-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
válasz
hun_gery #17732 üzenetére
A brandeltet úgy értettem, hogy rányomják a logójukat a kínaira amit összerakattak, kicsit csiszolgatnak a szoftveren és utána árulják. Mögé meg garanciát és a már agyon emlegetett supportot biztosítják.
Nem összekeverendő a vodafone vagy az edigital ügyinézése a w vagy cc saját garis ügyintézésével. Én is szívtam már a vodás garival, amíg annál a szolgáltatónál voltam. Hiába multicég, a kanyarban sincs ehhez a két céghez képest.
Egyébként mi van akkor, ha 10 hónap után összefossintsa' magát a kínai csuda masina? Akkor is visszaküldöd? (Csak kérdezem)
A wayteq és a concorde természetesen 8 nap után is kicseréli a hibás példányt, ha nem javítható, mivel egy év gari jár hozzájuk. Nem is értem, hogy merülhetnek fel ilyen nyilvánvaló kérdések benned. Ha a garancia hamarosan lejár és esetleg már nem forgalmazzák azt a típust, akkor a kezedbe nyomnak egy újat, ha nem tudják javítani. Hallottam ilyen sztorit pl. egy renegát WayteQ Xpad100-ast cseréltek egy Xtab100S-re.
Vagy a CC korlátozott darabszámban beszámítja az új IPS+ árába a régi IPS-eket.
Hidd el, jönnek az emberek téríteni a többi fórumba is. A fórumok ilyenek.
Nem kell elnézést kérni, mert az original csájna tableteket részesíted előnyben. Nagyon jó okod van rá és semmi baj nincs ezzel. A baj azzal van, hogy sokszor személyes sértésnek veszitek, ha valaki az alábbi két cég termékét ajánlja helyette vagy kiáll azok előnye mellett.
Mellesleg nyugodtan megnézheted a hszeim, nem csak a cc termékeit ajánlom. -
Sanzaa
senior tag
válasz
hun_gery #17727 üzenetére
Hogy nektek mennyire igazatok van! Teljesen megvilágosodtam
Mindjárt rendelek is egy gépet Kínából, mert az angolom olyan jó, hogy a Slatedroidon találtam hozzá egy csomó fórumot, így a support rész megoldott. Meg van egy csomó szabadidőm, hogy hajnalban elérjem a kínai ügyfélszolgálatost, mert aki napközben van, az nem tud szart sem.
Sőt megnézem a NAV és a posta oldalán a vámkezelésre és a külföldre történő postázásokra utaló ismereteket. Nem sz@rakodok én azzal, hogy itthonról, webshopból rendelek egy brandelt gépet, ami már másnap itt van és ha nem tetszik visszaküldve visszakapom a pénzem. Vagy ha besz@rik kicseréljék egy újra, vagy ha szerencsém van már egy új típusra.
A slatedroid olvasgatásával meg fejlődik az angolom is és nem kell a magyar hivatalos topicjába történő regisztrációval.
Elnézést a cinizmusért, de ezzel szemléltetném, hogy sokszor ki vannak itt fordítva a dolgok...
Egyébként nincs bajom a kínai rendelésekkel, de a belföldinek is megvan az előnye. -
Prien
addikt
válasz
hun_gery #17727 üzenetére
Én meg azzal egészíteném ki, hogy a tábla megérkezése után volt ott nála valami kísérletezgetés a töltővel, elvágta a gyári töltőt,stb, mókolt valamit, aztán lehet,hogy ezzel hazavágta az akkut vagy valami chipet a masinában...Szigorúan magánvélemény.
Használunk jópáran már kínai táblát itt, tudjuk,hogy az összkép nem annyira rossz, sőt, mondhatni korrektek a kínaiak. -
Crytek
nagyúr
válasz
hun_gery #17692 üzenetére
"itt le is írja, hogy mit kell tenned"
Igen ezt kb minden üzenetben megkérdem mi a teendő stb.
De ők a szaros videót akarják. Ezeket az adatokat a szaros videó megkapása nélkül is eltudnák küldeni ha akarnák.Nem veszem sértésnek, az ember sérthetetlen a neten.
Az általad megjelölt olcsó feladási módon soha életbe nem adnék fel bármindenű gépet még Magyarországon belülre sem pláne nem a doboza nélkül ahogy leírtad az legalább ad némi védelmet mert elég masszívnak tűnik. (Bár ellen szól hogy nehéz
)
Látom nem esik jól hogy írok a problémámról akkor eztán nem fogok majd 2013 közepe felé amikor kb elintéződik az ügy megírom hogy végződött! -
tjb007
nagyúr
válasz
hun_gery #17029 üzenetére
Ugyanez a SoC van többek között a Samsung Galaxy Tab 2 -ben (P31x0, P51x0), az LG Prada 3.0 -ban, a Motorola Droid RAZR -ben és a Motorola Atrix 2 -ben is, szóval nem holmi másodélvonalbeli chip, ebből következik, hogy támogatott.
Az egymagosoknál értelem szerűen erősebb de például az Exynos 4210 -nél és ha már kínai akkor az RK3066 -nál is gyengébb. Ettől függetlenül netezésre, filmnézésre és még játékra is elég.200 dollárt a K7 simán megér.
-
Crytek
nagyúr
válasz
hun_gery #16735 üzenetére
Semmit nem tudok követni csak a pandawill szava van eddig.De ők meg összevissza kamuznak.
Tokkal kapcsolatban is mondják van raktáron majd nemsokára feladják.Ma is írtam nekik mi a szar van már ,majd ha kapnak akkor csütörtökön feladják.
Bár nem lehet a tokot visszamondom mert Cubeot postafordulattal küldöm vissza 99%! -
tjb007
nagyúr
válasz
hun_gery #16010 üzenetére
Mindkét modellben ugyanaz a hardver van (az MX -et néhol M6 -nak írják), szóval ilyen téren megegyeznek, innentől már csak az dönthet, hogy melyik szimpatikusabb számodra.
(#16011) janakbacsi
"Egyszerűen csak össze kell kötni a hozzá adott usb kábellel és a file kezelőben fogom látni a hdd lévő fájlokat?"
Igen, de nem árt tudni, hogy önerőből max. egy 1,8 -as HDD -t fog meghajtani, a többihez külső áramforrás szükséges (3,5: adott, 2,5: ha önerőből nem megy akkor aktív USB hub szükséges).
-
tvamos
nagyúr
válasz
hun_gery #13654 üzenetére
Konyvolvasaskor akkor jon jol a minnel nagyobb felbontas, ha nem lehet ujratordelni a konyvet. Pl. ha szkennelt konyvet (pdf, vagy djvu) olvasok, en nem szeretem jobra-balra huzogatni a kepet. inkabb maradnak a kis betuk. (Persze, nem latom a 4"-os kijelzot, ezert olvasok arasznyi tavolsagrol. Ami 15cm korul van. Meg persze azert is, mert a vonaton oda esik kenyelmesen az eszkoz.)
Ugyan ez van nehany weboldalnal, amit szinten vacakul tordel ujra a bongeszo.A retina kijelzo jol nez ki. Lehet nelkule elni, de ha futja ra, akkor szerintem erdemes megvenni, mert ugye nem csak a hasznalhatosag miatt vesszuk a keszuleket, hanem nezzen is ki jol! (Ha csak az szamitana, senki nem venne IPS-t!)
-
ans
aktív tag
-
Sanzaa
senior tag
válasz
hun_gery #10994 üzenetére
Na ácsi. Akkor mégegyszer részletesebben. Tehát az elején az egyik fejlesztővel alkudoztam, akinek köszönhetjük a friss romokat és egyéb mókolásokat. Értelemszerűen jobban a szívére veszi, mivel ő robotol érte. Ő irányított el később az értékésítő kollégához, akivel sikerült kiegyeznünk ezekben a feltételekben. Bocs, hogy így jött le nektek, de ez nem a ConCorde hozzáállása volt, hanem a fejlesztőé. De ettől még ő is egy remek pali, mivel neki köszönhetők azok a pluszok, amelyek a konkurenciánál nem találhatóak meg.
-
Mandarinn
senior tag
válasz
hun_gery #10350 üzenetére
Köszi!
Úgy látom még nincs ilyen méretben
Végülis nem fontos IPS. Egy nagyon jó sima LCD is jó lenne. Csak ugye nehéz ellenőrizni a kínaiaknál, hogy melyikben milyen van. Az IPS azért egy garanciát jelentene.Tegnap tapogattam egy Galaxy Tab 8.9-et. Az teljesen meg is felelne. A kijelző is tetszett pedig ugye sima LCD.
Csak hát az ára..........
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
hun_gery #9706 üzenetére
"...lehet írok a zte-nekem, hogy nem-e lehetne-e... "
Én írás nélkül megmondom, hogy nem! Miért tennék közzé?
Persze, hogy 4 eres a kábel! És miért kéne az 5. eret elvágni? Hisz az közösítve van. Akkor mert csak 4 eres az adatkábel akkor már nem is kezeli a mikrousb átalakítót? Pedig nem bújik bele + 1 ér a kábelbe.Kicsit ellentmondásos a dolog... Az se x8 adatkábelje mikro usb-normál usb.
Normál usb-re akarom átalakítani, csak anya csatisra, nem apa csatisra mint most. -
hercsi
tag
válasz
hun_gery #9456 üzenetére
+1 komment az ainol aurora-val kapcsolatban:
az ainol alábbi site-ját böngészve megtalálható a 3G az oldalon, u. akkor az alul lévő táblázatban a G-sensor környékén van 1 3-asnincs vki jóban a sarki kíni kajáldással
?
jó lenne kihüvelyezni, hogy akkor ez most hogyan is van...mert ha igaz, akkor pláne best buy... -
Fancy-boy
addikt
válasz
hun_gery #9429 üzenetére
Csak BT meg GPS. Mintha ezek valami jelentéktelen funkciók lennének.
Arról nem is beszélve, hogy a Lenovo azért egy márka, állítólag lesz rá magyar nyelv is.Az Android 4-es Ainol Novo tabletekben meg nincsen flash, és az Android markettel is problémák vannak. Arról nem is beszélve, hogy eléggé akadozva működnek egyelőre.
Mutassatok már nekem 50-60 körül új tabletet amiben van 3G.
Nem előfizetésre... -
-
tjb007
nagyúr
válasz
hun_gery #8844 üzenetére
A warezről szerintem pont itt nem kéne beszélni, amúgy szerintem te is tudod, hogy azok miért mennek (c betűvel kezdődik és rack -el végződik).
A Smart Tab 7 -et a Gameloft nem ismeri, még magát a ZTE -t mint márkát sem. Amúgy nagyon érdekes, az Asphalt 6: Adrenaline HD a Motorola XOOM -mal kompatibilis de az Acer Iconia Tab A500 -zal már nem holott hardverben csont ugyanaz mindkettő. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
hun_gery #8839 üzenetére
A Market elvileg nem engedi telepíteni azokat az alkalmazásokat, amelyek nem kompatibilisek a készülékkel. Facebookon követem őket, várom is, hogy mikor lesz 1 USD. Bár nem össze esküvés elmélet, de ilyenkor megy fel az árfolyam is...
Egyébként érdekes,hogy több Honeycombos masina sem támogatja (Galaxy Tab 10.1v, Archos 80 G9, A100). De még a Packard Bell Liberty Tab sem, holott az megegyezik hardverben és szoftverben is az Acer Iconia Tab A500-zal, amit meg támogat...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hun_gery #8837 üzenetére
Jah, már látom, a bejelentkezés sokat segített.
Bár a Modern Combat 3: Fallen Nation több, mitn 1600, pedig kipróbálnám.
-
Gzolo
senior tag
válasz
hun_gery #8432 üzenetére
Annak fényében is öngól a Telenora ára, hogy Vodánál a Mediapad Tabletnet 7-tel 22990-ért elhozható. Igaz nem 5090 a havidíj, hanem 5990, meg 2gb a netkorlát, utána lassul, de kérem, kinek nem elég 2 gb net egy hónapra ha csak netezik? Még laptoppal is elég a 3gb ha nem töltök.
Szóval Telenor fail.
-
tjb007
nagyúr
válasz
hun_gery #8432 üzenetére
"mediapadról tudni, hogy mennyi lesz a telenornál?"
Tegnap volt róla hír, csak Hipernet előfizetéssel lehet megvásárolni.
-
losi73
senior tag
válasz
hun_gery #7734 üzenetére
üdv de fontos volt akkor az ár érték arány is azért dellt választottam a vaterán,csak mivel szombaton ütöttem le,te meg szerdán mondtad csak hogy nem adod,addig ugy volt hogy adod,igy hétvégén 2 másik gépröl csusztam le itt a ph-án.Föleg ezért borult el az agyam ha az elsö beszélgetésnél illletve sms nél meg irod,akkor semmi gáz simán megértem,de rá 5 napra.
ui..a figyelmeztetést én is megkaptam .
-
Luissimo
veterán
válasz
hun_gery #7729 üzenetére
nekem ebből nemderül ki, hogy melyikteknek van igaza és ki a nagyobb taho (nemírok parasztot, mert azok tiszteletreméltó földműves munkásemberek és nem olyanok, mint ti :-))
de,
ha kérhetem, a születésnapomon kerüljétek az eféle szemé(t)lyeskedést, mert rontja a nap fényét és hangulatát.Intézzétek privátban.
(szerintem, ha valaki leüti a cuccot, akkor megvette, jár neki.
(mondjuk a vateraszerint is :-) )persze vannak vis major körülmények, de a normális emberek kompromisszumkészek és megegyeznek :-)
-
losi73
senior tag
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hun_gery #7600 üzenetére
Az otg számomra nem annyira fontos, de ez igények kérdése.
Az Iconia betekintési szöge alulról nem a legjobb, a többi szögből tökéletes.
Számomra a legtöbbet a gari jelenti. A Dell Streak 7-nek tulajdonképpen nincs ilyen itthon, az Acer Iconia Tab A100-zal viszont sokkal jobb a helyzet. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
hun_gery #7593 üzenetére
A villám sebesség annak köszönhető, hogy a honeycomb alapból nagyon jó a hozzá való hardver alatt.
A képpont számot én is valahogy így értettem. A játékok nekem 1280×800 alatt nem szaggattak eddig, egyik sem. A hardver pedig ugyan az. Tehát ha jóval magasabb felbontás esetén is jó, akkor a két kisebb felbontásnál sem lehet baj.
Mit ér az USB? Azt, hogy amíg egy micro USB kábel 500 ft és adatkábelnek tudom használni, addig a Dell speckós kábelét már nem is kapni itthon. Én is ebayről rendeltem 1000 forintért, ami még mindig drágább, mint a microUSB, amit mellesleg a telefonommal is tudok használni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hun_gery #7575 üzenetére
Az Acer rendelkezik néhány olyan funkcióval, amellyel a Dell nem, így véleményem szerint jobb.
Az egyik volt ugye amit te is említettél, a felbontás. Még nem frissítettem le a Streak 7-et Honeycombra, de már a Froyo is csúnya volt helyenként, elég rossz a betekintési szöge a képernyőnek. egyébként az, hogy kevesebb képpontot kell megjelenítenie a Streaken az Nvidia Tegra 2-nek, itt felesleges szerintem, hiszen ugyan ezt a pocit használják 1280×800-ban is, és ott is tökéletesen megállja a helyét.A másik, hogy amíg az Acer 1 Gbájt ramot kapott, addig a Streakben csak 512 Mbájt van, ami szerintem Honeycomb esetében tud hátrányos lenni. Bár hozzáteszem ismét, még nem néztem a Streaket Honeycombbal.
Amíg a Streak 7-en csak egy speckós csatlakozó van csak, addig az Iconián van micro HDMI és micro USB is, ezekkel könnyebb a kapcsolattartás. A streak 7 előnye, hogy adatkábellel tölthető, míg az A100-hoz külön töltő adapter kell.
Akkuidőben nem volt lehetőségem össze hasonlítani a kettőt, de érzésre is jobbnak tűnt nekem az A100.
(Engadgetes akku idő táblázatban:
Acer Iconia Tab A100 4:54
Dell Streak 7 3:26) -
Ropman
tag
válasz
hun_gery #7391 üzenetére
hmm, engem annyira nem izgat a HoneyComb, legalábbis valahogy nem láttom teljesen az értelmét.. persze oké hogy a dual-corenál kihasználja a két magot alapból, illetve a nagyobb [iconok / widget]-ek miatt jobb, meg hogy tabletra az van ráhegyezve.. de most hogy van egy Blade-em úgy látom azért ezek a 2.2-s froyok is nagyon jók
[ én legalábbis imádom a Blade-em, hát ha még végre Kelzsoca új romját is rá tudom majd rakni... jajj akkor mi lesz
]
-
tjb007
nagyúr
válasz
hun_gery #7390 üzenetére
Nincs semmiféle csík, teljes képernyőn fut (nincs nyújtva vagy összenyomva).
"Hogy van ez megoldva (mármint a 800x480-as tartalom kezelése 800x600-on)"
Épp úgy mint PC -n. Egy alkalmazás nem egy felbontásra van megírva hanem kb. az elérhető összesre, az Androidnál épp így van megoldva (legalábbis az alkalmazok többségénél). Angry Birds -ből is egy változat van, ez fut a 240x320 -as Samsung Galaxy Minin és az 1280x800 -as Asus Eee Pad Transformer -en is.
A DM3730 -ban SGX530 -van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged