Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sityupityu

    veterán

    válasz Somatom #80940 üzenetére

    De mint írtam, nekem a telefonomon még kihajthatós tok sincs, csak egy sima szilikontokban van maximum. Még hajszálkarc sincs rajta, a szövet nem fogja karcolni ezeket a kemény üvegeket. Egyszerűen csak oda kell figyelni, hogy az adott zsebben más ne legyen. Bár mondjuk ha lenne rajta hajszálkarc az sem érdekelne, van olyan aki ezt nézegeti? :) Ezt az egész fólia hisztériát én egyébként soha sem értettem. Mindenki a későbbi eladás miatt vigyáz rá, hogy két év múlva se legyen rajta semmi sem? Azért tapogassak én egy hülye fóliát végig, hogy a későbbi tulaj kapjon egy karcmentes telefont? Na ne... :) Vagy azért, hogy 2-3 év múlva is legyen egy olyan teljesen karcmentes telefonom ami hardveresen már elavultnak számít? :DDD Sokan ugye azért is vesznek meg egy adott telefont, mert nagyon tetszik nekik külsőre-formára a készülék. Aztán fogják és mindenfélébe beleteszik, így magából a telefon külső szépségéből meg már semmit sem élveznek. Tudom, ott van az, hogy mi van akkor ha leesik. Persze, ez benne van. De akkor repülőre se üljünk, mert bármikor lezuhanhat. :)
    Tehát én úgy vagyok vele, hogy ha megveszek egy készüléket, akkor azt teljes egészében úgy akarom élvezni ahogy gyárilag kijön, nem pedig mindenféle ormótlan dologgal eltakarva, meg a gyári üvegminőséget meg sem közelítő érintésérzetű kijelzővédőkkel kombinálva. Nem fogok másnak vigyázni a telefonra, én akarom élvezni aki újonnan megvette. Mondjuk ez rám nem is igaz, mert soha sem adok el semmit sem. Max elajándékozok. Kivéve persze a járművek. Na, befejeztem az offot. :R
    De az biztos, hogy a tok és fólia gyártók nagyot szakítanak. :DDD

    szerk: Ja, néztem a linkedet. Igen, a fizikai billentyűzetet én is többre tartom, de telefonnál ez annyira azért nem működik a mérete miatt. Ez a dolog már tizenéve is létezett, megyünk vissza az időben vagy mi? :)

    [ Szerkesztve ]

    --albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

Új hozzászólás Aktív témák