Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Yettel topik
 - Google Pixel topik
 - iPhone topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán

- 

Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Silentfrog
veterán
válasz

f_sanyee

üzenetére
						Ok de akkor mit? Nem sok lehetőség van. A Samsung A7 ami tényleg jobb lenne de az 20K val több.
Egyébként hogy érzed , nem lassú a tab? Jóanyám csak Fb-ot és you tube-ot használ, meg böngészőt.
A héten kapott az asszony egy Huawei Mediapad 10.4-ez azt meglátva jóanyám is elkezdte hogy neki is kell. GMS nélkülit és IOS rendszerrel nem boldogulna.
Most 50K az ára.Dr.NX Köszi újfent.
  - 

Silentfrog
veterán
Találtam jobb, alternatívát. A Huawei MediaPad T5 10.1 3Gb személyében. Ez ugye még támogatja a GMS szolgáltatást?
 - 

Silentfrog
veterán
Vásárolni szeretnék anyukámnak egy Samsung 7 lite tabot. Esetleg tudja valaki hogy mi különbség van a T 220 és a T 225 között? Gyanítom processzor, mert a többi specifikáció azonos. Ér + 20 ezret a T 225?
 - 

Silentfrog
veterán
Sziasztok!
10 éves unokahugomnak néznék tablelet tanulásra leginkább, plusz mindne másra , a kisebb kijelző előny lenne így kinéztem egy HUAWEI MediaPad M5 Lite 8" 3 Gb ram 32 gb háttértár. Kb 65-70 ezer forintért adnák forintért fontból átszámolva.
Ez jó ajánlat lehet? [link] - 

Silentfrog
veterán
Tudom ez nem beárazósa topic, ha nem ide való a kérdésem töröljétek.
El szeretném adni a Samsung Galasxy Tab S 10.5-ös (sm -T 800 ) tabletem. Se itt ,se a jófogáson nem találtam ilyen hirdetést elég régóta. Meg tudná nekem mondani valaki hogy mennyit érhet? Kb egy hónapot volt használva , csak töltetve volt hogy ne romoljon az akku. 30-40 ezer reális ár lehet érte?
 - 

Silentfrog
veterán
Kb két hónapja került hozzám a családból egy fiókban tartott hibátlan állapotú Samsung Galaxy Tab s 10.5"
Netezni, you tube, Fb. ra használom de nekem kicsit döcörgősnek tűnik használat közben. A sokat dicsért Huawei MediaPad T5 cserén gondolkozom. Megérné lecserélnem? - 

Silentfrog
veterán
Galaxy Tab S (10.5) -t szeretnék összekötni tv-vel, vagy monitorral. A cél hogy tv vagy a monitor lenne a megjelenítő. Tudnátok segíteni hogy ezt legkönnyebben megoldani?
 - 

Silentfrog
veterán
Sziasztok!
Családon belül tudnék olcsón hozzájutni egy alig használt Samsung Galaxy Tab S 10.5 hez. Lassan 4 éve adták ki. A mai világban általános használatra használható lehet még egy ilyen tab?

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
 - iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
 - DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
 - BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
 - Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával

- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 95% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest