- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Sziasztok, 70 éves férfiember kezébe, jövő szombaton tartandó születésnapra vennénk tabletet, olyan 60k körüli értékhatárig. Netezni, emailt írni fog rajta. Családban már van Lenovo Tab4 8, parádés a kijelzője, úgyhogy ennek a Plus változatát néztem emagról (63k). Lényegesen jobb ajánlat van hasonló áron? Van esetleg olyan tablet ebben a kategóriában, ami hasonlóan jó, és létezik hozzá passzoló billentyűzet? Köszi!
-
s4tch
veterán
válasz
<Adamsky> #74955 üzenetére
Ezt írta a viber support arra a kérdésre, hogy vajon miért nem tudom a második eszközt aktiválni:
...és az a vicc, hogy működött a tipp. Vélhetően dpi alapján azonosítja az eszközt a viber, és nagyobb betűméret, illetve bekapcsolt nagyítás esetén telefonként azonosítja a tabot. Édesanyámnak nem jó a szeme, ezért azzal kezdtem a beállítást, hogy nagyobbra vettem a betűméretet. Ez nem tetszett a vibernek.
-
s4tch
veterán
válasz
cidalain #74581 üzenetére
Ez nincs raktáron hónapok óta, ebay, ali szintén kuka... A taobaón találtam párat, le is rendeltem belőle, de miután 2-3 hétig nem postázták (úgy értem, fel se adták a csomagot), visszakértem a pénzem.
Valahonnan kéne venni egy fizikai méretben megfelelő 3,7V-os akksit, és belehekkelni így. Csak azt nem tudom, mennyire érzékenyek a tabletek az akksi kapacitására. Gondolom, ha egy eltérő kapacitású akksit teszek bele, abból nem lehet gond...?
-
s4tch
veterán
Vettem édesanyámnak egy Lenovo Tab 4 8-at a MM-ban. Annyi bajom van vele, hogy képtelen vagyok rávenni a vibert, hogy a telefonján és a tableten is fusson. Vagy itt, vagy ott tudom aktiválni, de az előző tabletjén (Chuwi Vi8) működő módszert itt nem tudom alkalmazni. Van valami ötletetek, mit ronthatok el?
-
s4tch
veterán
Sziasztok, az amazon.de-n a prime day keretében a Lenovo A8-50 89€. 1GB RAM miatt fáznék tőle, de édesanyám valószínű csak gmailre és böngészésre használná. Ennyiért (tehát 30e alatt) van jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest