-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Hulyeseg. Ha az be is van kapcsolva a wifi routerben, attol meg latni kellene a halozatokat, csak nem tudsz hozza csatlakozni, amig fel nem veszed a tablet mac cimet a routerbe.
Neked eleve semmi halozat nem latszik a listaban, sot, a beallitasoknal ugy tunik, hogy nincs is normalisan bekapcsolodva a tabletben a wifi.
Tehat ez tablet gond, nem a router vagy fuggetlen halozati eszkoz beallitasi hiba. -
cidalain
veterán
szerintem a felhasználás módja miatt (sok olvasás/böngészés) én az 1280×800-as felbontás felé nézelődnék. ebben az árkategóriában azonban ilyenből nincs nagy választék.
A Lenovo A3500 szerintem az, amit nézegess (néhol Lenovo A7-40 néven fut). Most Joy kuponnal még a keretedbe is belefér Edigitalnal. Viszont ez a kuponakció csak május 7-9 közt van szóval igyekezz.
Ennél jobbat most hirtelen nem találsz ennyi pénzért, ilyen felbontással.
(#60180) Riegerr
Bevenném a listádba még elkondolkozásra az LG G Tab 10.1 V700 nevű tabletet is...
Samu nagyon drága az LG-hez, és az Asushoz képest. Annyival nem jobb. Sőt szerintem nem is jobb, ez a 3 tablet kb egy kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest