- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollywoodBoy
tag
Találkoztatok olyannal, hogy a recovery menüben nincs wipe data/factory reset opció?
Egy Lenovo Tab 7 Essential (TB-7304F) készülékról van szó egyébként.
Csak a következő lehetőségek elérhetőek:
Reboot system now
Reboot to bootloader
Apply update from ADB
Apply update from SD card
Root integrity check
Mount /system
View recovery logs
Run graphics test
Power off
A táblagépet már nem lehet rendesen bekapcsolni, mert összecsinálta magát az Android. Van esetleg javaslatotok miként tudnék egy factory resetet csinálni? -
HollywoodBoy
tag
válasz
tjb007 #68090 üzenetére
Ez a Z380C tényleg ennyire rossz vétel? Nem rég ajánlottátok itt nekem, de most elolvastam a mobilarénás cikket és nagyon elment Tőle a kedvem.
Mit gondoltok?
-
HollywoodBoy
tag
tjb007 vagy cidalain
Tudnátok esetleg nekem is segíteni a választásban? Erről lenne szó.
Köszi előre is! -
HollywoodBoy
tag
-
HollywoodBoy
tag
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
10-nél mindenképp kisebb, de 7-nél nagyobb. A kettő között nagyjából mindegy. A 8 körüli lenne a legjobb.■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Újat. A refurbished szóba jöhet...■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció?
Itthonról.■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Leginkább kiadvány/könyv olvasás, tanulás, netezés. Nagyon ritkán valami játék, de azokból sem az ilyen nagy hardver igényűek.■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
~60.000 Ft (azért a "~", mert nem pár ezren fog múlni ha arról van szó)Nagyon köszönöm előre is ah ajánlotok egy frankó készüléket!
-
HollywoodBoy
tag
@(#65517) Exian
Köszönöm a válaszod!Én is inkább a 2GB RAM felé hajlok. Elég sokat fogok rajta netezni, és az bizony ahogy írtad is, sok megnyitott lappal jár. Így sok RAM-ot is fog zabálni a készülék...
@(#65518) MIG21
Köszönöm neked is a válaszod!Igen, sajnos olvastam hogy nem sikerült túl jól a Zenpad széria... Elősször azt a tab-ot néztem ki amit linkeltél is (Z380C), de a cikk és a hsz-ek elolvasása után azt mondtam hogy "ipari hulladék" nem kell!
Tudom hogy a Z300C is a Zenpad szériába tartozik, viszont erről jobb véleményeket és hsz-eket olvastam. Ugyan a felbontásra panaszkodnak ekkora képernyőhöz képest, de sebességre egyáltalán nem láttam panaszt. Sőt a cikk ezt írja: "A hardverrel semmi gond nincs...A külső, az összeszerelési minőség, az anyaghasználat példás, a beépített hangszórók átlagon felüli módon szólnak.
Ezért nem vetettem el egyből ezt a modellt.
Amit linkeltél (MeMO Pad 8) azzal csak az a bajom, hogy refurbished és nagyon félek hogy milyen minőséget kapok... Valamint itt is előjön az 1GB RAM félelmem. -
HollywoodBoy
tag
Ezen két alábbi készülék közül melyikeket ajánljátok inkább?
Acer Iconia Tab B3-A10
Asus ZenPad Z300C-1B047A
Az Acer javára írható a 8 magos CPU, de az Asus-ba 2GB RAM van. Inkább az utóbbira hajlok, de érdekelne a véleményetek!
Az Acer-nek a +16GB ROM-ja nem túlságosan érdekel... Úgyis lesz benne kártya, és nem lesz kihasználva rendesen.Köszi előre is!
-
HollywoodBoy
tag
Ezen két alábbi készülék közül melyikeket ajánljátok inkább?
Acer Iconia Tab B3-A10
Asus ZenPad Z300C-1B047AAz Acer javára írható a 8 magos CPU, de az Asus-ba 2GB RAM van. Inkább az utóbbira hajlok, de érdekelne a véleményetek!
Az Acer-nek a +16GB ROM-ja nem túlságosan érdekel... Úgyis lesz benne kártya, és nem lesz kihasználva rendesen. -
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Mit javasoltok? ha:
Új készüléket szeretnék garanciával
Itthon szeretném megvenni
Internetezés, irodai csomaggal való munka
60.000 (pár ezer eltérés lehet +-) a max. keret
Konkrét elképzelés: NE olyan minőségű legyen mint a legutóbbi wayteq xtab 700qci készülékem. (tudom más árkategória, de az egy hulladék volt)
8"-tól egészen 10,1"-ig érdekes lehet számomra
Nem írom, hogy 2GB RAM, meg 4 magos proci, mert úgy érzem felesleges... Annyi a lényeg, hogy ebből a pénzből a legjobbat akarom kihozni!
Nagyon szépen köszönöm előre is ha segítetek! -
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Mit javasoltok? ha:
Új készüléket szeretnék garanciával
Itthon szeretném megvenni
Internetezés, irodai csomaggal való munka
60.000 (pár ezer eltérés lehet +-) a max. keret
Konkrét elképzelés: NE olyan minőségű legyen mint a legutóbbi wayteq xtab 700qci készülékem. (tudom más árkategória, de az egy hulladék volt)
8"-tól egészen 10,1"-ig érdekes lehet számomra
Nem írom, hogy 2GB RAM, meg 4 magos proci, mert úgy érzem felesleges... Annyi a lényeg, hogy ebből a pénzből a legjobbat akarom kihozni!Nagyon szépen köszönöm előre is ha segítetek!
-
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen tablet lenne a legjobb vétel, ha a következő szempontokat tartom szem előtt:
8" és 10" között. A legjobb lenne a 9" környéki.
Új készüléket szeretnék.
Beszerzési forrás mindegy.
Internetezés(80%-ban), irodai programok használata, 1-2 alap játék
40.000 és 50.000 Ft közötti összeget gondoltam rá áldozni.
Annyi konkrét elképzelésem van, hogy Android OS-t szeretnék, jó lenne a 4 magos proci, és 1GB RAM. De a legfontosabb az, hogy 50.000 Ft-ból a lehető legjobb paraméterekkel bíró, legmegbízhatóbb Tabletet sikerüljön megvásárolnom.Köszönöm előre is a ha segítetek 1-2 tippel.
Szép napot!
-
HollywoodBoy
tag
Szia!
Köszönöm a részletes és kimerítő választ!
Akkor azt hiszem megveszem.Sokan dicsérik, néhányan szidják, de az előbbi szerencsére többségben van!
gradient99:
Neked is köszönöm a választ!Igen, néztem én is a fórumot, de amint írtam több a pozitív vélemény más helyeken...
Köszönöm, hogy segítettetek dönteni!
Üdv.!
-
HollywoodBoy
tag
Légyszi erre is!
Nagyon köszönöm!Üdv.!
-
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek egy ConCorde Q10-ről? Újonnan lenne, 37.900 Ft-ért egy Hardveraprós fórumtárstól.
Szerintetek megéri? Csak kiadvány olvasásra és néha-néha filmezésre lenne használva. Ezenkívül böngészésre. Elvárás volt a nagy kijelző, ezért esne erre a választásom. Mit gondoltok? Mik tapasztalatok ezzel a tablettel?Köszi a választ!
Üdv.!
-
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Mit szóltok a Vodafone smart tab III 10"-os verziójához? Itt árulja egy fórumtárs.
Nagyon elgondolkodtam a megvásárlásán. De ki szeretném kérni a véleményeteket!
Az ára úgy gondolom mindenképp megéri. (Jelenleg a Vodafone-nál 100.000 Ft kártyásan)
A tablet kiadványok/könyvek(epub) olvasására, és internetezésre lenne használva. (se játék, se filmek...) Hosszútávra tervezek, ezért nem szeretnék gagyi minőséget. Mindenképp 8" fölött gondolkodom, de a max. keret 30-35K. A Topic olvasgatása után, azt a következtetés vontam le, hogy újonnan nem kapok ennyi pénzért az elvárásaimnak megfelelő tabletet. Ti mit gondoltok? Vagy tudtok esetleg más tabletet ajánlani ilyen árkategóriában a fenti elvárásokat figyelembe véve?Köszi előre is a segítséget!
Üdv.!
-
HollywoodBoy
tag
válasz
Shingen #51579 üzenetére
Köszi neked is a választ!
Persze mindkettő még belefér, de ezek nem hulladékok? Utána néztem mind a kettőnek, és 90%-ban negatív véleményt olvastam csak. Persze tudom, hogy ne is várjak jobbat két ilyen kategóriától, de azért hulladékot nem szeretnék venni. Inkább tudomásul veszem, hogy egy megbízható 8"-nál nagyobb tablet csak 50K-nál kezdődik... De tényleg nagyon köszönöm a tippet!
Már csak tényleg arra lennék kíváncsi, hogy 7"-osok közül melyik a legajánlottabb 30K-ért.
-
HollywoodBoy
tag
válasz
BomiBoogie #51573 üzenetére
Köszi a választ!
Jogos a nő-méret észrevétel!
Annyi, hogy említettem, hogy újat szeretnék. Amit ajánlottál az újonnan jelenleg több mint 50.000. Tehát nem jöhet szóba...
Tényleg nincs 30.000-35000 körül 8"-nál nagyobb normális tablet a fent említett jövőbeni használatot figyelembe véve? -
HollywoodBoy
tag
válasz
khalox #51554 üzenetére
Köszi a választ!
Igazad van, elvetettem azt az oldalt.
Viszont még szükségem lenne továbbra is egy kis segítségre/tanácsra. Az a kérdésem, hogy van-e olyan 8"-nál nagyobb tablet amit 30.000 megkapok? Az az igazság, hogy nem szeretnék semmiképpen 7". Valamilyen nagyobb kéne, de láttam, hogy 10" esélytelen kapni ennyiért... Mit javasoltok? Tényleg csak netezésre, és olvasgatásra használná a feleségem, így nem fontos a nagy teljesítmény, de mindenképp újat szeretne és minél nagyobbat. -
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni a feleségemnek egy tabletet. Külföldről szeretném rendelni. Főleg Aliexpressen nézelődtem. Találtam egy elég jó ajánlatot, és érdeklődnék, hogy szerintetek érdemes-e megvennem... Feltűnően jó ajánlat, és a kommentek között azért van pár ijesztő tapasztalat (nem is 10"-os a kijelző, nem túl jó a wifi, az aksi gagy, nem Quad core, hanem csak dual, stb...) Erről van szó: [LINK]
Ha ezt nem ajánlott megkockáztatnom, akkor tudnátok ajánlani egy jót? 2 kikötés van! Mégpedig: legyen közel, vagy ténylegesen 10"-os, és 30.000, max 35.000-ből kijöjjön a szállítással és az esetleges áfával együtt.
Tehát összefoglalva a két kikötés figyelembe vétele mellett, szeretném kihasználni a lehető legjobb ajánlatot a piacon.Köszönöm előre is ha segítetek!
Üdv.,
HollywoodBoy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest