Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
csendes #63802 üzenetére
Elvileg PAN/DUN is megy, nem tudom hogy lehet külön megosztást engedélyezni. A BlueDUN reverseDUN funkciója amit elvben nekem találtak ki, azt nem tudni, hogy csak első alkalomkor kér netet (wifit), nélküle el sem indul ez az istencsapása vagy minden indításnál igényli? Mert hát így, mint az könnyen belátható, a reverese (dial up) funkciójának nem sok értelme van, ha el sem érem! Felfogható abszurd humornak is, igen. A másik megváltó elvileg a PPP Widget 2, ezt meg csak GooglePlayből letöltve lehetne konfigurálni, külső forrásból telepítve nem engedi magát beállítani, ami szintén egy hasonszőrű poén, csak nekem már elfogyott a humorérzékem. Van olyan verzió ezekből vagy ezeken kívül, amivel fel tudnám hívni a telefont a táblámról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest