- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újjáéled a Motorola Moto G100
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyX
tag
A munkahelyem (egy általános iskola) kapott a "népszámlálási" tabletekből 3 tucatot.
Típusa: Lenovo Tab M10 HD (2020-as gyártású), "valahol" (eladó, KSH) feltelepítették az Andriod 10-et. Mi alapra visszaállítva kaptuk meg őket (bekapcsolás után, kérte a nyelv megadását). Előtte nem foglalkoztam Android-al ezért amikor kérte, hogy készítsek fiókot létre hoztam mindegyikre egy egyedi nevű Gmail fiókot, telefonszám nélkül (nincs a tabletekhez sim kártya). Megcsináltam a rendszer frissítéseket + Chrome frissítését. Létrehoztam egy másik felhasználót a tanulónak. Egy/másfél hétig működött is minden, utána felakartam tenni egy programot pluszban. Kiírta, hogy újra be kell jelentkezni hozzá, egyszer csak kért egy telefonszámot "amire küld egy kódot". Ezt meg lehet valahogy kerülni (36 db tablethez 12 telefonszám kellene)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest