Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Nagyon nem követem a tableteket, viszont most szeretnék egyet, így kérlek segítsetek választani.
Ilyesmire gondoltam:Elsősorban videozni szeretnék rajta + egy kicsi wifi internet. (kb 75% - 25%). Így az lenne a fontos, hogy minden videót jól vigyen, kezelje a duál hangos mozikat, külső-belső feliratot, ékezeteket stb. Illetve minél gördülékenyebb böngésző. Jó minőségű képernyő, minél nagyobb felbontással és erős akksi.
Nem kell gps, 3G, kamera stb. a mindenféle támogatás, meg "extra tartalmak", letölthető szirszarok szintén nem túlzottan érdekelnek.
A nook tablet nagyon szimpatikus egyébként, leszámítva, hogy a memóra 90%-a le van kötve saját célra. Szóval valami ilyesmire gondoltam. Ha lehet nem szívesen mennék 50-60ezer forint fölé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyesmire gondoltam:
Dr.NX