- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
válasz
f_sanyee #86140 üzenetére
Ok de akkor mit? Nem sok lehetőség van. A Samsung A7 ami tényleg jobb lenne de az 20K val több.
Egyébként hogy érzed , nem lassú a tab? Jóanyám csak Fb-ot és you tube-ot használ, meg böngészőt.
A héten kapott az asszony egy Huawei Mediapad 10.4-ez azt meglátva jóanyám is elkezdte hogy neki is kell. GMS nélkülit és IOS rendszerrel nem boldogulna.
Most 50K az ára.Dr.NX Köszi újfent.
-
Silentfrog
veterán
Találtam jobb, alternatívát. A Huawei MediaPad T5 10.1 3Gb személyében. Ez ugye még támogatja a GMS szolgáltatást?
-
Silentfrog
veterán
Vásárolni szeretnék anyukámnak egy Samsung 7 lite tabot. Esetleg tudja valaki hogy mi különbség van a T 220 és a T 225 között? Gyanítom processzor, mert a többi specifikáció azonos. Ér + 20 ezret a T 225?
-
Silentfrog
veterán
Sziasztok!
10 éves unokahugomnak néznék tablelet tanulásra leginkább, plusz mindne másra , a kisebb kijelző előny lenne így kinéztem egy HUAWEI MediaPad M5 Lite 8" 3 Gb ram 32 gb háttértár. Kb 65-70 ezer forintért adnák forintért fontból átszámolva.
Ez jó ajánlat lehet? [link] -
Silentfrog
veterán
Tudom ez nem beárazósa topic, ha nem ide való a kérdésem töröljétek.
El szeretném adni a Samsung Galasxy Tab S 10.5-ös (sm -T 800 ) tabletem. Se itt ,se a jófogáson nem találtam ilyen hirdetést elég régóta. Meg tudná nekem mondani valaki hogy mennyit érhet? Kb egy hónapot volt használva , csak töltetve volt hogy ne romoljon az akku. 30-40 ezer reális ár lehet érte? -
Silentfrog
veterán
Kb két hónapja került hozzám a családból egy fiókban tartott hibátlan állapotú Samsung Galaxy Tab s 10.5"
Netezni, you tube, Fb. ra használom de nekem kicsit döcörgősnek tűnik használat közben. A sokat dicsért Huawei MediaPad T5 cserén gondolkozom. Megérné lecserélnem? -
Silentfrog
veterán
Galaxy Tab S (10.5) -t szeretnék összekötni tv-vel, vagy monitorral. A cél hogy tv vagy a monitor lenne a megjelenítő. Tudnátok segíteni hogy ezt legkönnyebben megoldani?
-
Silentfrog
veterán
Sziasztok!
Családon belül tudnék olcsón hozzájutni egy alig használt Samsung Galaxy Tab S 10.5 hez. Lassan 4 éve adták ki. A mai világban általános használatra használható lehet még egy ilyen tab?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/512GB 5G hibátlan új
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest