Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovik1989
csendes tag
Sziasztok!
Választásban szeretnék tanácsot kérni. Elolvastam az összefoglalót, de jobbnak láttam feltenni a kérdést.
Egy régebbi Huawei MatePad-ot szeretnénk cserélni. Amire használnánk az újat:
Alapvetően Streaming (Netflix, Disney+, Amazon, Youtube), valamennyi netezés, kevés játék de semmi extra hardverigényűvel, feleségem olvasni szokott rajta, meg néha zenét indítunk róla. Tollra nincs szükség hozzá.
Nekem ami fontos, hogy legyen jó minőség a hangja (a mostani Harman Kardon-os, és elég jól szól), akár kint is látható legyen. Kijelző méretben a mostani 10,4"-os, ettől kisebbet nem szeretnék, inkább nagyobbak felé hajlunk Viszont jó lenne ha nem lenne nehéz, mert kézben használjuk sokat.
A gépet olyan szerencsés esetben 4 évig használnánk, és szerintem a felhasználási igények nem lesznek nagyobbak.Használt és új is szóba jöhet. Android az elsődleges preferáltam, mert nincs semmi Apple készülékem (régebben volt, szerettem, de nincs igényem rá). Persze ha az lenne a legjobb választás akkor nem tiltakozok. Árban nem gondolkoztam még, alapból kíváncsi vagyok a lehetőségekre, de nem vagyok eleresztve, így nem felső árkategóriát céloznám meg.
Nagyon köszönöm, ha tudok segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Építő/felújító topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX