Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
Storno: látom kb 3 hozzászolással ezelőtt kb ugyanezek az igények fogalmazódtak meg, csak azt már nem olvastam el..... sry
Sziasztok
Tabletet szeretnék venni és mivel még eddig sosem volt egy kis tanácsot kérnék. Az összefoglalót olvastam, de nyilván kevésbé ismert márkáktól emiatt az ismeretlenség miatt félek.
A felhasználás:
- Tanulás, olvasás főként (leginkább pdfek)
- Ha már lenne, akkor nyilván netflix, youtube, rátölteni filmet ágyban fekve nézéshez míg a nejem grace klinikát néz stb. de ez csak másodlagosanElőször újabb ebook olvasóban gondolkodtam a meglévő paperwhite mellé, de a pdfek kezelése miatt ill. amiatt, hogy azokban az újabb/nagyobb modellek tablet árakban mozognak akkor nyilván multifunkciósabb lenne a tablet.
A keret kb 150-ig lenne.
Az utóbbi egy héten amennyire próbáltam belemerülni és teszteket olvasni/nézni csak jobban belezavarodtam. Igazából annyi lenne még a szempont hogy ne kelljen lassulás miatt 1-2 év múlva cserélnem, hanem szolgáljon meg egy 4-5 éves távot. Simán lehet hogy én gondolom túl és egy 2-3 éves tablet is vígan elmenne akkor az én igényeimmel, de ha meg már veszek valamit akkor ne akadozzon a 30-40 megás pdfek lapozásánál, betöltésénél.
Amiket nézegettem az a:
xiaomi pad 6
amazon fire max 11
samsung s7 fe (a sima 7 már magasabb árfekvés, az A széria ára meg amilyen kedvező annyira azt olvasom hogy "gyenge" hardveresen)
nem android de mivel minden tesztben és videóban az összehasonlítgatás megy az apple vonallal a sima ipad 2022
(a számomra teljesen ismeretlen márkák alatt az alldocube, realme, teclast termékeket értettem)Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest