Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
 - Mobil flották
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Yettel topik

- 

Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mutyi
senior tag
Én egy éve még úgy gondolkodtam, hogy mi a francnak tablet, jó-jó,de igazából semmi értelme, csak egy luxus cikk. Az útóbbi időben meg azt vettem észre, hogy ok, meg vagyok nélküle,de egyre inkább jó lenne egy ilyen cucc, mert változás van az életemben és egy bizonyos űrt pótolni tudna. Ki a francnak van kedve egy 5 éves 15,4es notit megával cipelnie a vonaton pl, ráadásul ki sem bír egy filmet sem. Okostelefonom még nincs, ha lenne egy Galaxy SII vagy egy Iphone 4 pl, akkor lehet nem akarnék tabletet,mert azon is meg tudok nézni egy filmet, tudok netezni és játszani,de így most jó lenne egy időnként.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - Gumi és felni topik
 - Lakáshitel, lakásvásárlás
 - Lexus, Toyota topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Otthoni hálózat és internet megosztás
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - További aktív témák...

- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
 - BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
 - Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
 - Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!

- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
 - Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX