- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hermit
tag
válasz
cidalain #77260 üzenetére
Racionalisan teljesen igazad van - mar en is elgondolkodtam ezen...
15-ert patika allapotu Galaxy Tab3-at en is vennek, de nagyon tul vannak arazva.
Talaltam Teclast P80 Pro-t, 4 mag, 2GB ram, 32GB flash, Android 7.0, 1920x1080-as felbontas, dual wifi, 90USD.
Esetleg hasznal(t) valaki mar ilyet?
-
Petreszku
senior tag
-
Petreszku
senior tag
-
coolpet
senior tag
válasz
cidalain #77221 üzenetére
Hali,
Igen 5-ös van fenn, frissítve lett.
A fact. reset után megjavult, edig legalábbis.Lehet valami szoftwerbug volt, mert hogy ki be kapcsolgatta a kijelzőt, elindította a play áruházat (ami nem is volt a kezdőképernyőn), és elkezdett volna installálni random játékokat. Ki volt kapcsolva a wifi, nem ment neki.
Most fact reset után jónak tűnik, nem produkálja. maradt az 5-ös verzió. Kopp Kopp Kopp
-
tranceplanet
addikt
válasz
cidalain #77178 üzenetére
OK, értem, mert olvastam itt, hogy pár alkatrészen spórolnak, WIFI modul satöbbi...
Korábban jókat olvastam a Chuwi márkáról. A T10-et viszont már többen ajánlották itt.
------------------------------------------------
(#77179) bl4zeAkkor próbálok türelmesebb lenni, de már több mint egy hete nem töltötték fel egyik EU raktárat sem!
-
bigsee
addikt
válasz
cidalain #77133 üzenetére
Nyelv az magyar, alatta viszont "Alapértelmezett billentyűzet: Samsung Billentyűzet." Ha erre kattintok, akkor a "Virt. billentyűzet" be van kapcsolva, illetve alatta egy választási lehetőség van, "Samsung Billentyűzet" és választógomb, ami ki van jelölve, de nincs más lehetőség.
-
Papcsi98
csendes tag
válasz
cidalain #77080 üzenetére
:/ gondoltam,de azért mondom egy próbát teszek rá.... Esetleg most így ahogy gondolkodok ,olyan tablet sincs gondolom ami a töltést nem USB-n keresztül oldaná meg, hanem mondjuk külön egy DC csatlakozón keresztül töltené ugye? Esetleg még a vezeték nélküli töltés jutott eszembe (már ha van ilyen tablet ami tudja ezt)?Köszi szépen a segítséget.
-
lolchief70
aktív tag
válasz
cidalain #77062 üzenetére
Én is szeretnék egy Mi Pad 4-et. Csak a verzió a kérdés illetve hogy honnan rendeljem.
A GPS és LTE verzió nálam nem szempont, telefonnal navigálok és arról osztom meg a netet.
Itt van egy elég jó videos bemutató
[link]Illetve ez egy elég jó teszt:
[link]AliExpress-en a legjobb az ára, 4/64Gb-os 250$, de onnan még nem rendeltem ilyen értékű terméket.
A Geekbuying-ról most 299$ EU priority Line tréfamentes szállítással. -
-
-
válasz
cidalain #77028 üzenetére
Köszi a választ
Célhardver sansztalen , hogy ennyit költenék ráPrestigo tabletembe [link] ez a rockchip egy kalap kaki
2GB ram van benne,4 magos CPUval, QHD felbontással, de szétszaggat rajta a dwg fájl.
Nyilván egy snapdragonos chippel nem lenne ilyen probléma.
Exynossal pedig végképp nem, csak első körben nem akarok 50-60-at se költeni erre a célra.
Van egy S8as telóm , egy I5 laptopom, sztem nem lenne ésszerű ezek mellé venni egy másik 50-60ezres hardvert. (s8 kijelző "kicsi" tervek olvasásra,HP I5öt laptopot nem cipelek kézben építkezésen)
De a huszon ezres tabletem használhatatlan erre.A legelső amit írtál Leonovo vas, a full hd filmeket és a multitask kezelést bírja szaggatás nélkül ?
Kb ehhez tudok viszonítani ,mert a Prestigonak a full hd film megnyitás / lejátszás is nehézkesen megy, de ahogy írtam ez rockhippes szégyen -
-
-
válasz
cidalain #77007 üzenetére
jogos, én a németeknél a bolti akciókat nézegetem épp, jelen pillanatban 2év garival ~200EUR-ért kapnám meg a tabot, M3 lite-ot 260EUR alatt nem láttam. Ezentúl a gyakorlati "értékek" közül akksiidőben a Tab A lényegesen jobban virít, igaz, ez nem a fogyasztásának, hanem a nagyobb akksijának köszönhető. A huawei-nél viszont a kültéri olvashatóság nagy mínusz:
-
válasz
cidalain #77004 üzenetére
Játsszam kicsit az ördög ügyvédjét: ebben a pillanatban kb 80EUR-val/25%-al olcsóbban kapnék Tab A 10.1 32GB LTE verziót, mint M3 lite-ot. Előbbi is meg fogja kapni idén az Oreo-t, különben szekérderéknyi közösségi ROM van és lesz rá, beleértve a Lineage OS-t, ami a huawei cuccokról annyira nem mondható el.
Hardveresen mindkettőben 8db Cortex-A53 mag van, a "régi" Tab A-ba fejlettebb, 14nm-es gyártástechnológiával gyártják az Exynos 7870-eseket (=energiamegtakarítás), a grafika (Adreno 505 vs T830 MP2) nagyjából ugyanannyit tud. A samsung egyetlen igazi hátránya a 2GB RAM.
-
-szabi-
addikt
válasz
cidalain #76987 üzenetére
Közben látom van itt a PH-n Teclast topik
Hozzászólások nagy része nehézségekről, problémákról szól.
Frissítésre keresgéltem de nem találtam infót, arra tippelek az felejtős.
Ezt alaposan "megrágom" még egyszer.
Köszi a választ.üdv
-
válasz
cidalain #76956 üzenetére
Nem a 10méterrel van bajom, hanem amikor utazáskor a szálláson a net 3 falon keresztül érkezik. Ha az egyik eszköz fog netet és képes akár 1-200kB/s-el böngészni/emailezni, akkor azt fogom venni ahelyett, amelyik nem látja/folyton elveszti a hálót. Nem mellesleg, a helymeghatározási képességeket se tolták túl:
#76958: Hardveraprót nézted? Multkorában volt 120kFt-ért 2év garis... Mondjuk mivel működő tabletet cserélnétek, és látom, hogy nagyon komolyak az igények: elvileg szeptember elején jön a Tab S4, ami ha nem is veszitek meg, de 100%, hogy a piacon lévő összes erősebb tablet árát lejjebb fogja nyomni. SzVSz, ha eddig elvoltatok a T520-on, akkor nem azon a 2-3 hónapon fog múlni...
#76959: a Huawei-t bármelyik samsung elpitscházza akksis üzemidőben a SAMOLED miatt, pláne magasabb fényerőkön. Notebookcheck-es teszteket kell nézegetni, ott becsületesen kimérték, nem csak rávágták, hogy "6-8 óráig ment a tablet".
Ja még1 ö5let: hétfőn jön a Mi Pad 4, érdekes lehet, nem lepődnék meg, ha anyaghasználatban és általános minőségben elpitscházná az M5-öket.
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
cidalain #76959 üzenetére
Köszönöm a választ, de te leírtad azt amit én is el tudtam olvasni, viszont engem nem ezek a nyers adatok érdekelnek, hanem a minősége. Pl. a kijelző szinei, nézési szögei, fényereje. Kameránál sem a felbontás érdekel, mert azt szintén el tudtam olvasni, hanem a szinhűség, nem torzít e a szélein, a video felvételi sebessége nem esik 25fps alá gyengébb fénynél, stb.
-
válasz
cidalain #76952 üzenetére
+#76953: a kolléga feltétele volt a stabil erős wifi is, a notebookcheck-es teszt szerint ez necces.
Garis S3-at már láttam a hardveraprón 120k körül.
-
-
-
-
-
válasz
cidalain #76897 üzenetére
"ami 512 megás tabon is vígan elfut"
Firmware kérdése a dolog, az sgs2-m firmware-ét jól elbaxta a samsung, annak ugye 1GB RAM-ja van. Megtartottam másodtelónak, de ha 2db tab meg van nyitva, akkor szenved, ami krónikus memóriahiányra utal. Nejem Moto G2-je szintén 1GB RAM-mal röccenésmentesen dolgozik.
#76898: apropó toll: az olcsó Tab A P585 vajon mennyire megfelelő erre a célra
? Profibb egy drága gép (s3, ipad) írásfelismerése?
-
Rayyy
senior tag
válasz
cidalain #76897 üzenetére
Én most a Tab S3-at az Ipad Pro-val és a Surface-szel hasonlítom össze, mert mindenképpen tollas, jegyzetelős, skiccelős tab kell... ilyen szempontból az S3 a legjobb ár/érték arányú gép.
...köszi a tanácsot, annyira nem értek a tabokhoz, hogy nem is tudtam, hogy létezik az S3
-
prime77
aktív tag
válasz
cidalain #76876 üzenetére
Szia Cidalain!
Samsung Galaxy TAB 3 Lite - ilyen tabletem van.
Nos a linkek a következőek!
https://forum.portfolio.hu/topics/konzum-story/4812
A Konzum topic bejön simán, azzal nincsen gond.
Viszont kérlek menj a péntek, 11:57-es hozzászóláshoz!
Első oldalon megtalálod!Konkrétan ez!
péntek, 11:57Tegnap Metwolf kolléga linkelt errol egy cikket
https://mfor.hu/cikkek/befektetes/ez-adhat-ujabb-lenduletet-a-konzum-arfolyamanak.html
Na ez nem jön be sajnos - az mfor.hu/cikkek.......
Hát szerintem sima internet explorer van fent.
Van a tabeleten egy kis földgömb, alatta "Internet" van írva.
Semmi spéci keresőnk nincsen fent - nem is szeretnénk!Egyébként édesapám használja ezt, ő keresett meg ezzel tegnap este, hogy nem jön be az oldal már napok óta, és nem ez az első ilyen oldal.
Konkrétan ezt írja ki!
A háttérben : "A weboldal nem elérhető"
Feljön egy kis ablak, ott meg ezt írja : "Kapcsolódási probléma" - Nem sikerült biztonságos kapcsolatot létesíteni"Hát ez az én gondom!
Remélem tudsz, vagy tudtok segíteni!
Maradok tengermély tisztelettel!
-
válasz
cidalain #76868 üzenetére
Valóban, nem találtam rá jobb kifejezést. Beltérben én minimum közeli fényerőn használom az akksis cuccaimat (telefon, laptop), kint viszont muszáj felhúzni. Jobb kijelzőknél elmegy a 60% körüli érték, de régen pl az sgs2-mnél maxra kellett húzni. És mivel nem tolok krájzisz 56-ot az eszközökön, nálam a kijelző a legnagyobb akksipusztító, tehát a leghatékonyabb kijelzőtechnológiát keresem.
A "max fényerős üzemidő" nem fedi le 100%-ban a problematikát, mert egy 520nit-es samut elég 70%-ra állítanod, hogy ugyanolyan láthatóságot érj el, mint a Huawei M5-öt maxra tépve (380nit).
Sajnos nagyon kevés a korrekt tablet-teszt, normális fogyasztás/akksiidő-méréseket a notebookcheck-en kívül még nem is láttam.
-
válasz
cidalain #76859 üzenetére
Attól függ, mi a fontos az embernek. Kültéri üzemidőben még mindíg jobb a Tab A, viszont igaz, a mediapad-ban 3GB ram van.
A szoftvertámogatás kérdéses még, a samu ebben tudtommal jobb, viszont a Tab A kifut idén, úgyhogy előbb-utóbb csak a közösségi támogatásra lehet hagyatkozni (ami tény, nem rossz a samu cuccokra, ld LineageOS) -
troland26
őstag
válasz
cidalain #76846 üzenetére
Tegnap még nem volt a Smartshopnál , ma lett ismét elérhető ezen az áron . Az árukeresőn az utóbbi 1 hónapban többen is vettek onnan és mindenki pozitív visszajelzést adott . 67k ért (60k környékén keresgéltem ) szerintem igen jó vétel volt , egyébkét megnéztem a bolt értékeléseit és elég jók ill megkérdeztem 2 év Mo gari vonatkozik a tabra nem bolti himihumi..
Dimaj játék az nem lesz ...szóval az nem volt opció .
-
-
válasz
cidalain #76725 üzenetére
csinalhatna valaki mar egy jo 7-est.
Itt egy ütős 6"-os, ha így haladunk, lesz 10"-os telefon csúcs-SoC-val, és nem kell aggódnom a gyenge vassal szerelt tabletek miatt
.
-
válasz
cidalain #76725 üzenetére
Hátigen, fullHD, 3GB lenne a minimum, meglássuk, beleteszik-e, és hogy milyen árcédulát kap a kicsike. A Huawei tabletek valós (kültéri) akksiidejétől nem vagyok elájulva, ezért várok inkább egy samura. Az S4 valszleg csillagászati áron érkezik, RAM-előrelépés nélkül, így valami köztes megoldás kell.
Az M5-nek sincs párja tényleg, hardveresen mondjuk kb az s3 lenne, de az meg nem 16:10/10"
. Ha az M5 bírná a samsungos akksiidőket kint a napon, akkor már itt lenne az asztalomon
.
-
-
volandy
senior tag
válasz
cidalain #76656 üzenetére
Ja! Persze! Amit írtam a használtra! Azt csak kérdeztem mert a környezetembe árulták! Ha azt írjátok hogy jó megvettem volna.
Nem a 40 ezer a keret! Egy jót akarok venni "hosszútávra". Igazából nincs keret, de nem vagyok elszállva! Jó legyen! Arra jó legyen amire használom! -
PHenis
senior tag
válasz
cidalain #76640 üzenetére
Sajnos nincs nálam a tablet. Még két hete szétszedtem egy havernál, akkor megállapítottam, hogy csatit kell cserélni, de nem hoztam el mert eddig mindig találtam típus alapján az ebay-en. Hát most nincs így
Egyébként nincs külön nyák neki, az alaplapon van rajta, ilyen kis süllyesztetett karmos.
[link] -
-
válasz
cidalain #76618 üzenetére
+1, minden tétellel egyetértek.
. Az ilyesmi egy "kétlábon járó spyware", illetve a kicsi gyerkőcök térlátás-fejlődésének eléggé keresztbetesz, ha leszögezed egy tablet elé. Nekünk szerencsénk volt, elég jól viselte a gyerkőc a hosszú utakat (Bajoro.-Magyaro.), bár anyuci azért adagolta rendesen a mesekönyveket és hasonlókat a hátsó ülésen.
-
Tika6
tag
válasz
cidalain #76555 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ!
Egy MediaPad T1 van kb. 1,5-2 éve, és már nagyon lassú, teljesen egyszerű oldal böngészésekor is. Nem akarnánk újabb 2 év múlva megint ezzel szembesülni. M5 ezt inkább hozná? Vagy ne legyenek túl nagy igényeim, 2 év jó egy tablettől?Vagy bizonyos időközönként ezeket is célszerű újratelepíteni, csak a magamfajta marhák vesznek helyette újat?
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
cidalain #76487 üzenetére
Kínai/cirill/akármilyen írásjeleket a Google Translate mobil appal kell fordítani!
Bámulatos. Lefotozód (!) a szöveget, és két másodpercen belül megvan az angol szöveg.Íme az Alldocube iPlay 10 Power + Vol Down szerviz menüje:
Factory Mode
Automatic Test
Manual Test
Single Test
Test Report
Debug Test
Item Clear eMMC
Version Information
Restart Mobile PhoneÉs ha már szóba hoztam, itt a Recovery menü, hátha hasznos lesz valakinek. Ez mondjuk legalább angolul van:
Power + Vol up
Select boot modeRecovery Mode
Fastboot Mode
Normal ModeRecovery:
alps/full_joyasz8163_tb_m/joyasz8163_tb_m
6.0/MRA58K/1497497702
user/test-keysReboot system now
Reboot to bootloader
Apply update from ADB
Apply update from SD card
Wipe data/factory reset
Wipe cache partition
Backup user data
Restore user data
Root integrity check
Mount /system
View recovery logs
Power off -
Gaben01
őstag
válasz
cidalain #76475 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Még megnézem, hogy melyikben van nagyobb akksi, garanciaidők melyiknél hogy alakulnak és eldöntöm a kettő közül melyik legyen. Első körben a 32GB-t céloznám meg, mert olyan nincs, hogy apa,túl sok a szabad hely, kezdjünk már vele valamit.
Egy kérdés még, a Yoga nem opció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Synology NAS
- TV antenna és jelerősítés
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest