- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Aldorfin #84038 üzenetére
Azt hittem, egyből azzal vetted. Sztem ugyanúgy csájna oldalakról kell rendelni. Banggood, Geekbuying, stb. De, nem biztos, hogy megéri. Sem, mint billentyűzet, sem mint tok nem egy kitalált darab.
A kijelző a billentyűzetre csukódik rá.
Valamelyik Magyar karakter nincs benne gyárilag, EKH -rel kellett belefaragnom.
Állandóan nyavajog, hogy állítsak be a rendszerben billentyűzetet a fizikaihoz. Nem érti meg, hogy az EKH -t akarom használni hozzá. Csak, ugyebár az EKH a rendszerben virtuális billentyűzet, ez zavarja meg a buksiját.
A fedlap nem támasztja jól a tabot, nyeklik-nyaklik az egész miskulancia.
Sosem lehet tudni, hogy mikor kapcsol be a kijelző, ha rá van csukva a billentyűzetre.
Olyan hátul beakasztós tok, amilyet korábban linkeltem, van nekem egy másik tabomhoz. Az sokkal használhatóbb, mint ennek a gyári billentyűzetese. Ha kell a kompaktság, akkor jó a gyári, de én inkább külön billentyűzetet használok (abból már úgyis van itthon pár).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest