- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHenis
senior tag
válasz
cidalain #94120 üzenetére
Tegnap este még annyi erőm volt, hogy odinnal újraraktam a gyári romot de nem sok minden változott. Próbáltam az újrapartícionálást is + erase nand. Egyszer eljutott a kezdeti beállításokig, már kezdtem örülni de kb. a 3 next gomb után amikor a frissítéseket keresi, újraindult. Tartok tőle hogy valami hardware-es baja lett pedig mozdolatlanul volt a falon már egy éve...
Teszek még pár próbát a romokkal amit írtál, hátha valamelyikkel magához tér.
Ha esetleg bad blockos lett a nand (elég hasonló tüneteket produkál) azt valahogy szétszedés nélkül meg lehet csinálni? Nincs erre valami öndiag vagy valami?
Köszi neked is Dr.NX
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
van egy Samsung SM-T515 (A10 asszem, használtan vettem már régen) ami tegnap bootloop-ba került. Alapvetően a falon van és kiosk browser fut rajta (1 éve van így), tegnap elindítottam egy másik alkalmazást ami kamera jogot kért, rányomtam az "csak alkalmazás használata közben" gombra és újraindult, azóta bootloop. Néha eljut addig, hogy Android optimalizálása vagy mi (factory reset után első induláskor van ez) de ott is újraindul egy idő után. Factory reset / cache törlés megvolt de nem változott semmi.
Arra gondoltam, hogy újraflash-elném, de utoljára a Windows mobile meg Motorola Defy időszakban csináltam ilyet XDA-ról... Akkor még SD-re kellett a zipet felmásolni és recoveryből feltenni Androidon de már nem tudom mi a módi manapság
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy honnan melyik fw-t töltsem le és hogyan flasheljem fel vagy ha van egy jó leírás valahol, egy linknek is örülnék. Google-ben/Youtube-on van vagy 100 találat meg videó de nemtom melyiket kövessem. Nekem jó a sima stock FW is, úgyis a falon lesz csak...
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
Tizenpár ezerből mit erdemes venni? Kéne valami az asszonynak amin estefele elgörgeti a facebookot.
Ebay, gearbest, ali... Mindegy, barhonnan megrendelem. -
PHenis
senior tag
válasz
cidalain #76640 üzenetére
Sajnos nincs nálam a tablet. Még két hete szétszedtem egy havernál, akkor megállapítottam, hogy csatit kell cserélni, de nem hoztam el mert eddig mindig találtam típus alapján az ebay-en. Hát most nincs így
Egyébként nincs külön nyák neki, az alaplapon van rajta, ilyen kis süllyesztetett karmos.
[link] -
PHenis
senior tag
Sziasztok,
egy Gigaset qv830 tableten szeretnék USB csatlakozót cserélni. [Ez] jó lehet hozzá? Vagy tudtok nekem olyat linkelni ami hozzá való? Csak így típusra keresve nem találtam sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest