-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tilbury
csendes tag
Sziasztok!
Egyik idősebb (58+) ismerősöm szeretne venni tabletet.
Használat: böngészés, képek nézegetése és filmek nézése, youtube (oldschool, retro klippek nosztaligából)
3G, gps nem szükséges.
Max ár: 40k (de lehet kevesebb is)
Nem vagyok járatos tabletekben, de elsőre min. 10"-t néztem neki (filmek,képek miatt).
De beláttam ebben az árkategóriában nem igazán van "jó" minőségű :-(
Olvasgattam fórumokat (itt is) sokan a Wayteq xTAB-8Q-t ajánlják, ez nekem is tetszene csak nemtom az a 8" jó lenne-e erre a feladatra?
Van még pár jelölt:
[Overmax OV-Exellen 10.1]
[Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T310]
[Alcor Access Q881M]Csak wifivel lenne használva (pincéből), szóval vmi erős wifis kellene.
Ezek közül melyiket ajánlanátok? illetve ha van más alternatíva azt is megköszönném.ui: jah és még 1 (lehet hülye) kérdés: tabletet lehet simán pl. usb-n összekötni pc-vel (másolni ár adatokat)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest