- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Jah, ha az úgy lenne, hogy a dolgokhoz mindig csak én érek hozzá, és sosem vagyok feledékeny elhagyni valamerre, sosem vagyok fáradt mondjuk néha egy kulcscsomó tetejére rakni (képernyővel lefele), gyerekek sincsenek a világon, akik szeleskednek időnként, és az összes többi. Hogy mitől karcolódna? Csak karcolódik.
Vagy talán nem tud karcolódni?
-
coco2
őstag
Vettem ma egy tabletet, és érdeklődtem üzletben képernyő védőfóliáról. Az eladó pislogott rám, hogy az meg mi? Mondom neki, okosság arra, hogy ne karcosodjon a tablet képernyője. Pislogás tovább, mitől karcosodna?
Lehet, hogy én maradtam le a világtól, miközben az idő haladt. A mai tabletek képernyői már karc mentes kristályüvegek mind? Samsung t510
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Régebbi tabletre kellene védőfóliát rakni, és kellene előzetesen valami tisztítószer a képernyőjére, hogy a védőfólia jobban tapadjon. Van ilyen célra spec tisztítószer?
Szappanos víz + papírzsepi valószínűleg foltot is hagyna, meg karcolna is.
-
coco2
őstag
Hi!
Egy jelenség megértésében kérnék segítséget. Árlista az alábbi linken, samsung galaxy t-580 tab, árak 62 900-tól 99 900-ig. Csak lesek, mint a moziban.
Azt én is tudom a kínaiakról, hogy szeretnek mindenből vagy 3 féle minőséget gyártani, de ahogy néztem a cuccokat, ugyan az a felszereltség. Maximum a gyártói garanciában van eltérés 0 évtől 3 évig, de még csak nem is a legdrágább ad legtöbb garanciát. Némelyik tuti biztos túl van árazva, némelyik meg gyanús, hogy selejtet sózna rám. Viszont az összes többiről hogyan szokás kideríteni, hogy mi a sportszerű ajánlat?
-
coco2
őstag
SAMSUNG SM-T580 Galaxy Tab A 10.1"
Ismeri bárki azt a darabot? Van vele bármi kivilágítatlan meglepetés, ami fájdalmasan fog szembe jönni?
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Tablet vásárlási tippet szeretnék kérni. Az alábbi gyártókról érdekelne a 60e huf - 100e huf kategóriás termékeikről, hogy mechanikailag melyik gyártó mennyire rakja egybe a cuccait:
-Asus
-Lenovo
-Huawei
-SamsungHa valaki tapasztalati alapon sorba tudná rendezni őket gyengébb / erősebb mechanikai stabilitás alapon, sokat segítene a döntésben.
Köszönöm.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Android tableteket érintő általános kérdésem lenne. A jelenkori android verziókkal mennyire problémás, ha egy tabletben nem 1 giga ram van, hanem csak 512 mega? Pld csak az os-el a háttérben elindul még egy internet böngésző rajta, és behívom az index.hu-t 2-3x, annyi még belefér? Mikor kezd el kevés lenni a fél giga?
Ha valaki használ tabletet 512 megával, örülnék általános beszámolónak, jelent-e valami erős negatívumot szerényre méretezett felhasználói igényekhez képest is.
A kérdésben bármilyen tippet előre is köszönök.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Vásárlási tippet szeretnék kérni.
Vannak sakk programok androidra, és azon filozom, talán valami lebutított android formában is létezik kimondottan sakk gép, de nem találtam most ilyesmiket google-al. Pedig tavaly még fényképalbum-android is volt, szóval valószínűleg csak rossz helyen kerestem. Árkategóriában egy olcsóbbik fajta kellene, karácsony után a kukába fogja végezni szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest