- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
cidalain #74855 üzenetére
"de sokra nem mész vele"... fú dehogynem, nem várok, hanem keresek más megoldást.
de ez is egész kimerítő válasz volt, köszönöm! tulajdonképpen a fő kérdés csak ez lenne, hogy egy eszközzel nem kompatibilis android okozhatja-e egyes hardveregységek kiesését. mint pl win alatt, ha valamelyik egységnek nincs fenn a drivere az nem működik megfelelően. tehát el tudom képzelni, hogy egy 6.0 valamilyen android fut a processzoron, de nincs benne driver (nem tudom, hogy itt ez a megfelelő kifejezés-e) a wacomhoz meg a gps-hez, míg a wifi és bt egységekkel pedig kompatibilis.
• ha ez az android működési elve miatt (amit nem ismerek) kizárható, akkor egyértelműen hw hiba,
• ha nem kizárható, akkor még érdemes futni egy kört gyári rom után.köszi!
-
viktor1001
csendes tag
válasz
cidalain #74820 üzenetére
Köszönöm!
És bocsánat a lemaradt infokért.
Én nem látok künönbséget a kettő között, kivéve, hogy az egyik csak wifis a másik tud LTE-t is. Ami megtévesztő az a prémium kifejezés a nevében.
Ez az egyik : https://edigital.hu/wifi-3g4g-tablet/huawei-mediapad-m2-10-full-hd-wi-fi-4glte-64gb-tablet-gold-android-p530193
A másik: https://m.emag.hu/huawei-mediapad-m2-tablet-fullhd-10-1-octa-core-2-0-ghz-3gb-ram-64gb-premium-edition-luxurious-gold-m2-a01w-64gb/pd/D7D3H2BBM/?utm_source=cns_confirmation&utm_medium=email&utm_campaign=cns_confirmation_order&utm_content=cns_product_title&ref_id=125553609
Ha tudsz kérlek nézz rájuk, de én is úgy gondolom, hogy az LTE a jobb, igazándiból nem feltétlenül lenne rá szükség, de mível ugyan abban az árban van ezért gondoltam, hogy inkább az okosabbat rendelem meg. Ki tudja talán még egyszer jól jön.
Köszönöm mégegyszer a segítséget!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
cidalain #74812 üzenetére
Ennyire nem néztem utána, de gondolom, hogy ők "Google certified" rendszerre fejlesztenek, aminek része ez a library. Ez olyannyira így lehet, hogy a szükséges fájlokat az Android Studio emulátorából szedtem ki, amin még Play! se volt. Az OTP-s app. viszont települt, és elindult.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy - ha jól tudom - ez a P8 alapvetően egy kínai piacos cucc. Szóval csoda, hogy egyáltalán van rajta gapps. -
E.Kaufmann
veterán
-
DANDE22
tag
válasz
cidalain #74665 üzenetére
Köszönöm!
Igen az lett volna kérdés, hogy jobb-e annyival, mint amennyivel drágább, és ezek szerint igen. Viszont ahogy jeleztem is, az valamiért nehezebben beszerezhető. Persze nem csak facebbokozásra kel.
.
Na majd még meglátom, hogy alakul, azért + - 30 ezer nem kevés.
-
Al Capone
tag
válasz
cidalain #74589 üzenetére
Köszönöm szépen a választ! Pont ilyen érvelésre volt szükségem, hogy így elmagyarázza valaki, aki átlátja! Nem vagyok otthon a tabletek világában, csak a számokat láttam a Teclastnál, hogy nagyok.. De így összefüggésében teljesen más megvilágítást kap a dolog és megéri azt a felárat.
Cidalain, Tomy0628
-
BBéci
legenda
-
-
s4tch
veterán
válasz
cidalain #74581 üzenetére
Ez nincs raktáron hónapok óta, ebay, ali szintén kuka... A taobaón találtam párat, le is rendeltem belőle, de miután 2-3 hétig nem postázták (úgy értem, fel se adták a csomagot), visszakértem a pénzem.
Valahonnan kéne venni egy fizikai méretben megfelelő 3,7V-os akksit, és belehekkelni így. Csak azt nem tudom, mennyire érzékenyek a tabletek az akksi kapacitására. Gondolom, ha egy eltérő kapacitású akksit teszek bele, abból nem lehet gond...?
-
superg
senior tag
válasz
cidalain #74573 üzenetére
Hozzáfűznék néhány dolgot
Ha 2 év alatt elavul még el tudod adni,van némi piaci értéke,ha elromlik ->kuka
AZ egy év gari Knába az plusz pénz és idő.
A P8 példa akkor oké ha tényleg olyan minőségű mint a Huawei.Itt van némi kétségem,a lenovo tabok még a Gearbesten is jóval drágábbak,ez kb a chuwi ,teclast ársávjában van,félek tőle ez is ugyanolyan minőségű csak rajta van a lenovo cimke.Nem tudom lehet nem így van,nem volt még nálam ez a lenovo,pláne nem hosszútávon.A chuwi hi8 is tök olcsó népszerű darab volt de nehéz összehasonlitani bármelyik itthonival,mert púpos volt a kijelzője,a szinei össze vissza álltak,az aksi idő katasztrofális. -
superg
senior tag
válasz
cidalain #74569 üzenetére
Az enyém 1év 2 hónapos.Tönkrement.Amit te irsz az meg természetes amortizáció,a kettő között azért van különbség.Ha csak simán elavult volna attól azt valahogy jobban elviselném,el lehet adni,másra használni stb.
Ráadásul 1év 2 h alatt szerintem a használhatatlanságig nem avulnak el. -
szucstom
őstag
válasz
cidalain #74557 üzenetére
telekomos előfizetés meghosszabbítása miatt választottam, mobilt már korábban vennem kellett, így az kiesett. féláron jutottam hozzá.
Mint fentebb is említettem, totál kezdő androidos vagyok, azt hittem, hogy engedni fogja. Nem mintha nem lenne elég jópár dologra a 8 gb, csak az a gond, hogy. szinte alig maradt helyem...
-
sanyi0627
senior tag
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
cidalain #74557 üzenetére
Tényleg volt 30 db ennyiért, valószínűleg kettő és fél másodperc alatt fogyott el a készlet.
https://prohardver.hu/tema/re_ebay-es_kutyuk_kis_penzert/hsz_98739-98739.html -
-
Game-over
aktív tag
válasz
cidalain #74405 üzenetére
"A kupon nem fixalja az akciodat, az elso x darab fizeto vendeg kapja a kupont,"
Ez nem így van tudtommal, hanem az első x ember aki eljut a PP oldalára azok vehetik olcsón, mivel már ezt is rendelésnek veszi a rendszer (jön is email róla, hogy 30 perced van kifizetni).
Tehát nem kell egyből kifizetni, csak gyorsan kell magát a rendelést leadni..
-
spileraaa
senior tag
válasz
cidalain #74398 üzenetére
Sajnos a lenovos mar nem el
eleg peches vagyok ugy latszik mindig utolso percben csuszok le a jo akciokrol
a masik pedig ugyananyit tud mint a mostani tablet ami nem volt valami acelos eleg gyakran lefagyot pl a fb csak a lite verziot birta el a rendest mar nem
amit en linkeltem arrol mi a velemenyed?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
cidalain #74376 üzenetére
+1
Spileraaa ha, elég a 8", akkor érdemes ezekben is gondolkodni amiket cidalain írt, ill. - ha szerencséd van (el kell csípni az akciót) akkor egy - Lenovo P8-ban (TB-8703F), amit korábban én is ajánlottam (EU Express-el nekem kerek 10 nap volt a kézbesítés)
(#74377) Boom
Akkor a 3 éves csúcs LG-dnek sz@r a szoftvere. Sajnos nemrég szembesültem én is ezzel. A Xiaomi Mi2s-emen sokáig egy CM alapú ROM futott. Most kényszerűségből visszatértem Miui-ra, és hát ég és föld...
A multitask gyakorlatilag megszűnt létezni. Olyan mintha az eredetileg 2 Gbyte-os telefonból 1-1,5 Gbyte kihullott volna. Sajnos a gyártó elég jó úton haladnak a nép hülyítésesében.
Szóval a RAM nagyon nem minden. Sok múlik a szoftveren, és ez az, ahol sajnos a legtöbb - egyébként HW-san jó - kínai cucc is elvérzik. A kiválasztott terméknek tehát nagyon érdemes utána nézni / olvasni, mert a vége nagy pofára esés lehet... -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
"Lenovo tab4 8
Huawei mediapad T3 8
Ezek itthon 40 korul vannak akcioval, ennyit ra kell szanni, ha nem kinai gepet veszel"
Ez így leírva olyan, mintha a Lenovo és Huawei nem kínai termékek lennének, de értem mit akarsz mondani.
Talán hamarosan fellendül a hazai tabletipar! -
Boom
kezdő
válasz
Nincs vmi sok tapasztalatod akkor .. Én falra mászok mikor a 3 éves csúcs telefonomon lg g3 képtelenség egy gmail és egy chrome ot egymás mellett futtatni mert mire visszalepek ujra toltodik minden... Vagy chrome bol kilepve, google fotot megnyitva aztan vissza...annyit tud ma már egy 2gb os készülék hogy egy appot tudjon normalisan futtatni.. 100 200mb szabad mindig es 6.0 van rajta...
Remélem a m3 lite 8 3gb rammal nem fog ilyet csinálni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest