-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollywoodBoy
tag
@(#65517) Exian
Köszönöm a válaszod!Én is inkább a 2GB RAM felé hajlok. Elég sokat fogok rajta netezni, és az bizony ahogy írtad is, sok megnyitott lappal jár. Így sok RAM-ot is fog zabálni a készülék...
@(#65518) MIG21
Köszönöm neked is a válaszod!Igen, sajnos olvastam hogy nem sikerült túl jól a Zenpad széria... Elősször azt a tab-ot néztem ki amit linkeltél is (Z380C), de a cikk és a hsz-ek elolvasása után azt mondtam hogy "ipari hulladék" nem kell!
Tudom hogy a Z300C is a Zenpad szériába tartozik, viszont erről jobb véleményeket és hsz-eket olvastam. Ugyan a felbontásra panaszkodnak ekkora képernyőhöz képest, de sebességre egyáltalán nem láttam panaszt. Sőt a cikk ezt írja: "A hardverrel semmi gond nincs...A külső, az összeszerelési minőség, az anyaghasználat példás, a beépített hangszórók átlagon felüli módon szólnak.
Ezért nem vetettem el egyből ezt a modellt.
Amit linkeltél (MeMO Pad 8) azzal csak az a bajom, hogy refurbished és nagyon félek hogy milyen minőséget kapok... Valamint itt is előjön az 1GB RAM félelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Villanyszerelés
- Google Chromecast topic
- Videó stream letöltése
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Futás, futópályák
- POe switch, Normál switch és Telekomos router
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3193, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest