- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Sziasztok, 70 éves férfiember kezébe, jövő szombaton tartandó születésnapra vennénk tabletet, olyan 60k körüli értékhatárig. Netezni, emailt írni fog rajta. Családban már van Lenovo Tab4 8, parádés a kijelzője, úgyhogy ennek a Plus változatát néztem emagról (63k). Lényegesen jobb ajánlat van hasonló áron? Van esetleg olyan tablet ebben a kategóriában, ami hasonlóan jó, és létezik hozzá passzoló billentyűzet? Köszi!
-
s4tch
veterán
válasz
<Adamsky> #74955 üzenetére
Ezt írta a viber support arra a kérdésre, hogy vajon miért nem tudom a második eszközt aktiválni:
...és az a vicc, hogy működött a tipp. Vélhetően dpi alapján azonosítja az eszközt a viber, és nagyobb betűméret, illetve bekapcsolt nagyítás esetén telefonként azonosítja a tabot. Édesanyámnak nem jó a szeme, ezért azzal kezdtem a beállítást, hogy nagyobbra vettem a betűméretet. Ez nem tetszett a vibernek.
-
s4tch
veterán
válasz
cidalain #74581 üzenetére
Ez nincs raktáron hónapok óta, ebay, ali szintén kuka... A taobaón találtam párat, le is rendeltem belőle, de miután 2-3 hétig nem postázták (úgy értem, fel se adták a csomagot), visszakértem a pénzem.
Valahonnan kéne venni egy fizikai méretben megfelelő 3,7V-os akksit, és belehekkelni így. Csak azt nem tudom, mennyire érzékenyek a tabletek az akksi kapacitására. Gondolom, ha egy eltérő kapacitású akksit teszek bele, abból nem lehet gond...?
-
s4tch
veterán
Vettem édesanyámnak egy Lenovo Tab 4 8-at a MM-ban. Annyi bajom van vele, hogy képtelen vagyok rávenni a vibert, hogy a telefonján és a tableten is fusson. Vagy itt, vagy ott tudom aktiválni, de az előző tabletjén (Chuwi Vi8) működő módszert itt nem tudom alkalmazni. Van valami ötletetek, mit ronthatok el?
-
s4tch
veterán
Sziasztok, az amazon.de-n a prime day keretében a Lenovo A8-50 89€. 1GB RAM miatt fáznék tőle, de édesanyám valószínű csak gmailre és böngészésre használná. Ennyiért (tehát 30e alatt) van jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest