Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Sziasztok!

Nemrég kérdeztem tab kapcsán és most már úgy reálisnak tűnik a 60-65k-s árkeret.
Csak 7 collos tabletem volt eddig, így nem tudom pontosan, hogy mekkora a méretkülönbség a napi használat során. Ezért is lőttem be a dolgot 10"-ra úgy kb.
Anno ajánlottátok a Huawei Mediapad M2-t. Néztem még a lenovo IdeaTab3 A8-at illetve a Zenpad Z300M-et, és az IdeaTab 2 A10-est. Mindegyikben 2 giga ram van, Huawei kivételével 1280*800-as képernyő (8 és 10 coll).
Korábban írtam, hogy tényleg arra kéne, hogy sulis anyagokat olvassak, filmezzek meg böngésszek. Kb ennyi. Filmnél azért elvárás lenne, hogy egy full HD film ne fektesse meg. + SD bővíthetőség
Kb 2 évig terverzném használni, szerintetek így melyik lenne a legjobb? Áldozzam be azt a +5k-t a Huaweire? (Jelenleg 70k) A zenpad 65, a másik kettő meg 50 alatt mozog.
Előre is köszi a helpet és most már tényleg megveszem a tabot

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX