- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vocsok111
csendes tag
válasz
ÖregMackó #91769 üzenetére
Pedig egy reális eshetőség ez is, ott is csak emberek dolgoznak. Remélem, hogy "csak" ennyiról van szó! Ksözi a tapasztalatokat!
Ezt még kora délután írtam, csak beragadt.
Időközben megjártam a szervízt, péntekre ígértek újabb cserét, a kijelző lehettt valahogy hibás. -
vocsok111
csendes tag
Tanácsot kérnék. Eszköz 3 éves, típusa: Huawei MediaPad T5 (3/32GB) tegnap hoztam vissza szervízből törött kijelzőcserét követően, és azt tapasztalom, hogy az előlapi kamera képe nagyon homályos (az arcfelismerő sem működik rajta), a hátlapi képe rendben van. Szennyeződés nincs rajta (lagalábbis a külső felületén, bár a kijelző bal alső felén látszik egy pár mm-es belső bemaródás, vagy maszat). Szeirntem a betört kijelző nem érintette a kamerahibát, de ezt nem tudom, mert a sérülés után már nem tudtuk használni a kijelzőt. Nekem az a gyanúm, hogy esetleg az új kijelzőhöz használt ragasztóból kenődhetett a kamera látómezejébe/elé, de ez csak tipp. Azt sem tudom, hogy az előlapi kamera és a kijelző hogy viszonyulnak egymáshoz (valamilye értelemben beépített is a kamera a kijelzőbe, vagy csak átlátszó ott a kijelző...). Kérdésem az lenne, hogy eléggé megalapozott-e a gyanúm, és jogos lehet a reklamációm, hogy ez az állapot a cserével függhet össze, és kérhetem, hogy próbálják helyrehozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest