- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHenis
senior tag
válasz
cidalain #94120 üzenetére
Tegnap este még annyi erőm volt, hogy odinnal újraraktam a gyári romot de nem sok minden változott. Próbáltam az újrapartícionálást is + erase nand. Egyszer eljutott a kezdeti beállításokig, már kezdtem örülni de kb. a 3 next gomb után amikor a frissítéseket keresi, újraindult. Tartok tőle hogy valami hardware-es baja lett pedig mozdolatlanul volt a falon már egy éve...
Teszek még pár próbát a romokkal amit írtál, hátha valamelyikkel magához tér.
Ha esetleg bad blockos lett a nand (elég hasonló tüneteket produkál) azt valahogy szétszedés nélkül meg lehet csinálni? Nincs erre valami öndiag vagy valami?
Köszi neked is Dr.NX
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
van egy Samsung SM-T515 (A10 asszem, használtan vettem már régen) ami tegnap bootloop-ba került. Alapvetően a falon van és kiosk browser fut rajta (1 éve van így), tegnap elindítottam egy másik alkalmazást ami kamera jogot kért, rányomtam az "csak alkalmazás használata közben" gombra és újraindult, azóta bootloop. Néha eljut addig, hogy Android optimalizálása vagy mi (factory reset után első induláskor van ez) de ott is újraindul egy idő után. Factory reset / cache törlés megvolt de nem változott semmi.
Arra gondoltam, hogy újraflash-elném, de utoljára a Windows mobile meg Motorola Defy időszakban csináltam ilyet XDA-ról... Akkor még SD-re kellett a zipet felmásolni és recoveryből feltenni Androidon de már nem tudom mi a módi manapság
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy honnan melyik fw-t töltsem le és hogyan flasheljem fel vagy ha van egy jó leírás valahol, egy linknek is örülnék. Google-ben/Youtube-on van vagy 100 találat meg videó de nemtom melyiket kövessem. Nekem jó a sima stock FW is, úgyis a falon lesz csak...
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
Tizenpár ezerből mit erdemes venni? Kéne valami az asszonynak amin estefele elgörgeti a facebookot.
Ebay, gearbest, ali... Mindegy, barhonnan megrendelem. -
PHenis
senior tag
válasz
cidalain #76640 üzenetére
Sajnos nincs nálam a tablet. Még két hete szétszedtem egy havernál, akkor megállapítottam, hogy csatit kell cserélni, de nem hoztam el mert eddig mindig találtam típus alapján az ebay-en. Hát most nincs így
Egyébként nincs külön nyák neki, az alaplapon van rajta, ilyen kis süllyesztetett karmos.
[link] -
PHenis
senior tag
Sziasztok,
egy Gigaset qv830 tableten szeretnék USB csatlakozót cserélni. [Ez] jó lehet hozzá? Vagy tudtok nekem olyat linkelni ami hozzá való? Csak így típusra keresve nem találtam sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest