- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Netfone
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitimiti
csendes tag
válasz
cidalain #69808 üzenetére
Fiúk, össze ne vesszetek itt nekem!
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólásait!
Igen valóban leírtam, hogy milyen minimum paramétereket szeretnék, és 3 tabletet is felsoroltam, amikről van némi infóm. A Huawei Mediapad M2-t is említettem, és sajnos csak a prémiumhoz adnak stylust, ami már kicsit az általam elképzelt ár határ fölött van, erről viszont nem beszéltem. 100 körüli bruttó árat lőttem be magamnak, és nyilván nem szeretnék iOS-est, és windows-ost sem, ezért írtam az androidos topikba. Szóval most, hogy mindezt tisztáztuk, ha van még tudomásotok, rajzolásra jól használható tabletről, ne kíméljetek!És ha már így, akkor lenne még egy kérdésem, mert ez a Huawei m2 nem prémiumos egyébként számomra irtó jól hangzik, és az ára is megfelelne. Lehetne ehhez egy kevésbé drága stylust keríteni? Pl. nem saját és nem wacom, hanem valami jól funkcionáló távol keleti csodáról van esetleg tudomásotok? És egyáltalán tudok mást használni hozzá, mint a saját ceruzáját?! És persze itt most nem a bumszli végű bökdösőkre gondolok...
Köszi a segítséget még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gaming notebook topik
- Steam topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Yettel topik
- E-roller topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- OLED monitor topic
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest