Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitimiti
csendes tag
válasz
cidalain
üzenetére
Fiúk, össze ne vesszetek itt nekem!

Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólásait!
Igen valóban leírtam, hogy milyen minimum paramétereket szeretnék, és 3 tabletet is felsoroltam, amikről van némi infóm. A Huawei Mediapad M2-t is említettem, és sajnos csak a prémiumhoz adnak stylust, ami már kicsit az általam elképzelt ár határ fölött van, erről viszont nem beszéltem. 100 körüli bruttó árat lőttem be magamnak, és nyilván nem szeretnék iOS-est, és windows-ost sem, ezért írtam az androidos topikba. Szóval most, hogy mindezt tisztáztuk, ha van még tudomásotok, rajzolásra jól használható tabletről, ne kíméljetek!
És ha már így, akkor lenne még egy kérdésem, mert ez a Huawei m2 nem prémiumos egyébként számomra irtó jól hangzik, és az ára is megfelelne. Lehetne ehhez egy kevésbé drága stylust keríteni? Pl. nem saját és nem wacom, hanem valami jól funkcionáló távol keleti csodáról van esetleg tudomásotok? És egyáltalán tudok mást használni hozzá, mint a saját ceruzáját?! És persze itt most nem a bumszli végű bökdösőkre gondolok... 
Köszi a segítséget még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És ha már így, akkor lenne még egy kérdésem, mert ez a Huawei m2 nem prémiumos egyébként számomra irtó jól hangzik, és az ára is megfelelne. Lehetne ehhez egy kevésbé drága stylust keríteni? Pl. nem saját és nem wacom, hanem valami jól funkcionáló távol keleti csodáról van esetleg tudomásotok? És egyáltalán tudok mást használni hozzá, mint a saját ceruzáját?! És persze itt most nem a bumszli végű bökdösőkre gondolok...
Dr.NX