- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Revoltek #67620 üzenetére
Teclast X98 Plus például, gyárilag 5.1-gyel van már.
Az 50e forintos határt nem értem, az Onda sem fér bele már: Kínából 180 dollár körül van (~50000 Ft, és ha megcsípik a vámon, akkor bőven fölémész még a 65-nek is). EU raktárból meg 210 dollár környéke + itt van vagy 10$ posta is (~61000).
A Teclast egyébként egy árban van az Ondával.UPDATE
én a az új atom procis 4GB-os verziót nézem. te melyiket?
ha sima 2 GB-os elég akkor Teclast X98 Air III (android itt is 5-ös már) szintén ugyanannyi mint az annak megfelelő Onda: de ezekbe a régebbi atom soc van. (bár áfával ezek is 50 fölött vannak) -
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! Tablet vásárlás előtt állunk. Egy dual bootos onda v919-et néztünk ki. Win 10 + kitkat. Hosszútávra terveznénk, ezért a kitkatet kicsit gyengének érzem. Viszont a gyártó lollipop frissítést ígér.
Megéri belevágni?
Szerk: Esetleg tudnátok ajánlani kínai tabletet, ami lollipoppal van ellátva csak és 50ezer körül kézhez kapom? 9,7 vagy 10" körüli játszik csak -
floratm
senior tag
válasz
tjb007 #67472 üzenetére
Beledugtam a tabletbe az egeret igy már lehet rajta navigálni... a win 10 frissitette magát de a kijelző továbbra sem reagál érintésre. Touch drivert kerestem meg is lett de az onda szerint nem vagyok jogosult a letöltésére mert az fejlesztöknek van blablaaa...
Szomoru és csalódott vagyok. Nem! Csalódott és szomoru, mivel itt a forumon is elismeröen szóltak e tabrol (Onda V919 Air), most pedig itt van a kezemben amit én rendeltem, ismerősnek....
Miért nekem kell meghekkelni hogy müködjön ez a vacak..? Most postázhatom vissz a agerbestnek.. és ujabb adminisztrácios hercehurca hogy a paypal megtéritse.... -
floratm
senior tag
válasz
tjb007 #67472 üzenetére
Köszönöm...hát ma nekem kell majd megnéznem...
És igen nekem se volt még dualbootos tabletem, és az lenne a jo ha az androidot töltené be nem ezt a vackot.
Erröl van szó egyébként Onda V919 Air 64 http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_263284.html -
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
A kettő közül melyiket ajánlanátok?
Ha jól látom a processzoron kívül nagy különbség nincs. -
cidalain
veterán
válasz
Space marine #67406 üzenetére
itthon ennyiért felejtős ilyen paraméterekkel.
külföldről a Chuwi, Onda, Teclast modelleket érdemes nézegetni, 8" már van 100 dollárért.
jelenleg nem minden Cherry trail platformos kínaiban van android, várhatóan ez idővel változni fog, jönnek a tisztán win-es modellek után a dualosak is. Jelenleg nem sok választásod lenne: Teclast X80 Plus, Onda V820w CH. (bizonyos helyeken azt írják, hogy a Chuwi Hi8 Pro-ból van duálos is)
lehet hogy, mire a cseréhez eljutnál, már rég más típusok lesznek -
cidalain
veterán
Csak a cimeben. A leirasban mar nem emlitik sehol sem az androidot.
Persze ez csak az emlitett modellekre mondtam, mert az Onda, es Teclast markaknak megcsinaltak a dual OS-t cherry trail platformra is.(#67389) Jarod1
Ezt 99%-ban a kamera app beallitasaiban lehet allitani. Ott keresnem az adott tabon is elsokent. -
racerx
őstag
Hello. Egyik barátom gyakran jár Hong-kongba üzeltileg, lehetőségem lenne vmi tabletot hoznatni magamnak. Mit ajánlotok 100-130 -150 dolláros kategóriából? Onda, Chuwi ezeket olvasgattam itt. 8 coll kellene minimum, dual boot, vagy csak az egyik op rendszer, mindegy. Főleg netezésre használnám
-
cidalain
veterán
válasz
lac14548 #67289 üzenetére
En mar nem vennem meg a regi intel chipsetes cuccokat, mikor az uj generacios atom jobban fogyaszt, icipicit erosebb. Szoval intel z8300 z8500 inkabb
A harom felsoroltbol igy a ket onda nalam kiesik. De nekik is van z8300-as tabletuk mar. Teclast x80 plus is ilyen dualos.
Az altalad irt chuwi only win10, nincs rajta android (ugyanugy a vi8 plus-on sincs)A kerdes hogy neked mire kell tablet? Milyen oprendszerrel, stb... Na meg mennyi a keret, mert a linkeltek is 75-140 kozott mozognak
Azutan lehet szukiteni kicsit. -
lac14548
aktív tag
-
fireman123
őstag
Köszi mindenkinek az infókat ,a linkelt Teclast X98 AIR-III. "csak" Androidos a többi dualboot-os, és ebben csak 32GB tárhely van, míg az Ondában 64GB. Nem tudom, hogy előny-e a dualboot (mivel még csak tabletem sem volt, nem hogy dualboot-os), és ott a 64GB-ból mennyi marad szabadon?
Viszont most éppen a Teclast és az Onda kapható csak.
Átolvasom a linkelt teszteket is....aztán meglátom.
Itthon ebben az árkategóriában csak az Asus Zenpad Z300C-t venném, attól ezek jobbak? (paramétereiben jobbnak tűnnek, mivel az Asus 16GB-os, és a kijelző felbontása is gyengébb, viszont van rá 2 év gari) -
fireman123
őstag
Sziasztok!
Nézegetem már egy ideje a 10"-os tableteket kb. 50e árkategóriában, de elég siralmas a választék, így elkezdtem a "névtelen" (kevésbé elterjedt) kínaikat is nézni.
Az alábbiak közöl melyiket lenne érdemes megvenni (árban kb. hasonlóak), használat: film, net, office, játék nem jellemző (esetleg néha)
- Onda V919 Air
- Teclast X98 Air-III.
- Cube I6 AirJól gondolom, hogy a paraméterek alapján az Onda V919 Air lenne a legkedvezőbb?
Van valakinek ezekkel tapasztalata?
Mivel első tabletem lesz, így fogalmam sincs, hogy jelent-e előnyt nekem a dualboot-os (Android+Win10) rendszer, miben tudnám azt kihasználni, vagy csak Androidosat nézzek? -
kisda
aktív tag
Üdv!
Adott egy Onda V820W CH duálos tábla, android 5.1 és win10-el.
Az a gondom, hogy droidon nincs telepitve a google play, meg semmilyen google alkalmazás. Szedtem le egy friss playt, fel is tszi, de inditás után azonnal kidob kezdőképernyőre.Hogyan lehetne rá varázsolni a playt?
Előre is köszönöm!
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Sogornom szeretne egy tabletet.
Meret es os rendben:android legyen es a 8 eleg neki.
A 2 gigat mar en javasoltam.
/Nekem egy onda v919 van es azert jol jon az a 2 giga ram./a 9,7 mar sok, elvileg meg a 8,9es tabletet javasoltam, de ugy tunik: jobb ha itthon tudna venni egyet
Ezzel a tipussal van tapasztalat?
Csak kepeket mutogatni es netezni kell.
Asus ZenPad Z380C-1B049AKoszonom a segitseget
Udv -
cidalain
veterán
Itthon felejtos a mobipnetes 10-es 50-ert.
Kulfoldrol is necces, mert pont ennyiert vannak kb, de plusz posta + afa ha nem EU raktarbol jon
Teclast P98, Teclast X98 3G, Onda V919, Cube T9. Van koztuk sima androidos, dualos vegyesen, akar egy tipuson belulbis van ilyen es olyan is. Jellemzoen 170-200 dollar kozott vannak. -
varmi2
nagyúr
válasz
fireman123 #66788 üzenetére
Csak külföldi rendeléssel lesz ebből a keretből erősebb gép. Ennyiből már win10 tabletet is adnak, mondjuk a gearbest.com oldalon, chuwi, teclast, onda, cube tableteket nézz.
-
cidalain
veterán
válasz
sharkypeti #66698 üzenetére
itthon 60 alatt nincs 2GB ram osztogatás.
külföldről jó a helyzet: Teclast, Chuwi, Onda készülékeket keress, ezek nagyrészt dualosak, de van csak win vagy csak android verzió is -
Shrimplandhu
tag
Sziasztok!
Onda v919 dualos tablet ügyében szeretnék segítséget kérni. Android alatt nagyon merül. Megnéztem, a fö fogyasztó maga az android rendszer azon belül az tűnt fel, hogy a proci teljes üzemmódban marad. Azaz reggel 100%-o n levő tablet kikapcsolt képernyővel délutánra 80%-os volt. Nem nagyon értek hozzá és pár kínai írásjeles android app is van amit nem merek piszkálni. Mivel tudnám ezt a funkcióját átállítani, hogy ne szívja az akksit? -
cidalain
veterán
doc írásra inkább windowsosat vennék. ha elég a kisebb akkor 8"-osat, és valami Bluetooth billt hozzá.
vannak kínai megoldások erre Chuwi, Teclast, Onda vonalon. van köztük dual bootos is. Ezek már 100$ körüli áron beszerezhetők, akár EU raktárból is (+ a billentyű olyan 15-20$ körül már van hozzájuk)update:
Jesszum, ez az Overmax nagyon ratyi. Ez a felbontás már 7"-on is égő.
Lesse meg ezeket: Chuwi Vi8 Plus, Chuwi Hi8 Pro (csak Win10), Onda V820w CH, Teclast X80 Plus (dual OS) -
Shrimplandhu
tag
Onda V919-t hozott ma a posta. Első benyomásaim nagyon jók, jó minőségűnek tűnik. Nem vagyok android guru ezért meg szeretném kérdezni: a kínai kriksz-krakszos programokat legyalulhatom róla? Elrontani nem tudom?
-
-
trafóóó
tag
válasz
bazsimano #66408 üzenetére
Nekem ilyen van csak a 64Gb verzió.
Én meg vagyok elégedve vele.
Nem ezzel hekkelem a Nasa-t de mindennapi használatra tökéletes.Shrimplandhu Igen ha Germany választod akkor onnan küldik és így nincs Áfa meg Vám.
GB szokott lenni EU raktáron Onda V919 mert én is onnan vettem. -
Shrimplandhu
tag
válasz
AsusBoy #66407 üzenetére
Elég erős kritériumokat fogalmaztál meg. A Teclast, Onda, Chuwi vonalból 35 körül vannak a gyengébb felbontásúak. 40-45 körül a jobb kijelzővel rendelkezők.
bazsimano: Jó vételnek tűnik (én is hasonlókat nézegetek) csak sajnos nem EU-raktáros...Bamba vagyok vagy máshogy jelzi ez a webshop a termék helyét? Ez EU-raktáros?
[link]
Szerk: Eddig nem, de most úgy töltődött be a weboldal hogy választható a raktár... -
bazsimano
őstag
sziasztok!
Errol Onda V919 Air Tablet PC 32GB ROM - GOLD velemeny?
filmnezes, net, mail...ezekre lenne.
-
Shrimplandhu
tag
Sziasztok!
cidalain vagy aki ért hozzá légyszi kommentálja a gondolatmenetemet hogy helyes-e
1., Tabletet szeretnék venni. 10-es méretű kéne. Androidosat. Semmi extra tudásra nincs szükségem, de nem ártana egy jó hardver az időtállóság miatt. A topikot olvasgatva sajnos itthon elég drága móka egy normális vas.
2., A kínaiaktól nem idegenkedem. A Teclast, Onda, Chuwi márkákat ajánlottak. Ezek ár/értékben körökkel verik az itthoni márkás versenyzőket.
3., beszerzési forrásként a gearbest-et és banggood-ot ismerem van még megbízható alternatíva?
4., Most épp nem látok Eu raktáras termékeket. Az áfa miatt viszont jó lenne ilyen forrásból. Várjak pár napot szokott lenni? -
Zola007
veterán
válasz
csendes #66259 üzenetére
11,6-on szerintem gyenge az a 1366*768 felbontás
főleg ha abból indulok ki, hogy a mostani 7"-os Tab 2-ben is soványnak találom az 1024x600-at ha valami részletesebb PDF-et vagy ebookot olvasok
Volt 10", 15,6 és 17"-os laptopom, én ezek után ultrabookot sem vennék 13" alatt.
billentyűzet nem kell, írni nem fogok rajta, súlyban is 0,5kg helyett 1,5kgErről elég vegyeseket írtak korábban, mostanra szerintetek kikupálták a hibáit?: Onda V989
-
cidalain
veterán
válasz
Blaise #66181 üzenetére
Jobb itthon biztos nem lesz, max ugyanolyan ennyi penzert.
Azert ez a samu is mar vagy 2 eves cucc. Az 1,5 giga ram marketing, kb annyira hasznalhato mint egy jol optimalizalt rendszer alatt az 1 gb. Szoval ne ez legyen a fo szempont. A 30k kategoriatol a samsung markanevnyivel kerul tobbe.
Meg lehet venni 40-ert, de szvsz ugyanezt kapod 30-ert is nem samsungba.
Edigitalnal neha van refurbished Nexus 7 2013 35k kornyeken. Na az nagyon jo vetel lenne 2 GB ram van benne, hatranya hogy nem bovitheto microsd-vel, de ahogy irtad mire hasznalnak, ez nem befolyasolna.
Mas 2 GB ramos 60 folott van itthon. Nem divat.(#66184) Alien13
Csak kinai johet szoba szerintem ilyen kemeny feltetelekkel: Teclast, Chuwi, Onda modelleket nezegess, inkabb a dual OS-t erdemes venni, ha mar egyszer...
Bar az a kijelzofelbontas tul magas kovetelmeny lesz... FullHd-vel millio lehetoseged lesz, ezzel mar majdhogynem semmi. -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
Traianus #66143 üzenetére
Itthonrol semmit. 60-tol kezdik osztogatni a 2GB ramot, es a rogton megfelelo elso keszulek meg nem a legjobb valasztas. Szoval az elso jo szivvel ajanlhato a Huawei Mediapad M2, de az meg mar jelentosen tobbe kerul. 4:3-ban van valami Alcor, de nem jut eszembe a tipusa, de az is dragabb.
Kulfoldrol viszont valogatott 9,7-esek vannak Dual OS-sel. Teclast X98 szeria, Onda v919. Jelentosen a kereteden belul.
-
cidalain
veterán
válasz
bazsimano #66080 üzenetére
Amire figyelj: 4 mag, 1 GB ram, min 1024×600 7" IPS kijelző.
Itthonról az ASUS ME176CX 16 GB-os verziója elég jó 25 körül az edigitalban. Ez refurbished termék ugyan, de még így is jó, 1 év garival.
Külföldről Chuwi, Teclast, Onda modelleket éri meg nézegetni, bár ezek a belépőszintűek nem feltétlen jobbak az itthon kaphatóaknál (olcsóbb, de ha rájön 5000 postaköltség, akkor ugyanott vagy, viszont problémás a gari). Kintről inkább a 8"-os dualosok lennének jók (2GB ram/32GB háttér), de azok 100 dollár környékén vannak, onnan indulnak. -
trafóóó
tag
válasz
Hali1975 #66018 üzenetére
Nekem is megjött a Onda V919 3G Air 3G.
Pár napja még volt EU raktáron.
Alátámasztom az előttem szólót, szerintem sem rossz cucc.
Droid alatt a sok felesleges cucc nagyrészt lehet törölni.
Egyedül a Win10 tréfált meg első indulásnál a rengeteg házikó meg fenyőfa karakterekkel.
Elsőre kínlódós de beállítás után, meg 2-3 újraindítás és patent minden.
Ha van valakinek kérdése, ha tudok természetesen szívesen válaszolok én is. -
Hali1975
tag
Sziasztok!
Na nem tudom ,hogy jo helyre irok-e:-)!
Megjott az ONDA v919 air.
[link]januar 11-en rendeltem ,fizettem es ma mar meg is kaptam:-)!
Meg csak toltom meg nezegetem ,de eddig rendben van.
JO a minosege es megfeleloen gyors mind az android 4,4, mind a win 10.
A win aktivalva van.
Android alatt eleg sok kinai cucc van benne. Majd ezeket lepuccolom .
Win alatt semmi nincs szinte:-)Kivancsi vagyok az uzemidore.
Netezni ,filmet nezni vettem. Arra tokeletesen megfelel ennyiert:-)Ha van kerdes, akkor nyugodtan.
Udv -
cidalain
veterán
válasz
dragonfx #65994 üzenetére
Chuwi, cube, pipo, teclast l, onda ezeket nezegesse.
Mondjuk egy Chuwi Hi8 pl eleg jo kis cucc. A pro meg jobb, csak abbol kisporoltak a droidot.(#65993) regener
Nem nagyon. Onda valamelyik tipusa, de az uazz tudja mint a Teclast.
A Cherry Trailesek meg pont nem fernek bele, mert azok 180 dollar korul vannak. Meg kinaban vannak, nem az EU-ban... -
uniqm1
tag
válasz
cidalain #65963 üzenetére
Igen, a Chuwi Hi8-on is elgondolkodtam, viszont most 108 $ a Gearbest EU raktárban, annyiért már nem hoznám el. Akkor már inkább Hi8 Prot vennék, bár az meg nincs EU raktárban. A linkelt Onda viszont best buynak tűnik ennyiért, csak nem tudom, hogy merjek-e beruházni rá. Az Asus tudom, hogy jó, de azért ott van az az érzés, hogy ha kaphatok jobbat is a pénzemért, akkor inkább azt választanám. A hajamat tepni viszont nem szeretném utólag amiatt, hogy valami sz*rt választottam.
#65964 Art1: én is elgondolkodtam azon, hogy kevés lehet a 32 Gb a két rendszernek, de a 64Gb már teljesen más árkategória, meg hát sd kártyával - gondolom - ezen lehet segíteni.
-
uniqm1
tag
Sziasztok!
Alkalmankénti netezés/filmnézés/esetleg némi játék céljából vennék egy tabletet. Különösebb igényeim nincsenek, minél olcsóbban szeretném megúszni, mondjuk úgy 30k alatt, bár nincs kifejezett küszöb az árat illetően. Méretben már egy 7"-os is elég lenne, ezért a már sokat ajánlott Asus MeMO Pad 7 ME176CX 16GB Refurbished tablet is jó lehet.
Az EU raktárakat böngészve azonban megakadt a szemem ezen:
Onda V820W Windows 10 + Android 4.4
~80 dodóért ez kb. ajándék kategóriának tűnik. Visszaolvasva látom, hogy az Onda a megbízhatóbb gyártók között van, de erről a típusról nem igazán volt infó sem itt, sem az Onda topicban.
A Dual OS, meg a 8" méret szimpatikus, de
ez a hír viszont kicsit elriasztott.
Mi a véleményetek, érdemes beruházni egy ilyenbe, vagy esetleg más hasonló kínai csodába (ahogy néztem ,van - vagy legalábbis szokott lenni - még más 8" Dual OS tablet is az EU raktárakban 100$ tájékán), vagy inkább maradjak az Asusnál?
Köszönöm előre is a tanácsotok. -
cidalain
veterán
Van nexus 9!
Magyarorszagon nem forgalmazzak kozvetlenul, csak szurkeimportbol van, vagy eleve kulfoldrol veszed meg. Pl az expansys forgalmazza, onna tudnal rendelni forintert. Kar hogy boven tobbe kerul kint a kereted, 120 kellene hozza.A keretedbol, annak is a felso resze majdnem kijon egy Huawei Mediapad M2. Ez eleg korrekt, es talan beleferhet neked. A sima Zenpadoknal azert magasabb szint.
Ha tul draga akkor csak a Zenpad marad, de attol jincsenek elajulva az emberek, sima kommersz cucc.Vagy marad meg egy lehetoseg: kinai tabot veszel, valami EU raktarbol. Ennyiert meg valogathatsz is: Chuwi, Teclast, Onda, Cube, Pipo markak kozott valogass.
-
cidalain
veterán
válasz
hommeros #65870 üzenetére
Elso ketto elegge utos hardver nagyon jo aron, nevtelen branddel, vahy a masodiknak meg neve sincs. Akar kamu is lehet.
A Chuwi es az Onda viszont ismert kinai gyarto, bar papiron kicsit gyengebb mint a masik ketto, de legalabb valos termek. En e ketto kozul valasztanek.
Milyen felhasznalasra venned? -
cidalain
veterán
válasz
Gabe123 #65770 üzenetére
A kinaiak annyira nem az en asztalom. Teclast x98 kulonbozo tipusai, Chuwi Hi10 (bar ebbol most csak winest latok), Onda, Pipo jo markaknak szamitanak. Itt a forumon ra is kereshetsz ezekre, lesznek ertelmes javaslatok.
Olyan 50-70 kozott mar fullos 10" koruliek vannak (ami akar 4GB ramot es 64GB hattertarat is jelenthet, FullHD vagy meg jobb felbontasu kijelzovel)
Eppen ezer megfontolando a support hianya, mert ennyiert fele ilyen spacifikaciot kapsz itthon, igaz garival. A veluk egyenerteku 10-esek viszont boven 100 folott vannak itthon... -
trafóóó
tag
Kinek van ilyen tabletje?[Onda V919 3G Air 3G]
Érdekelnének a tapasztalatok erről a gépről.
Köszönöm. -
SeatZola
őstag
9.7-10.1"-ban Z8300 (pl.Chuwi Hi10 67eFt) vs z8500 (Teclast X98Pro 79eFt) vs z3736f (ONDA V919 64 GB 58eFt)SoC-t inkább? A kérdés tehát, hogy a Cherry Trail erősebb e annyival, mint amennyivel többe kerül?
-
cidalain
veterán
Lg g pad 8.3 mar vagy 1 eve nem kaphato ujonnan, kiesett.
Xiaomi meg nem tanult meg tabletet csinalnin csak telefont.
55-ert az Asus Zenpad Z380C tipust neznem meg elsosorban. 2 GB ram, 16 GB hatter, 2 kamera, wifi, gps. Viszont csak atlagos 1280x800-as kijelzofelbontas.
Ez itthonrol.Kulfoldrol majd a hozzaertobbek megirjak pontosan mi a jo. Teclast, Pipo, Onda, Cube keszulekeket eri nezegetni. Vannak jo 9,7"-osak. Ezek jellemzoen dual OS, 2 GB ram, 32/64 GB hatterrel. HD vagy jobb kijelzovel.
-
martin555
aktív tag
sziasztok,
vennék 1 db tabletet,
8 coll minimum (nagyobb lehet kisebb nem)
"normális" processzor, elegendő ram,
windows+ android előny, jó lenne ha tudná
egyébként single tasking-ra kell, gyerekeknek játszani, filmet nézni, útközben magunkkal vinnisemmi egyéb, nem kell GPS, csak hogy micro SD kártya bővíthető legyen, az nyilván igen.
HDMI output esetleg lehet de nem fontos.
20-25.000 ft max, emag black friday vagy innen valamit:
http://www.gearbest.com/tablet-pcs-c_11294/tb8_8~inch/?odr=low2high&odr_value=1
páldául konkrétan Onda V820W Windows 10 + Android 4.4 Tablet PC? vélemény?
vagy hasonlót? kérem adjatok egy pár konkrét tippet linkkel, EU , spain , UK warehouse is lehet gearbest, banggood, stb..
KÖSZI!!!!
-
sadun91
újonc
válasz
#63207424 #64680 üzenetére
Köszönöm mindkettőtök gyors válaszát. A Gearbestes ajánlatokat nézegetem. Nem lehet tudni mikor lesz EU raktár frissítés? Egyáltalán várható-e. Az Onda V919 presalen van, azt meg tudom nézni valahol, hogy ha lejár a presale akkor honnan küldenék? Ha a kínai raktárból rendelném mennyit kellene fizetnem ha elkapják a vámon?
-
Alien13
tag
válasz
petakpa1 #64591 üzenetére
Nézz szét itt...
Egyik barátomnak Cube van, imádja, pedig ő nagyon igényes a gépeire, én is azt készülök venni... Hátha itt találsz valamit :-) Jó még az Onda és a Telcast is, legalábbis a kinti értékelők elég sok csillagot adtak nekik. Itthon még dúl a márkamánia...
Amit eggyel feljebb betettem, az náluk 54 ezer Ft, adnak számlát és garanciás...
-
tjb007
nagyúr
válasz
szekra #64518 üzenetére
Jó választás az A8 is, bár komolyabb játékokhoz már kevésnek bizonyulhat a processzor (pontosabban a GPU). Ezen kívül ajánlott még a Huawei MediaPad T1 8.0, a WayteQ xTAB-8X, az Alcor Access Q882M, az Alcor Zest Q880I, valamint a refusbished ASUS modellek is (TF103C/CX/CG, ME103K).
(#64521) Axel007
Az itthoni best buy-nak mondható ajánlatok eltörpülnek a kínai ajánlatok mellett, szóval ha nem probléma a külföldről való beszerzés, akkor érdemesebb onnan rendelni.
Mindhárom általad kinézett modell jó választás lenne, bár utóbbi kettő még csak most fog piacra kerülni, szóval túl sok tapasztalaton alapuló vélemény nem áll rendelkezésre. A Teclast X98 Air 3G meg ugyan egy jól bejáratott, jól ismert és népszerű modell, de hardveresen elmarad a másik kettőtől. Emiatt (meg amiatt, hogy nincs jelentős árbéli különbség) érdemesebb olyan modellt választani, amiben már az újabb generációs Atom processzor (Cherry Trail Z8xxx), valamint 4GB RAM van. 65-ből viszont egyik ilyen sem fog kijönni, egyelőre csak Kínából rendelhetőek, ami azt jelenti, hogy az áfát is meg kell még pluszban fizetni. EU raktárból csak az előző generációs modellek jönnének ki ennyiből, azok közül ezeket érdemes választani: Teclast P98 4G, Teclat X98 Air 3G, ONDA V919 3G AirA melegedés meg a Z3736F és a Z8300 esetében is mondhatni azonos, termelés alatt mindegyik simán felmegy 75-80 °C-ig is, persze ez modellfüggő is. Némely gyártó hatékonyabban oldja meg a hűtést, némely meg kevésbé hatékonyan.
(#64523) dragonfx
Nem rossz az sem.
(#64527) Suprax5
-
Axel007
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy 9,7" és 10" környékén most melyik a best buy vétel.
Itthoni és külföldi vásárlás is megfelel.
Amire használva lenne e-book olvasás, internetezés és játék (CSR, FF6, World Conqueror 3).
A max. összeg 65.000 Ft lenne.
Amiket eddig nézegettem:
Teclast X98 Air Win10 + Android 5.0 3G Phablet
Onda V919 Air CH Tablet PC
Teclast X98 Plus Tablet PCKérdésem az Intel 3736F és a Z8300 mennyire melegszik (pl. a fent említett játékok alatt).
Esetleg, ha van más amit tudtok ajánlani a fent említett használatokra, meghallgatom. -
Onlány
tag
Sziasztok! Ma megérkezett a november 10-én rendelt ONDA 989 Air 9.7 tablet. Ez volt amit félreáraztak a Tinydeal oldalán és 16.767 Ft-ért tudtam megvenni. A készülék kifogástalan állapotban érkezett csak ugye a töltő az amit nem tudok használni mert Kínai szabvány.
Reklamálni ezért nem fogok mert örültem, hogy nem utasították el a rendelésem és ez így ennyi pénzért nagyon megérte. Van átalakítóm de azt nem szívesen használom. Ideiglenesen lehet tölteni telefontöltővel? THL, Alcatel, Samsung töltők vannak itthon. Mire kell figyelni? köszi a választ előre is.
-
Onlány
tag
Sziasztok! Az ONDA 989 Air tablethez milyen töltőt küldenek? Átalakítósat nem szeretnék használni. Itthon lehet hozzá venni valami megbízható töltőt? köszönöm.
-
KisApám
addikt
Ez tetszik, szerintetek megéri?
CPU: Intel Z3735F 64bit Quad Core 1.83GHz, GPU: Intel HD Graphic Gen7 processor, RAM + ROM: 2GB + 64GB, TF card: Up to 128GB (not included), 9.7 inch screen: 2048 x 1536 QXGA IPS Retina screen, Windows 10 + Android 4.4 system)
-
bsanya
aktív tag
A tegnapi extra olcsó Onda tab fejleménye:
"We appreciate for your purchase of item ETC-376815-DE in EU wharehous.
However, the price of ETC-376815-DE is wrong because of system's mistake. The true price should be 154.99USD for each piece.
In your order *******, there is 1 piece phone, so you need to pay extra 100 USD for the true price.
How to send money ?
You can buy 100 pieces ACC-1USD, and in the note, inform us that payment is for different price in order ******. When we get the payment, we will send package out directly.
ACC-1USD
------------------
Any other problems, please contact with us directly.
Tinydeal.com is always here for you, welcome to visit."Hogyan tudom visszakérni a pénzt, még nem rendeltem PAYPAL-n keresztül?!
Köszi
Sanya -
tjb007
nagyúr
Alcor Zest Q780I
(#64322) Bici
Itthonról, újonnan, HDMI-vel Alcor Zest Q880I, külföldről (EU raktár) pedig: PIPO W4, Onda V820W, Cube T8, TECLAST X80HD.
-
csendes
addikt
válasz
T. Peet #64262 üzenetére
Ha csak Windows kell és nem kell 3G/GPS, akkor ezt a típust ajánlanám: [Onda V919 Air CH]. A melegedés a Bay Trail SoC-nál is gondot jelenthet, és a Cherry Trail SDP-je maradt 2W, Inkább talán a GPU maximális frekvenciájánál, illetve szabályozásánál voltak túl merészek a gyártók az első típusoknál, remélhetőleg a firmware frissítéseknél kicsit visszavesznek majd ebből.
-
T. Peet
tag
Sziasztok, szeretnék segítséget kérni tablet vásárlással kapcsolatban.
Amit szeretnék: Új / win8-win10 vagy dual os / 64Gb / 9,7"-os min. / max 250$ és az aliexpressből (oda van most kuponom).
Sim kártya egyáltalán nem fontos, nem lesz benne.Amiken gondolkozom:
- CUBE I6 Air 3G
Egy youtube-os tablet tesztelős oldalon dual os-hoz 64Gb kapacitást ajánlottak mindenképpen, de a cube i6 úgy látom csak 32-esben van. Nem tudom ez mekkora gond.
- Teclast X98
Ebből esetleg még szóba jöhetne a pro is, de szintén azon az oldalon eléggé extrémen melegedett, ezért attól kicsit tartok.
- Onda V919 Air
- Chuwi vi10 ProPer pillanat a Chuwi mellett van a voksom. Van olyan érv, ami miatt a Chuwi rossz választás, esetleg a másik 3 jobb lenne, de új versenyzőtől sem zárkózom el.
Köszönöm!
-
cidalain
veterán
válasz
IMIIKE1998 #64225 üzenetére
Szerintem nincs koze az eletkorodnak a gariztatashoz.
A refurb termekek nem gagyik. Ugyanolyan check-en megy keresztul a gyartonal kint a sima. Sot egyszer ez is sima voltn csak valamiert visszakerult: serult csomagolas, szoftverhiba, hardverhiba. A problemat a gyar ilyenkor szakszeruen megoldjan teszteli, es ujra eladja. Garanciat is vallal ra.
Az egesz az aran is meglatszik, hisz uj nexus 7 mar nincsn de amikor volt akkor nem ennyibe kerult. Azert a kinezett Samu tabnal egy nagysagrenddel komolyabb cucc.(#64228) cserri18
Persze "szopathatod" magad noname (lehet hogy fake) kinai cuccokkal is, de minek, hisz nem sokkal tobbert jo minosegu kinai cuccokat is lehet kapni. Igaz azok jo esellyel Dual OS-esek. Teclast, Cube, Onda, Pipo markak kozott keresgess -
bsanya
aktív tag
Talán úgy döntök, hogy megvárom a november közepét a vásárlással...
E három közül melyiket ajánlanátok?:
Chuwi Hi10 Cherry Trail X5 Z8300
Teclast X98 PRO Cherry Trail T4 Z8500
Onda V919 Air Cherry Trail X5 Z8300Mindhárom közel azonos paraméterekkel rendelkezik, melyiknek van "nagyobb" neve, biztosabb supportja?
-
csendes
addikt
válasz
szatocs1981 #63850 üzenetére
Az I6-ban kicsit gyengébb a CPU (Z3735F max. 1,8 GHz, a másik kettőben Z3736F max 2,16 GHz). Az Onda V919-ben kicsit kisebb teljesítményű az akku, viszont ebből van 64GB ROM verzió is kicsit drágábban: [link]. Összességében a Teclast x98 Air II a legjobban összerakott tablet, de abban nincs 3G.
-
csendes
addikt
válasz
szatocs1981 #63848 üzenetére
Attól függ. Ha fontos a 4G, és Windows nem kell, akkor P98 (a szoftverrel lehetnek apróbb gondok [link], de a legfrissebb firmware-t telepítve az "alvás" megoldódik) . Ha 3G kell és dual boot, akkor Cube I6 vagy Onda V919. Ha dual boot kell, nem kell 3G, viszont sok androidos alkalmazást szeretnél telepíteni, akkor az Air II 64 GB ROM.
-
tjb007
nagyúr
válasz
bsanya #63687 üzenetére
Nem egy egyszerű kérdés, mert mindkettő jobb valamiben a másiknál. Az a kérdés, hogy mi lesz/lenne a fő felhasználási terület. Ár-érték arányban ez a kettő a legjobb, de csak azért, mert nincs túl Cherry Trail-es, 4GB RAM-os modell még, így nincs mihez hasonlítani, viszonyítani.
A régebbi modellek (X98 Air 3G/ Air II) például "EU-s raktárból" 55-60 ezer forint körül már megvannak, csak az a kérdés, hogy ezek a te igényeidnek megfelelnének-e.(#63688) dlaj
Ha eléred a recoveryt, akkor már csak a wipe data/fatrory reset menüpontot kell választani és meg is oldódott a probléma. Ezzel persze nem csak jelszó fog törlődni, hanem minden más is (alkalmazások, beállítások, saját tartalmak). Ezekkel is lehet még próbálkozni: [link]
(#63689) szatocs1981
A Samsungot el is felejtheted, totálisan alkalmatlan ilyen célra a gyenge processzora miatt.
Ami szóba jöhet, az az ASUS ZenPad 10 Z300C, a refurbished és nem refurbished ASUS MeMO Pad 10 ME103K, a refurbished ASUS Transformer Pad TF103C/CX, és még az Allview Viva H10 LTE.
Ha külföldről is OK, akkor 65-ből bőven kijön EU-s raktárból a Teclast X98 Air 3G és Air II, valamint az ONDA V919 3G Air. Mindhárom dual OS-es és 4:3-as.(#63690) bonifa333
ASUS Transformer Pad TF303CL, ASUS ZenPad 10 Z300CL, Lenovo Yoga Tablet 2 10", Nexus 9 (bolti garancia), illetve még a refurbished ASUS-ok (TF103C/CX, ME103K)számítanak a legjobb vételnek 100 ezer forintig. A nagyon tutik már kijöttek, azok nem fognak a közeljövőben (vagy az után sem) 100 alá beesni. Ha tényleg nem sürgős, akkor inkább várd meg a karácsonyi időszakot, akkortájt szoktak lenne jó akciók.
(#63693) csendes
„3G-s négymagos Intel-es van 40 ezer Ft-ért”
Ilyen mondjuk pont nincs.
-
csendes
addikt
válasz
stigma #63411 üzenetére
Onda V975m részletes teszt: [link] A négy A9-es mag 2 GHz-en elég sokat fogyaszt, de az akku is elég nagy. A Mali-450MP6 a retina kijelzőhöz még éppen elég.
A TF103CX refurbished 40 ezer Ft 1 év garanciával ED-ben, ebben csak 1 GB RAM van.
A Samsung 4 10.1 ennyiért jó vétel böngészéshez, filmnézéshez, tűrhető kijelző, tűrhető kamerák, jó akku és viszonylag kis fogyasztás, 1.5 GB RAM-mal.
Azért a 4000mAh akku sem rossz a Hi8-ben. -
stigma
addikt
válasz
csendes #63410 üzenetére
Köszi, akkor egy Onda V975M-es tablet használtam Lollipop rensdzerrel szerelve Bestbuy vételnek tűnik.
Ezen felül amiket nézegettem , azok az Onda V989 ami ~40k apron, Asus TF103X-es tablet ~ 30k (Hd kijelzővel), illetve van egy SAmsung Galaxy Tab 4 10.1 40k-ért.
Ezekre mit mondtok, akor a Chuwi-t szerintem a kis akksi miatt kilövöm a kosárból.
-
stigma
addikt
Sziasztok. Átlag felahsználásra kellene tablet, az alábbi paraméterekkel:
-Netezés, film, youtube, böngészés
-8-9-10"-os tablet valamelyike
-Hd/FHD kijelző, inkább az utóbbi
-Min 1GB ram
-legalább Kitkat frissítés vagy újabb (Lollipop)
-Ha lehet IPS kijelző:
-Árban: 35k magassága (használtan is megfelel nekem)Írom a sorrendet amit felállítottam:
1.ONDA V975M (Ezt ennyiért pont tudnék egyet)
2.Chuwi Hi8 / Vi8
3.Teclast X98 Air ( ebből mrá van I, II,III változat is)
-4. Összes többi: ONDA V979m,CUBE TALK9X, CUBE TALK 8X PiPO P4,Esetleg EU Warhouse-t , ami megbízható azt linkelhettek, illetv ezen felül bármi más típust szívesen fogadok, ami hosszútávon használható. Hosszútávot 2 évre értek utána úgyis le fogom cserélni egy újabbra.
Segítséget előre is köszönöm.
-
csendes
addikt
válasz
V.Stryker #63319 üzenetére
10" tablet:
Leginkább az ajánlott 60 ezerig, ami éppen EU raktárból rendelhető kínai webshopból (gearbest, tinydeal, stb), Intel Atom Z37XX SoC-cal és dual OS-sel, 2GB RAM, 32/64GB ROM-mal, Chuwi, Onda, Teclast, Pipo, Cube.
Magyar üzletből jelenleg 60 ezerig: [Asus Transformer Pad TF103CX 8GB Refurbished]; [UTOK 1020Qb ]; [Lenovo IdeaTab A7600 tablet]; [Lenovo TAB A10 (59-407938) 16GB] -
Sheld
senior tag
A Chuwi 10"-os tabletjeinek sajnos nagyon felment az ára, így maradok 8"-nál.
Két tableten vacilálok:
Onda V820w
Chuwi Hi8/Vi8 [attól függ, melyik lesz raktáron]Ami nekem fontos, tudjak rajta word-öt használni, és PowerPoint-ot. Csatlakoztatási lehetőségek közül csak a WiFi, Bluetooth, és OTG ami nekem fontos. (Bluethooth és OTG a billentyűzet+egér kombó miatt kell nekem.)
Ha lehet, akkor windows-os tablet, vagy dualboot-os érdekel.
Melyik lenne jobb vétel a felsorolt 2 (vagy 3) közül, esetleg tudtok-e olyat mondani, ami 35-40 körül kijön billentyűzetes tokkal? Vásárlás kb 2 hét múlva lesz esedékes.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
csendes
addikt
válasz
Ngeri11 #63033 üzenetére
Most éppen ezeket a 10" legalább FHD tableteket lehet EU raktárakból rendelni dupla operációs rendszerrel:
[Pipo W3f 32 GB] 144 USD + 9 USD (szállítás)
[ONDA V919 3G Air] 206 USD
[TECLAST X98 Air II] 202 USD
[TECLAST X98 Air 3G] 230 USD (presell)Kicsit kisebb felbontással (1366x768) 10", dupla OS:
[Chuwi VI10 32 GB] 138 USD + 9 USD (szállítás)
[Chuwi VI10 64 GB] 158 USD + 9 USD (szállítás)EU raktárból nyolcmagos 64 bites ARM CPU, MALI-T760 GPU 10" 2048x1536; Android 5.0 4G:
[Teclast P98 4G] 216 USD -
stigma
addikt
Sziasztok. Átlag felhasználásra keresek idősebb (40év feletti) szülőknek tabletet. Extra igények nincsenek, de szerintem inkább 10" környékében gondolkodnék.(pl.: zene, film,netezés, ilyesmi)
Árban szerintem legyen első körben 60k max.
amit elsősorban néztem, nem mai darab az az alábbi:
- LG G-PAD 10
- WayteQ xTAB 9
- Esetleg valami Lenovo-t tudotok ajánlani?Egy biztos Noname illetve Myaudio tabletek kizárva, minőségibb kínai márkákat írhattok(Chuwi,Pipo,Onda,Cube,Ramos).
Segítséget előre is köszönöm.
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Milyen androidos lejátszót, illetve codek pack-ot ajánlotok 1080p filmek lejátszásához? A lányom Onda V975-ös tabletjéhez kelene olyan lejátszó, ami minden visz, mint a piros hetes.
Van egy-két meséje, amit sajna nem játszik le.
Előre is köszi a segitséget. -
zaskar
senior tag
válasz
tjb007 #61898 üzenetére
Szia tjb007! Két sikeres kínai rendelés után (8 és 8.9-es tabletek) szeretnék egy 9.7-es tabot is rendelni, mert rájöttem, hogy a 4:3-as képarány közelebb áll hozzám, mint a 16:9. A választékkal és az árakkal nagyjából tisztában vagyok, elsősorban a Cube és a Teclast termékei között nézelődök, az Onda valamiért annyira nem szimpatikus. Dual-boot és 3G nem feltétel, de ha benne van, az se gond. A Cube i6 némelyik oldalon elég kedvező áron van, de valahol wifi problémákról olvastam, lassú, el-el dobálja, stb. Nem tudom, ez egyedi jelenség-e. Te hallottál esetleg ilyen problémáról az i6-nál, ill. személy szerint melyik cég termékét ajánlanád inkább? Semmi extra felhasználás, gördülékeny böngészés, levelezés, fotók tárolása, nézegetése a fő cél. Köszönöm előre is.
-
tjb007
nagyúr
válasz
junkpod #61863 üzenetére
Csak Androiddal: Xiaomi Mi Pad, Cube T9, Cube Talk 9X, Cube i7 Remix, Teclast T98, Onda V919, PiPO P9, PiPO P4
Dual OS (Windows + Android): Chuwi Hi8, Chuwi V10HD, Cube i6 Air, Teclast X98 Air II, Teclast X10HD(#61865) Tepsifüles
Hogy ne legyenek félreértések: 3G-s/LTE-s modellt szeretnél? Nem az jött át, hogy igen, de lehet, hogy rosszul értelmeztem azt, amit írtál.
(#61869) bvazse
Ha beállítod, hogy alvó módban se kapcsoljon ki akkor is ez a helyzet?
-
tjb007
nagyúr
válasz
bicajoskema #61469 üzenetére
Cube Talk 7X U51GT-C8, Cube Talk 8X U27GT-C8, és akkor most jönnek a dual OS-es (tehát Android és Windows 8.1 is van rajtuk) modellek: Chuwi Hi8/Vi8 Super és Ultra, Teclast X80H, Onda V820w.
Hogyha leginkább játszani fogsz majd rajta, akkor az első kettő közül érdemesebb választani. Magyarországon egyedül a Chuwi Vi8 kapható. -
tjb007
nagyúr
válasz
phoenix1989 #61007 üzenetére
Válaszd a Tab S 8.4-et.
Mivel a képátló és a kijelzőfelbontás is ugyanakkora, így a pixelsűrűség is megegyezik.(#61008) beg
A W4S nem tud, nem nyújt annyival többet mint amennyivel többe kerül (tudom, pár dollár, de akkor is), szóval azt ki is húzhatod (plusz a partíciókiosztása is rosszabb, bár ez csak akkor számít, ha megtartod mindkét rendszert)
Maradt a két Chuwi és az Onda. A Vi8 és a Hi8 között három nagy különbség van: akkumulátor, HDMI kimenet, kijelzőfelbontás. Előbbiben van a nagyobb akku és a HDMI kimenet, utóbbiban a nagyobb felbontású panel, ami ekkora képátló mellett Windows alatt inkább hátránynak számít (ez várhatóan a 10-zel javulni fogod).
A V820w ellen a többiekhez képest kisebb kapacitású akkut, és a bloatware-ben gazdag Android rendszert lehet negatívumként felhozni, szóval ha nincs kedved takarítani, akkor inkább az előbbi kettő közül válassz. -
beg
veterán
Tudom, hogy egy kaptafa mindegyik, de ha valamelyiket érdemes/nem érdemes valamiért pro és kontra, akkor melyik lenne kedvezőbb választás?
-
dio001
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlásra adom a fejemet. Az összefoglalót elolvasva a következő paraméterek vannak előtérbe helyezve:
Kijelző: 8,4-9,4 col (nagyon szájhúzva 9,7 vagy 10,1)
Új és használt is szóba jöhet.
Akksi azért bírjon olyan 6 órát, mert havonta 1x hosszabb utazáshoz lesz.Inkább android os legyen, mert windowst már vagy 6 éve nem használok.
2/16 de 2/32-nek jobban örülnék illetve szempont ha lehet hogy egyszerre lehessen akár tölteni és külső vinyót rákötni.Elsősorban itthoni kell, de ha van jó online webshop aminek van európai raktára akkor nyitott vagyok rá (pl. merimobiles)
Felhasználási mód: filmezés, netezés (4-5 lap megnyitva maximum), játék nem fontos.
Összeg: 60eft, de tuti vásár esetén 70eftre is felmegyek.Mit tudtok ajánlani? Nyitott vagyok jó fajta kínai termékek felé is. Teclast,Pipo,Onda...a kijelző fontos hogy ne kocka inkább téglalap alakra hasonlítson. tehát 9,7 coll kiesik. de végső esetben ha megszokás kérdése akkor jöhet.
Válaszotokat köszönöm.Üdv: Dio
-
mm89
őstag
Sziasztok, van valakinek tapasztalata az onda v820w -vel?
Itt néztem, így nincs áfa, vám .
Lg gpad 8.3 van itthon. Valami hasonló tabot keresek, vagy használtan gpadot, de még elég drágák. -
zaskar
senior tag
Én nem ebben látom a Kínából való rendelés fő veszélyét, hanem a garancia érvényesítésében. Bár én még most rendeltem Kínából először nagyobb értékű dolgot (EU-ból több mint 10 éve rendelek termékeket, 200 ezres volt a legdrágább), attól tartok, hogy egy meghibásodás esetén, ha vissza kell küldenem, már ráfizetéses a dolog. Én ráadásul nem is a nagyobb kínai gyártók (Teclast, Chuwi, Pipo, Onda, Cube) termékét rendeltem, hanem egy Colorfly nevű kevéssé ismert cég tabletjét. Egyelőre kifogástalanul működik, 36 ezerbe került szállítással együtt, és a paraméterei majdnem teljesen megegyeznek az Aldiban múltkor 60 ezerért "akciózott" Medion tabbal. Utóbbira viszont van 3 év garancia és ez nagyon nem mindegy...Úgyhogy csak reménykedni tudok, hogy nem fog elromlani. De igazad van, valószínűleg nem fogok rendszert csinálni ezekből a kínai rendelésekből, maradok a pár ezer Ft-os apróságoknál.
-
tjb007
nagyúr
LG G Pad 7.0, ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX) és 8 (ME181CX), WayteQ xTAB-8X
Felhasználófüggő a dolog. Ha most is kijössz 1GB RAM-ból, akkor a közeljövőben is ki fogsz tudni jönni belőle; ha meg nem, és már most is szűkös a dolog, akkor túl sok lehetőség nincs.
(#60571) Shrimplandhu
Egyéb: ASUS MeMO Pad 10 ME103K, ASUS Transformer Pad TF701T (refurbished, nem magyar billentyűzet)
(#60572) fudi2002
Az Onda és a Cube 9,7 hüvelykes modelljeiben is LG panel van.
(#60574) Cs@bo
Bár újnak nem igazán nevezhető, mégis ajánlottnak tekinthető. A támogatottsága is elég jó, itt lehet találni jó pár ROM-ot és módosítást is hozzá. Ezt is érdemes elolvasni: [link]
(#60577) bazsimano
A Teclast és barátainak egy "kicsit" komolyabb modelljei vannak az LG G Pad 8.0-jánál. Cserébe viszont nincs olyan garancia, amit az LG ad. Vedd számba az összes külföldi* rendeléssel járó előnyt és hátrányt, majd mérlegelj, hogy érdemes-e belevágni.
*sok kínai webáruháznak van európai "raktára" is
(#60580) ®abstract®
Csakúgy mint a többivel.
A PiPO W4S egyetlen egy dolog miatt jobb választás a Chuwi Vi8-cal szemben, ez pedig a nagyobb és gyorsabb eMMC.(#60581) ClioRS
Tökéletesen alkalmas játékra is.
-
patomi
őstag
válasz
®abstract® #60580 üzenetére
ondaval lehetnek gondok Ezt kifejtenéd kérlek? Nekem van egy Onda tabom és kíváncsi lennék mire számítsak(mondjuk eddig hibátlanul üzemel). Gondolom van tapasztalatod vele.
-
beg
veterán
Üdv!
Onda, Chuwi, Pipo még mindig ajánlott termékek? Dual boot tabletet nézegetek, ezek közül mazsolázok. Ha még van ebben a kategóriában említésre méltó márka, akkor szívesen veszem a tippet. Köszi.
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Laude tabletet használ valaki? Eddig Onda-t nézegettem, de egész jó ajánlatot találtam Tinydeal-en:
Laude A12 10.1" HD Screen Android 4.4 ATM7029B Quad-core Tablet w/ WiFi OTG HDMI
-
tjb007
nagyúr
válasz
martin555 #60294 üzenetére
Itthon 30-35 ezer forintból nem igazán fog kijönni 2GB RAM-os modell, főleg nem olyan, ami ajánlott is lenne.
A Windowsos tableteknél sem jobb a helyzet, ennyiért csak komromisszumos 1/16-os (1GB RAM, 16GB tárhely, amiből kb. 4-5GB szabad) modell kapsz sok esetben gagyi minőségű kijelzővel.
Kínából, kínai webshop európai "raktárából" eindennel (áfa, eljárási díj) együtt 40-45 ezer forintból már kijön jó pár 8 hüvelykes dual OS-es (Android + Windows) modell (Teclast X80h, Chuwi Vi8 Super, Onda V891, Onda V820w), és a Flash játékok miatt talán ez is lenne a legjobb választás, mert azokat az Android nem szereti.Az OTG-s kérdésre pedig igen a válasz.
(#60295) Mityenka1
Azért nem találod, mert nincs is ilyenje. Ha ilyen alkalmazásra van szükséged saját magadnak kell letöltened az áruházból.
(#60296) Ramoskaa
Próbáld meg átmásolni egy SD kártyára vagy pendrive-ra.
(#60297) anonym1s
Általánosságban, van olyan, hogy az Android jóval kisebb részt kap.
Úgy lehet csak átparticionálni, hogy törlöd az Androidos partíciókat, amiket aztán hozzáadsz a Windowsos partícióhoz.
Célszerű SD kártyát használni és arra telepíteni a nagyobb helyet igénylő programokat. -
tjb007
nagyúr
válasz
boxgamer12 #60257 üzenetére
Cube Talk 9X, Cube Talk 8X, Chuwi VX8, Teclast P98 4G, PiPO P4, PiPO P9, Onda V919 4G
(#60258) WinZol
Samsung Galaxy Tab 4 7.0, ASUS MeMO Pad 7 ME572C/CL, Lenovo S8-50
A Nexus 7-hez meg már csak használtan tudsz hozzájutni.(#60259) nagyszegi
LG G Pad 7.0 és 8.0, ASUS MeMO Pad 7 ME176C/CX és MeMO Pad 8 ME181C/CX, WayteQ xTAB-8X
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest