- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheld
senior tag
A Chuwi 10"-os tabletjeinek sajnos nagyon felment az ára, így maradok 8"-nál.
Két tableten vacilálok:
Onda V820w
Chuwi Hi8/Vi8 [attól függ, melyik lesz raktáron]Ami nekem fontos, tudjak rajta word-öt használni, és PowerPoint-ot. Csatlakoztatási lehetőségek közül csak a WiFi, Bluetooth, és OTG ami nekem fontos. (Bluethooth és OTG a billentyűzet+egér kombó miatt kell nekem.)
Ha lehet, akkor windows-os tablet, vagy dualboot-os érdekel.
Melyik lenne jobb vétel a felsorolt 2 (vagy 3) közül, esetleg tudtok-e olyat mondani, ami 35-40 körül kijön billentyűzetes tokkal? Vásárlás kb 2 hét múlva lesz esedékes.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
Sheld
senior tag
válasz
tjb007 #62952 üzenetére
Igen eljöttem a boltból rég, mire írtatok.
Az Asus-t hoztam el, szimpátia alapján. Az aksi idő becsapós volt, mert Wh-ban volt megadva az Asus-nal, míg a Lenovónál mAh-ban. A kijelzőjét láttam, hogy jobb a Lenovonak, de nem ez döntött. Az Asus-hoz tudtam venni tokot billentyűzettel (3eFt-ért), a Lenovohoz nem találtam semmit sem. Az Asus-t 64GB-ig lehet bővíteni. Kb ez az, ami miatt az Asus-t hoztam el.
Jaaah, processzor. Engem az intel logo megvett, ami az Asus dobozán van. OK, hogy 2 magos, de valahogy meggyőzőbb volt, mint az MTK és egy 4 jegyű szám. Telefonnál már szívtam MediaTek processzorral, emiatt húztam a szám.
Elvileg van 3 napom visszavinni, ez csak hibára vonatkozik, vagy ugyan olyan "elállási" dolog, mint a webshopoknál.
Közben észrevettem, hogy ilyenetek is van, így kitöltöttem:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
7-10" 8" a favorit
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Ha használt, akkor legyen rá garancia.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Ez mind1, megbízható bolt legyen.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Torrentezni, Youtube-ra videókat feltölteni, emellett suliba vinni, és ott a Word alkalmazást használva jegyzetelni.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
30eFt. Nyílván 32-35 még beleférhet, ha valóban olyan opciókat nyújt a versenytársaival szemben, amiven BestBuy a kategóriában.■ Operációsrendszer (Nem értem ez miért nem szerepelt a leírásban ^^)
Előny a Windows operációs rendszer, de nem feltétel.Köszönöm előre is!
-
Sheld
senior tag
Sziaztok! Itt állok a boltban, épp megvenném a Lenovo Tab 2 A7-10-et, de megláttam az Asus MemoPad 7-et (K01A)
Kettő közül melyiket, és miért?
Lenovo elvileg Csak 32GB-ig bővíthető, míg az Asus 64GB-ig.
Lenovonak viszont jobb a kijelzője. Asus 2 ezerrel olcsóbb (28e).
Olyan tokban használnám, amiben van billentyűzet, és Bluetooth-al még egeret is nyomnék rá. -
Sheld
senior tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek! Tabletet fogok venni, és 4 tablet van jelenleg a porondon:
1. Navon Predator 8
2. Waytec xTab 7"
3. Lenovo Tab 2 Adam A7-10
4. Alcor Access D746i 7"Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest