- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Üdv!
Egy zárt flottában vagyok benne és szeretnék tabletet venni...
A kínálat karácsonykor elfogyott, mert az internetes ajánlatokként írt választékot elvitték, mire döntöttem volna.
Viszont most felfedeztem a Lenovo M10-et a normál készülékkínálataban, viszont ez nem telefon, hanem tablet, tudomásom szerint.Annyit írtak róla, hogy "(10,1" HD nyolcmagos 8 MP 16 GB)"
Majd kedden megkérdezem telefonon, hogy miért nem a többi tablet között szerepel, azt kizárom, hogy tévedtek volna, de akkor is furcsa...
Árukeresőn rákeresve (ha nem tévedtem el), akkor azt írták róla, hogy csak 2 Gb-os, ami nagyon karcsúnak tűnik. (a 76 éves anyukám telefonja 4/32-es...)A felhasználási cél könyvolvasás lenne elsősorban, normál böngészés, esetleg youtube és stream, mindigo és ittotttv. Ha megveszem arról valószínű le kell mondanom, hogy játszak rajta, mert a 4/64-es telóm is szenved az idle miner-rel.
A 2 Gb Memória miatt érdeklődöm...
/Más ajánlat jelenleg nincs, viszont részletre elhozhatnám és fontos lenne, de, ha szerintetek sem túl acélos, akkor kénytelen leszek még várni.../ Eredetileg a Samsung Galaxy Tab A-t vettem volna, de elfogyott... -
andatti
senior tag
Előre is bocsánat, nagyon amatőr vagyok...
A play áruházba beléptem a saját fiókom adataival a céges tableten, hogy telepítsek pár progit. (nem volt felhasználó hozzárendelve és nem is működött így a play áruház) Viszont most nem tudom törölni magamat. Azaz leválasztanám, kijelentkeznék a play áruházból, de nem tudtam, mert nem találtam a módját. A beállítások menüben mindent végig kattintottam, de semmi. Felül pedig semmi aktív link nem volt az email címemnél... újratelepítés és egyéb durva megoldás nem jöhet szóba...
Ezt most buktam, vagy van megoldás?Update:
Nna, megoldódott, újraindítottam és a telepített progik eltűntek és a playbe sem vagyok belépve. Úgy látszik minden újrandításnál resetel, így állították be... Kár a progikért, amikkel szöszöltem, hogy rajta legyen... -
andatti
senior tag
1. Van egy törött kijelzős asus 7 colos tabletem, amit 30ért vettem anno. ASUS MEMOPAD 7 Model : K01A(ME70C)
kb. 2 éve kértem árajánlatot a szakszervíztől. 25+áfáért csinálták volna meg, amit drágállottam.
De, azóta is hiányzik (milyen meglepő?), A héten egy helyi javító 20-ért vállalta volna.
Kérdés, görcsöljek rajta, vagy vegyek már egy normális újat? mivel ez 1ébként se volt valami acélos... Erősen hajlamos a fagyásra és szerintem gyönge hardveresen...
2. Ha vennék, legalább 2-3gb-osat, akár külföldi shopból... (olvasni, tvzni, böngészni, rádiózni, android 5.1, vagy jobb...)
Ötlet? -
andatti
senior tag
Bocsánat, én általában bénázok és a keresőt se tudom itt használni...
Szóval van egy céges Asus K01A 7 colos tabletem, aminél arra lennék kíváncsi, hogy ez vajon otg képes-e? Mert interneten sehogy nem vagyok képes ráakadni, már kerestem google-al, szétnéztem ebay-en, néztem az asus honlapját is, de nem találok róla leírást, és a készüléket sem, ahol árulnák, hogy meg tudnám nézni... mindenütt csak tokot adnak, árulnak...
(mivel eredetileg az érdekelt volna, hogy mekkora a kamerája, de az csak 2 megapixeles... tőlem meg most 3 megapixeles képet várnak...)
Szóval ez vajon OTG képes-e? Mert leírást nem találok a készülékről sehol... Egy prohardveres cikket találtam, de ott se volt szó paraméterekről, vagy a készülék tudásáról... Nekem meg jó lenne egeret csatlakoztatni hozzá...
Azért írtam le, hogy céges, mert progit nem telepíthetek rá semmit, se alkalmazást, se semmit, így alapból kellene képessé tenni egér fogadására, én meg járatlan és h... vagyok ehhez, ezekhez a dolgokhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest