- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyX
tag
A munkahelyem (egy általános iskola) kapott a "népszámlálási" tabletekből 3 tucatot.
Típusa: Lenovo Tab M10 HD (2020-as gyártású), "valahol" (eladó, KSH) feltelepítették az Andriod 10-et. Mi alapra visszaállítva kaptuk meg őket (bekapcsolás után, kérte a nyelv megadását). Előtte nem foglalkoztam Android-al ezért amikor kérte, hogy készítsek fiókot létre hoztam mindegyikre egy egyedi nevű Gmail fiókot, telefonszám nélkül (nincs a tabletekhez sim kártya). Megcsináltam a rendszer frissítéseket + Chrome frissítését. Létrehoztam egy másik felhasználót a tanulónak. Egy/másfél hétig működött is minden, utána felakartam tenni egy programot pluszban. Kiírta, hogy újra be kell jelentkezni hozzá, egyszer csak kért egy telefonszámot "amire küld egy kódot". Ezt meg lehet valahogy kerülni (36 db tablethez 12 telefonszám kellene)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest