- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Android dual SIM okostelefonok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Én egy éve még úgy gondolkodtam, hogy mi a francnak tablet, jó-jó,de igazából semmi értelme, csak egy luxus cikk. Az útóbbi időben meg azt vettem észre, hogy ok, meg vagyok nélküle,de egyre inkább jó lenne egy ilyen cucc, mert változás van az életemben és egy bizonyos űrt pótolni tudna. Ki a francnak van kedve egy 5 éves 15,4es notit megával cipelnie a vonaton pl, ráadásul ki sem bír egy filmet sem. Okostelefonom még nincs, ha lenne egy Galaxy SII vagy egy Iphone 4 pl, akkor lehet nem akarnék tabletet,mert azon is meg tudok nézni egy filmet, tudok netezni és játszani,de így most jó lenne egy időnként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- TCL LCD és LED TV-k
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest