Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Én egy éve még úgy gondolkodtam, hogy mi a francnak tablet, jó-jó,de igazából semmi értelme, csak egy luxus cikk. Az útóbbi időben meg azt vettem észre, hogy ok, meg vagyok nélküle,de egyre inkább jó lenne egy ilyen cucc, mert változás van az életemben és egy bizonyos űrt pótolni tudna. Ki a francnak van kedve egy 5 éves 15,4es notit megával cipelnie a vonaton pl, ráadásul ki sem bír egy filmet sem. Okostelefonom még nincs, ha lenne egy Galaxy SII vagy egy Iphone 4 pl, akkor lehet nem akarnék tabletet,mert azon is meg tudok nézni egy filmet, tudok netezni és játszani,de így most jó lenne egy időnként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- iPad 10, 64 GB, cellular, 119.000.-
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX