Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kicsit olvasgattam a topicban és vettem egy iplay60 mini pro 256-ot. Bár nem tudom minek ennyi memória nekem.
Valami nagyon gagyi vacakra számítottam, de azt kell mondjam, hogy nagyon is jó. A kijelzőtől féltem, hogy lassú lesz vagy a színek fárasztóak. Szerencsére nem ez a helyzet. A színek és a fényerő is rendben van. A kijelzőn gyárilag van fólia. Hangszórók elég erősek, legalábbis a lakásban.
Jött rá egyből alldocube frissítés és Google biztonsági is. Erre azért kíváncsi leszek meddig fognak jönni.
Nekem netezgetni és YouTube-hoz kellett. Illetve kislányom is szeretné majd használni. Mivel még csak 8 éves erősen korlátozottan fogja használni nekem köszönhetően. Biztos valami cicás játékot kell majd letölteni neki. Asszem erre túlzás is. Valami tokot vagy táskát kell még vadásznom hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest