Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tjb007

    nagyúr

    válasz SaGa59 #57968 üzenetére

    LG G Pad 10.1
    A tokot pedig az eBay-ről érdemesebb beszerezni. Nagyobb a választék, és az árak is jobbak.

    (#57969) Th3Ac3

    Mindkét állítás igaz, viszont tartani egyiktől sem kell, főleg nem a Snapdragon 400-tól. Ha beleolvasol a G Pad topikba láthatod, hogy mindenki meg van vele elégedve, nem nagyon van rá panasz. A hardcore gamereknek meg eddig sem volt ajánlott, és ezután sem lesz az, általános felhasználásra viszont elég, amit nyújtani tud.
    Az Inteles ASUS-nál pedig utána kell járni, hogy az általad használt alkalmazásokkal, játékokkal mi a helyzet, így nem nagyon fogsz tudni lyukra futni. Lollipop pedig erre is 100%, hogy lesz.

    (#57971) duplaa

    Papíron és benchmarkokban a Z3745 a jobb, az erősebb, viszont ennél benne van a pakliban az, hogy kompatibilitási problémába fut vele az ember.
    Melyik a jobb ? Egyik sem, vagyis pontosabban az elvárásoktól függ. Mindkettőnél van valami, amiben/amivel jobb a másiknál. Az ASUS-ban ott van az erősebb processzor, a WayteQ-nél pedig a beépített 3G modem és a telefonos funkciók.

    (#57973) JamesHolden

    Az ASUS Transformer Pad TF303K mondható annak, legalábbis az Androidos vonalon. Nem tudom mennyire zárkózik el az ismerősöd a Windowsos tabletektől, de lehet érdemesebb lenne inkább egy olyat (pl. Lenovo Miix 2 10, az ajánlott ASUS-nál még olcsóbb is) választania ilyen célra.

Új hozzászólás Aktív témák