- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papcsi98
csendes tag
-
Papcsi98
csendes tag
válasz
t72killer #77084 üzenetére
Android autót én még nem láttam ,ami wifin csatlakozna (de ez nem jelenti azt, h nem lehetséges)ill. kamera már be van szerelve autóba és az wifin csatlakozik a mostani tabletemhez. De ha nincs más akkor veszek egy nexus 7-et, mivel úgy néztem abban van vezeték nélküli töltés, és úgy megoldható lenne,csak nem tudom mennyire érné meg, ma egy ilyen tabletet venni, mivel nem igen találtam olyan új tabletet amibe lenne.
-
Papcsi98
csendes tag
válasz
t72killer #77082 üzenetére
Hmm windows-os gép nem hiszem hogy szóba jöhet ,max dual boot. Igazából autómba szeretnék beépíteni fejegység helyett egy tabletet ,így csak android jöhet szóba ,android autó miatt, folyamatos töltés azért kellene mivel műszerfal alá tenném be a tabletet és nem akarom mindig ki be szerelgetni
illetve csak akkor tölteném mikor megy az autó. Pluszba az USB pedig azért kéne hogy összekössem a telefonommal.
-
Papcsi98
csendes tag
válasz
cidalain #77080 üzenetére
:/ gondoltam,de azért mondom egy próbát teszek rá.... Esetleg most így ahogy gondolkodok ,olyan tablet sincs gondolom ami a töltést nem USB-n keresztül oldaná meg, hanem mondjuk külön egy DC csatlakozón keresztül töltené ugye? Esetleg még a vezeték nélküli töltés jutott eszembe (már ha van ilyen tablet ami tudja ezt)?Köszi szépen a segítséget.
-
Papcsi98
csendes tag
Sziasztok ,lenne 1-2 kérdésem.
Van e olyan tablet, viszonylag mostani amin 2 USB lenne ,azaz egy type c vagy mikro ,+még egy valamilyen másik?(láttam valaki írta hogy mostanában nem csinálnak ilyet)
Vagy az megoldható hogy mondjuk egy mikró USB-ről egyszerre töltsön, és adatot is tudjon kezelni ?Vagy ez csak simán rádugnék egy HUB-ot és minden faszán menne?
UI.: Ez a tablet semmiképp ne legyen nagyobb 8"-nél.
Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged