- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axel007
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy 9,7" és 10" környékén most melyik a best buy vétel.
Itthoni és külföldi vásárlás is megfelel.
Amire használva lenne e-book olvasás, internetezés és játék (CSR, FF6, World Conqueror 3).
A max. összeg 65.000 Ft lenne.
Amiket eddig nézegettem:
Teclast X98 Air Win10 + Android 5.0 3G Phablet
Onda V919 Air CH Tablet PC
Teclast X98 Plus Tablet PCKérdésem az Intel 3736F és a Z8300 mennyire melegszik (pl. a fent említett játékok alatt).
Esetleg, ha van más amit tudtok ajánlani a fent említett használatokra, meghallgatom. -
Axel007
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy 9,7" és 10" környékén most melyik a best buy vétel.
Itthoni és külföldi vásárlás is megfelel.
Amire használva lenne e-book olvasás, internetezés és játék (CSR, FF6, World Conqueror 3) -
Axel007
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tablet vásárlással kapcsolatban.
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 9"
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Külföldről még nem vásároltam, így inkább maradok a hazai rendelésnél, de ha valaki segít a külföldi rendelésben akkor az is mehet.
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) játék, film, internet, ebook. Egyszóval mindenes.
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 60-70 körülKonkrét elképzelés: 32Gb belső tárhely és min. 2Gb RAM legyen benne. Kijelző legalább FHD legyen.
-
Axel007
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlásán gondolkodom, hozzáteszem ez lenne az első.
Az álábbiakat néztem ki:
- LG g pad 8.3
-Samsung Galaxy Tab Pro 8.4Kérdésem ezek közül melyiket érdemes megvenni és miért.
Előre is köszi a válaszokat.
-
Axel007
tag
Valaki válaszolna a kérdésemre, nagyon megköszönném.
-
Axel007
tag
Akkor megkérdezem megint kicsit másképpen, hogy mi a különbség a PIPO M9 pro és a CUBE 30GT2 között. Vagyis melyiket érdemesebb megvenni, és létezik-e a CUBE-ból fekete színű.
-
Axel007
tag
Sziasztok!
Táblagépet szeretnék vásárolni. Konkrétan két típusnál ragadtam le PIPO M9 és CUBE U30GT2. Kérdés ezek közül melyik a jobb, értem ezalatt, támogatottság, custom rom, kamera, akku idő stb. Amire lenne használva gmail, játék, skype, net.
Esetleg a fent említett 2 típuson kívül más.Előre is köszi a válaszokat.
-
Axel007
tag
Sziasztok! A kérdésem a Pipo Max M9, Onda V973 illetve a Cube 30GT2 közül melyiket érdemes megvenni.
-
-
Axel007
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a 10,1"-es tabletet szeretnék venni, lehetőleg 4 magos proci, 2GB ram, elfogadható GPU és jó kijelző. Ezekkel a feltételekkel melyiket tudjátok ajánlani. Amit elfelejtettem az ár 40-50 körül max.
-
Axel007
tag
Sziasztok!!
Segítséget kérnék van egy Alcro Vega S7104-es tablet gépem, ami a eddig jól működött, most pedig bekapcsolom és a Vega logó, majd, android logó után nem csinál semmit, ilyenkor mit lehet ez ellen tenni.
Előre is köszi a aválaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest