Hirdetés
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
makoss
üzenetére
A legjobb belassulas javito a restart.

Hihetetlen, hogy neha egy-egy tablet mennyit mukodik egyszerre.
Szerintem a ccleaner elegendo, bar nem ismerem pontosan. Nekem gyarilag van egy smart cleaner menupontom a beallitasokban, azt szoktam hasznalni ez tud ideiglenes fajlokat torolni, download mappabol szelektaltatni, es feleslegesen futo alkalmazasokat rendre utasitani. Ennyi eleg szokott lenni az 1 GB ramos tableten.
A 2-3 gigas gepeken majdhogynem szuksegtelen, max neha a tempeket torolni, de erre altalaban minden gyartonak van beepitett megoldasa is.(#76486) meridaharcos
Hogyhogy nem tudsz cirill betuket irni? Keresel guglival egy kodtablat, aztan abbol a harmincakarhany betubol kikopizod amiket a kepen latsz, es beilleszted, azt kesz.Multkor egy appban levo kinai jeleket kellett magyarra/angolra forditanom, hogy tudjam melyik menu mi a frasz. Na az mar maceras, foleg hogy nem lehetett kikopizni a karaktereket. Meg jo hogy nagyjabol tudtam milyen menuknek kellene ott lenni (on off settings ilyesmi) es google english to china translattel visszafele csinaltam, akkor orultem ha az a kinai cucc jelent meg a googleben, mint az appban

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX