Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
indianjoe
újonc
Sziasztok, van egy Samsung n8000-es tabletem, a gyerkőcök szoktak játszani rajta. Nemrég szóltak, hogy nem tölt be, csak a Samsung logo. Próbáltam sok mindent, Odinnal eredeti ROM-ot raktam rá, de továbbra sem bootol be. Recovery módban, ahol a gyári reset is van, alul piros felirat : E : failed to mount / efs (invalid argument) Elvittem egy Samsung pontba, ahol próbálkoztak szoftverfrissítéssel, de továbbra sem bootol, ők nem tudták megoldani. Külföldi oldalakon különféle paracssori megoldással javították, de nekem az túl bonyolult... Tudtok esetleg egy megoldást erre a problémára, vagy marad tégla a tabletem? :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- DXRACER Prince L gamer szék
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX