Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Gear S3 - második kör
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovik1989
csendes tag
Sziasztok!
Választásban szeretnék tanácsot kérni. Elolvastam az összefoglalót, de jobbnak láttam feltenni a kérdést.
Egy régebbi Huawei MatePad-ot szeretnénk cserélni. Amire használnánk az újat:
Alapvetően Streaming (Netflix, Disney+, Amazon, Youtube), valamennyi netezés, kevés játék de semmi extra hardverigényűvel, feleségem olvasni szokott rajta, meg néha zenét indítunk róla. Tollra nincs szükség hozzá.
Nekem ami fontos, hogy legyen jó minőség a hangja (a mostani Harman Kardon-os, és elég jól szól), akár kint is látható legyen. Kijelző méretben a mostani 10,4"-os, ettől kisebbet nem szeretnék, inkább nagyobbak felé hajlunk Viszont jó lenne ha nem lenne nehéz, mert kézben használjuk sokat.
A gépet olyan szerencsés esetben 4 évig használnánk, és szerintem a felhasználási igények nem lesznek nagyobbak.Használt és új is szóba jöhet. Android az elsődleges preferáltam, mert nincs semmi Apple készülékem (régebben volt, szerettem, de nincs igényem rá). Persze ha az lenne a legjobb választás akkor nem tiltakozok. Árban nem gondolkoztam még, alapból kíváncsi vagyok a lehetőségekre, de nem vagyok eleresztve, így nem felső árkategóriát céloznám meg.
Nagyon köszönöm, ha tudok segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.03
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX