- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papcsi98
csendes tag
-
Papcsi98
csendes tag
válasz
t72killer #77084 üzenetére
Android autót én még nem láttam ,ami wifin csatlakozna (de ez nem jelenti azt, h nem lehetséges)ill. kamera már be van szerelve autóba és az wifin csatlakozik a mostani tabletemhez. De ha nincs más akkor veszek egy nexus 7-et, mivel úgy néztem abban van vezeték nélküli töltés, és úgy megoldható lenne,csak nem tudom mennyire érné meg, ma egy ilyen tabletet venni, mivel nem igen találtam olyan új tabletet amibe lenne.
-
Papcsi98
csendes tag
válasz
t72killer #77082 üzenetére
Hmm windows-os gép nem hiszem hogy szóba jöhet ,max dual boot. Igazából autómba szeretnék beépíteni fejegység helyett egy tabletet ,így csak android jöhet szóba ,android autó miatt, folyamatos töltés azért kellene mivel műszerfal alá tenném be a tabletet és nem akarom mindig ki be szerelgetni
illetve csak akkor tölteném mikor megy az autó. Pluszba az USB pedig azért kéne hogy összekössem a telefonommal.
-
Papcsi98
csendes tag
válasz
cidalain #77080 üzenetére
:/ gondoltam,de azért mondom egy próbát teszek rá.... Esetleg most így ahogy gondolkodok ,olyan tablet sincs gondolom ami a töltést nem USB-n keresztül oldaná meg, hanem mondjuk külön egy DC csatlakozón keresztül töltené ugye? Esetleg még a vezeték nélküli töltés jutott eszembe (már ha van ilyen tablet ami tudja ezt)?Köszi szépen a segítséget.
-
Papcsi98
csendes tag
Sziasztok ,lenne 1-2 kérdésem.
Van e olyan tablet, viszonylag mostani amin 2 USB lenne ,azaz egy type c vagy mikro ,+még egy valamilyen másik?(láttam valaki írta hogy mostanában nem csinálnak ilyet)
Vagy az megoldható hogy mondjuk egy mikró USB-ről egyszerre töltsön, és adatot is tudjon kezelni ?Vagy ez csak simán rádugnék egy HUB-ot és minden faszán menne?
UI.: Ez a tablet semmiképp ne legyen nagyobb 8"-nél.
Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest