- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game-over
aktív tag
Nem a tablet technológiája ilyen, hanem maga az android (az iOS-ről nem tudok nyilatkozni).
Ezért van hogy 2 gb ram alatt már nem veszünk táblagépet, holott régen az 1 gb is elég volt.
De vajon az m5 mondjuk 2 év helyett 3ig lenne értékelhető, mert akkor megéri
Én is ezt az elvet vallom, hogy ha nem az éppen "minimum" szintet megütő gépet vesz az ember hanem jobbat, akkor tovább kiszolgálja (az más kérdés, hogy a beépített akku viszont lehet hogy nem fog kiszolgálni annyit
)
-
Lacielvtárs
nagyúr
Nezd én ezt nem mondom biztosra, de én igy tapasztaltam.
Valahol valaki mindta ezt nekem hogy van ez így.
A pendrive is belassul egy idő után.
Persze gondolom azért más technológia, de én úgy gondolom bogy ebben van ráció, és más 'értelmes' magyarázatot eddig nem halottam az ilyen belassulasra.
A mate 10 pro mesterséges intelligencia elvileg kikuszoboli ezt az egy két alatti lassulást.
Hát majd nagyon kíváncsi leszek rá... -
Lacielvtárs
nagyúr
Akkor én is marha vagyok
, mert én is pont a lassulás miatt vettem most m5 8,4es tabit.
Szerintem két év alatt azért a ram, és memória írás olvasás miatt belassulhat, és ezen az ujra telepítés sem sokat segít...
Mobiloknal is ezt a lassulást tapasztalom.
Pl azért cseréltem a honor 8 premium telefonom több mint egy év használat után, egy mate 10 prora is, mert már akadozott es lassúnak éreztem. Többször volt rajta rendszer visszaállítás.
Az m2es huawei is mar eléggé lassult, már zavaróan lassú lett így másfél év távlatában -
cidalain
veterán
Az M3-bol van sima de csak 8.4", az M5-bol nincs Lite, jo a megallapitasod.
Mivel a keret 120, az M5 sokkal jobb, es most pl 123-ert van MM-ban, en azt mondom vedd inkabb ezt. Bar ha sporolnal inkabb par fabatkat, akkor veheted az M3 10 Lite-ot is nyugodtan, netezeshez az is jo valasztas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jelszókezelők
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest