Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Nothing Ear (3)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
vocsok111
csendes tag
Tanácsot kérnék. Eszköz 3 éves, típusa: Huawei MediaPad T5 (3/32GB) tegnap hoztam vissza szervízből törött kijelzőcserét követően, és azt tapasztalom, hogy az előlapi kamera képe nagyon homályos (az arcfelismerő sem működik rajta), a hátlapi képe rendben van. Szennyeződés nincs rajta (lagalábbis a külső felületén, bár a kijelző bal alső felén látszik egy pár mm-es belső bemaródás, vagy maszat). Szeirntem a betört kijelző nem érintette a kamerahibát, de ezt nem tudom, mert a sérülés után már nem tudtuk használni a kijelzőt. Nekem az a gyanúm, hogy esetleg az új kijelzőhöz használt ragasztóból kenődhetett a kamera látómezejébe/elé, de ez csak tipp. Azt sem tudom, hogy az előlapi kamera és a kijelző hogy viszonyulnak egymáshoz (valamilye értelemben beépített is a kamera a kijelzőbe, vagy csak átlátszó ott a kijelző...). Kérdésem az lenne, hogy eléggé megalapozott-e a gyanúm, és jogos lehet a reklamációm, hogy ez az állapot a cserével függhet össze, és kérhetem, hogy próbálják helyrehozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest