Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tiborv

aktív tag

Storno: látom kb 3 hozzászolással ezelőtt kb ugyanezek az igények fogalmazódtak meg, csak azt már nem olvastam el..... sry :)

Sziasztok

Tabletet szeretnék venni és mivel még eddig sosem volt egy kis tanácsot kérnék. Az összefoglalót olvastam, de nyilván kevésbé ismert márkáktól emiatt az ismeretlenség miatt félek.
    A felhasználás:
    - Tanulás, olvasás főként (leginkább pdfek)
    - Ha már lenne, akkor nyilván netflix, youtube, rátölteni filmet ágyban fekve nézéshez míg a nejem grace klinikát néz stb. de ez csak másodlagosan

Először újabb ebook olvasóban gondolkodtam a meglévő paperwhite mellé, de a pdfek kezelése miatt ill. amiatt, hogy azokban az újabb/nagyobb modellek tablet árakban mozognak akkor nyilván multifunkciósabb lenne a tablet.
    A keret kb 150-ig lenne.
    Az utóbbi egy héten amennyire próbáltam belemerülni és teszteket olvasni/nézni csak jobban belezavarodtam. Igazából annyi lenne még a szempont hogy ne kelljen lassulás miatt 1-2 év múlva cserélnem, hanem szolgáljon meg egy 4-5 éves távot. Simán lehet hogy én gondolom túl és egy 2-3 éves tablet is vígan elmenne akkor az én igényeimmel, de ha meg már veszek valamit akkor ne akadozzon a 30-40 megás pdfek lapozásánál, betöltésénél.
    Amiket nézegettem az a:
    xiaomi pad 6
    amazon fire max 11
    samsung s7 fe (a sima 7 már magasabb árfekvés, az A széria ára meg amilyen kedvező annyira azt olvasom hogy "gyenge" hardveresen)
    nem android de mivel minden tesztben és videóban az összehasonlítgatás megy az apple vonallal a sima ipad 2022
    (a számomra teljesen ismeretlen márkák alatt az alldocube, realme, teclast termékeket értettem)

Köszi! :)

Új hozzászólás Aktív témák