Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Én egy éve még úgy gondolkodtam, hogy mi a francnak tablet, jó-jó,de igazából semmi értelme, csak egy luxus cikk. Az útóbbi időben meg azt vettem észre, hogy ok, meg vagyok nélküle,de egyre inkább jó lenne egy ilyen cucc, mert változás van az életemben és egy bizonyos űrt pótolni tudna. Ki a francnak van kedve egy 5 éves 15,4es notit megával cipelnie a vonaton pl, ráadásul ki sem bír egy filmet sem. Okostelefonom még nincs, ha lenne egy Galaxy SII vagy egy Iphone 4 pl, akkor lehet nem akarnék tabletet,mert azon is meg tudok nézni egy filmet, tudok netezni és játszani,de így most jó lenne egy időnként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX