsőhöz csatolására, de ezt sok gyártó letiltja. Én sem tartom jó ötletnek, viszont médiára tökéletes.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Beni2360 #86330 üzenetére
Még vásárlás előtt beszéltem velük, mert nekem is megjött a reklám, de mi nemrég újítottunk hűségnyilatkozatot + készülékvásárlás is volt és csak pár ezret nyertünk volna az egyik szám csomagváltásával. A 22x2090-es árhoz korlátlan mobilnetes csomagra kellett volna váltanunk.
-
cidalain
veterán
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Beni2360 #85835 üzenetére
Nekem sima wifis van, de nincs mágneses tokom.
Nem találtam semmilyen erre vonatkozó beállítást.
Double tap to wake-et sem tudja.
Nova Launcherrel lehet csinálni olyan ikont, amivel kikapcsolja a kijelzőt.
A Smart Assistance menüben van raise to wake, vagyis felemelésre bekapcsolja a kijelzőt. -
Fernet
senior tag
-
Somatom
veterán
válasz
Beni2360 #85765 üzenetére
Nekem egy Moto Z Playem van ezzel a 625 -ös Snapival és 3GB RAM -mal. Vígan ketyeg, úgyhogy arra a feladatra az a tab is bőven jó még. Ha elégedett vagy a sebességével, akkor sztem érdemes életben tartani. Majd ha hirtelen töltöttség-zuhanásokat produkál az akku, akkor lesz neki kampeca.
-
-
RedCactus
senior tag
válasz
Beni2360 #85742 üzenetére
Nem vagyok szakértő, de ahogy nézem, bár nem túl acélos a teljesítménye és a kijelző felbontása is csak 1280*800. Viszont könnyű, kicsi, elég nagy az akkumulátor, Android 10 és nem utolsó sorban olcsó.
Netezgetni, filmezni, hurcolászni, gyereknek odaadni akár jó is lehet. -
cidalain
veterán
válasz
Beni2360 #85618 üzenetére
Egy akkunak az idő ellensége. Meg persze az se jó ha maxra töltöd, és az se a csontra lemeríted. De az se ha nem használod. Így én nem javasolnám ilyen előre megvenni (1-2 hónap még oké, de 1 év már szerintem felesleges.)
Illetve ha most megveszed, akár ki is cserélheted egyből (legalább látod ha pocsék, és tudsz reklamálni), illetve a nem totál halott régit még el lehet adni használtként úgy hogy mittudomén 50%-os állapotban van. -
®abstract®
őstag
válasz
Beni2360 #85457 üzenetére
Ez de jó
egyébként én úgy oldottam meg hogy egy méter magas állványt összeraktam 20 mm bútor lapokból, ami 50 centi széles, alatta ki tudom nyújtani még a lábam is,és azon kényelmesen tudom nézni a 11 colos tabletet30 cm lejjebb raktam egy polcot,oda tettem az egeret, billentyűzet et. Na most így laptopos élményt ad
-
bartal996
tag
válasz
Beni2360 #79749 üzenetére
Dehogy, nincs harag mester!
Engem valahogy sosem tudott érdekelni a felbontásbeli különbség filmeknél, nemtudom miért. Lehet berögződött, mert otthon tanyanet van. MÁR(!) 15mbites! Ha megtetszik egy film, és jó minőségben akarnám délután letölteni, hogy este megnézhessem, akkor valószínűleg abbol csak másnap reggel lenneMegszoktam az SD minőséget és nem is vonz a jobb minőség.
Az utálom nézni a pixeleket rész mellet viszont még mindig kitartok, viszont ez a része nem a filmekre vonatkozik, hanem nagyrész az internetezésre, szövegek, képek stb.
Csak este lefekvéskor akarnék egy kicsit filmezni/sorozatozni mert az a másik dolog ami kikapcsolHmm.. Lehet akkor be kell szereznem egy FHD memóriakártyát is.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Beni2360 #77656 üzenetére
Rosszul tudod.
Ha PayPallal fizettél, évi 12 alkalommal fizeti a visszaküldést max. 30 dollár/szállítás értékig, tökmindegy hogy hova vagy milyen okból küldöd vissza.
https://www.paypal.com/webapps/mpp/returns/terms -
tecsu
addikt
válasz
Beni2360 #77640 üzenetére
Köszi. Tehát én maradnék a megbízhatóbb boltoknál. Nem tudom, hogy amit most kinéztem: Huawei MediaPad M5 Lite 64GB WiFi kapható-e egyáltalán hazánkban (Szeged)? Csak a "nem Lite" verziót találtam 64 GB-tal.
-
Breki
veterán
válasz
Beni2360 #76335 üzenetére
Szerintem a wifi manager a legjobb program.
Én minden készülékemen ezt telepítem fel elsők között, de nem az ikonja miatt bár az is van.
Egyébként amit írtál nekem is az volt írtam is róla korábban, egy app telepítés egy újraindítás.
Gyári visszaállítással jó egy darabig majd újrakezdi.
Tegnap meg a Facebook állt le mindig. Mondjuk én bétatesztelő vagyok.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Beni2360 #74765 üzenetére
Na, írtam nekik. Meg is jött a "válasz":
Köszönettel vettük bankunkhoz küldött levelét.
OTPdirekt SmarBank szolgáltatás igénybevétele során fontos figyelembe venni, hogy a feltételeket ugyan nagyon sok androidos készülék teljesítheti azonban különböző gyártók, különböző megoldásai, egyedi szabványai miatt természetesen közel sem jelenthető ki, hogy ezeken a készülékeken teljes mértékben letölthető/elérhető SmartBank szolgáltatásunk. Az android platform nyílt forráskódú operációs rendszerként került kialakításra, melynek alapján a készülékgyártók egyedi - az alapszabványtól akár teljesen eltérő - programot alakítanak ki készülékeiknek, mely csak programozási nyelvében viseli az android nevet, azonban a készülék hardverelemeinek, illetve firmeware-ének megfelelően került kialakításra. Bankunk az alkalmazás elkészítése során az úgymond „standard androidnak” megfelelően alakította ki alkalmazásait a lehető legnagyobb biztonsági kritériumok figyelembevételével.
A fent leírtak alapján bankunk nem nyújt „gyártónkénti” alkalmazás elérhetőséget Ügyfelei részére, melytől biztonsági okokból sem áll módjában eltekinteni.
Amennyiben az alkalmazás az Ön készüléken nem futtatható, úgy azt javasoljuk, hogy hagyományos - mobiltelefonra optimalizált - felületünket szíveskedjen használni.
Az OTP Bank Nyrt. szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön szíves rendelkezésére.
Ezúton kérnék mindenkit, hogy próbálja már meg feltelepíteni az OTP SmartBank app-ot (még ha nem is OTP-s). Nem kell elindítani! Csupán arra lennék kíváncsi, hogy mire engedik telepíteni és mire nem. Szóval aki kipróbálta pls. írja meg, hogy milyen készüléken tette és milyen eredménnyel.
ui: más, - a P8-tól eltérő - Lenovo tablet eredményére különösen kíváncsi lennék ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest