-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Tegnap vettem egy 5G-s Tab S8-at, ez már megfelelőnek tűnik az igényeimhez. A szoftver verzió valami kegyetlen régi, 2022-es, kb. még életében nem lett frissítve. A problémám csak annyi, hogy most nagyon tetszik a kijelző színhőmérséklete és nem akarom, hogy egy frissítéssel ez megváltozzon. Nem tudja valaki, hogy az elmúlt másfél-két év tekintetében hozzányúlt-e ehhez a Samsung? Volt ezt érintő módosítás?
Az S9 FE-t mellé téve, a Tab S8 tök hideg, az S9 FE kb olyan, mintha egy light-os szemkímélő mód be lenne kapcsolva. Kinek ez, kinek az jön be. Én jobb szeretem a hidegre kalibrált kijelzőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest